Nem csupán országos, hanem megyei szinten is rendre cigányok születtek elsőként, ezzel is mutatva, hogy az előző, kapcsolódó cikkünkből hivatkozott tanulmányok, számok nem tévednek: Magyarország teste rohamosan rákosodik el. Ami ellen csak nagyon durva, a kínai gyakorlattól (egyke) alig (főleg az adó-visszatérítésben, amely a rendesen dolgozó, nem munkakerülő-lumpen elemek gyerekvállalását nem fogná vissza) különböző szociális intézkedésekkel küzdhetünk. Amit, jól láthatóan, nem tervez Balogh Artúr, Pokorni, Dajcstompika és Hegedűs Zsuzsanna Zsidesze...

Az első függelékben található cikkből kiderül, Békés első babája is cigány. Ráadásul ez is munkakerülő-segílyescigány családba születik – azaz előre borítékolható, hogy ő maga is bűnöző, „jobb” esetben meg „csak” eltartott segílyes lesz (vö. szocializáció). (Lásd: „A férfi szociális segélyezett, az anyuka főállásban látja majd el az anyai teendőket.” – azaz: egyikük sem dolgozik, mindkettő rajtunk élősködik.)

De menjünk tovább. Ha már a patk…, bocsánat, deviánscigányok szaporodásánál tartunk, olvassuk el a második függelékben idézett cikket is, amely Vasról szól: „Az újévi babák sorában érdekességnek számít még Vas megye első "újévi babája", aki a Kemenesaljai Egyesített Kórházban látta meg a napvilágot, ő ugyanis tizedik gyermekként érkezett meg a családba. A Vönöck községben élő 28 éves anya 2 óra 50 perckor szülte meg a 2,95 kilogramm súlyú, és 48 centiméter hosszú Ibolyát.” Tetszik érteni: 28 éves az „anya”, de már a tizedik gyereket szüli. (Ha így folytatja, 40 éves korára meglesz az 20-25 is…) Van egy olyan tippünk, hogy ez se magyar, és ez is segílyeken él(ősködik)...

1. függelék: a békési állapotok:

Végegyházi az év első Békés megyei babája

Idén az orosházi kórházban született meg Békés megye első babája.

Az óév utolsó gyermeke 31-én 0 óra 25 perckor sírt fel Orosházán. Boglárka 3100 grammos, 50 centiméteres kislány. Az újévi baba pedig 26 órával később, január 1-jén 2 óra 40 perckor látta meg a holdvilágot.

Sztojka Krisztián Tibor 3500 grammos, 53 centiméter. — Viszonylag könnyű szülés volt, két órás vajúdás után jött világra a kisfiú — mondta a szülést levezető orvos, dr. Huhn Lajos adjunktus, aki úgy emlékszik, utoljára 1998-ban született a megye első babája Orosházán. Akkor is ő vezette a szülést.

A 19 éves végegyházi Sztojka Natasa harmadik gyermekét hozta világra. Natália 3 éves, Tiffany 20 hónapos. Férjével nagyon vágytak egy kisfiúra. Álmuk teljesült. A néhány órás, hosszú fekete hajú Krisztián huncutul mosolygott anyukája kezében.

— Férjhez menetelem előtt, 2004-ben a párom úgy szöktetett meg otthonról, Kevermesről, így kerültünk Végegyházára — mesélte kalandos egybekelésüket a boldog anyuka. Natasa és 21 éves férje sírtak örömükben a kis trónörökös láttán. Úgy tervezik, nem lesz több gyermekük. (Kuruc.info: miért kéne hinnünk nekik? Lesz még vagy hat újabb jövendő segílyes/bűnöző [mert ilyen családból 99,99%, hogy ilyenek kerülnek ki], ha nem több…) A férfi szociális segélyezett, az anyuka főállásban látja majd el az anyai teendőket.

Békéscsabán december 30-án 19 óra 20 perckor született meg 2009 utolsó babája. Dénes 3410 grammal és 51 centivel jött világra. Bendegúz pedig 1-jén 5 óra 45 perckor sírt fel. A kisfiú 2900 gramm és 49 centiméter.

Gyulán délutánig nem volt szülés január 1-jén. Az óév végén 18 óra 20 perckor jött világra Ádám Edvin, 3850 gramm súllyal és 52 centis „magassággal”.

(BEOL)

2. függelék: a vasi helyzetjelentés:

A 2010-es év első babái

Csütörtökről péntekre virradóan pontban éjfélkor született meg a 2010-es év első babája Budapesten, a vidéki első idei csecsemő pedig csak egy perccel "maradt le" ettől a rekordtól.

Az újévi első baba a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban született meg: a 3,99 kilogrammos kislányt Aliza Rózának hívják.

A vidéki "csúcstartó" egy kisfiú: őt egy magyar származású, de román állampolgárságú 28 éves nő hozta világra a berettyújfalui Gróf Tisza István Kórházban.

Az éjfél után egy perccel született kisfiú, akit Márk Tamásnak hívnak, 3,25 kilogrammal, 52 centi hosszúsággal született.

Az újévi babák sorában érdekességnek számít még Vas megye első "újévi babája", aki a Kemenesaljai Egyesített Kórházban látta meg a napvilágot, ő ugyanis tizedik gyermekként érkezett meg a családba. A Vönöck községben élő 28 éves anya 2 óra 50 perckor szülte meg a 2,95 kilogramm súlyú, és 48 centiméter hosszú Ibolyát.

(MTI – FN)