Számtalanszor foglalkoztunk már a Jobbik-szimpatizáns polgármesterrel rendelkező Érpatakkal (legutóbb ITT), az ottani bűnözés nagyarányú csökkenésével, Orosz Mihály polgármester és gárdista diadalmenetével.

Alább látható a HírTV legújabb Keresztmetszetének kapcsolódó riportja, amiből szintén kiderül, cigányaink valóban jóval kevesebbet bűnöznek most, hogy a Jobbik-szimpatizáns önkormányzat bekeményített. Pedig azelőtt igencsak nyeregben érezték magukat: gyakorlatilag nem volt olyan ház, ahova ne törtek volna be (a rendőrség passzív közremkűködésével), nem volt olyan mezőőr, akire ne támadtak volna vasvillával, csákánnyal. Mindez a múlté.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: a Jobbik “bekeményítős” politikájának eredményei magukért beszélnek. Érpatakon mindez bizonyíttatott. Uszíthat, marhavagonozhat a balliberális értelmiség, bizonygathatja a zsideszes, volt MSZMP-káder Kövér László (lásd a mai Magyar Nemzet-beli nagyinterjút), hogy a Jobbiknak nincsenek megoldásai, mindezen – Érpatak fényében – csak nevetni lehet.

A videó eredetije ITT található (közvetlen hivatkozás a WMV fájlra ITT); alább, öt részletben, az égvilágon  mindennel kompatibilis YouTube-verzió.
Érpatakkal az első két Youtube-videó foglalkozik.