Kártérítési pert indíthatnak a titkosszolgálatok ellen a cigányok elleni támadások áldozatainak hozzátartozói, ha bebizonyosodik, hogy az NBH-nál intézkedéseket mulasztottak el az egyik gyanúsított megfigyelésével kapcsolatban - írja a Bors.
A retkek pedig nem arról híresek, hogy a munka nélküli pénzszerzés lehetőségét veszni hagynák. Most is így lesz, várható, hogy pert indítanak az NBH ellen a mélyszegények, sajnos akad olyan jogász is, aki majd képviselni fogja ügyüket.
Magyar (?) György ügyvéd a Borsnak azt mondta, hogy az áldozatok hozzátartozóiban felmerülhet a kártérítési igény, de olyanról nem tud, hogy bárki pert indított volna a titkosszolgálatok ellen és meg is nyerte volna azt. Egyszer mindent el kell kezdeni, a cigányoknak ma Magyarországon bármi sikerülhet, így ez is. Ellenkező esetben Mohácsi telesírja Brüsszelt, hogy az NBH rasszista. Választások lesznek jövőre, ez meg nem jó a kormányzó szocionistáknak, így megszületik majd az ítélet: fizessen a titkosszolgálat a cigányoknak. A százmilliós vérdíjat is el kell költeni valamire, tehát megoldható. A jogállam pedig segélyért áll majd sorba az önkormányzatoknál...
(Bors nyomán)