Kedves Olvasóink! Tegyék meg tétjeiket: milyen büntetést kapnak a cigók? Szerintünk maximum felfüggesztettet, ahogy minden, hasonló esetben (sőt, egyenesen gyilkosságoknál – lásd Kozák Rajmundot) történt. Sőt, az is előfordulhat, hogy egyenesen a fehér K. Gergelyt ítélik el, mondjuk rászístá, kihívó magatartásra hivatkozva. Ebben a tragikomédiában, ami Magyarországon van, még ez is elképzelhető.
Fontos: a bevezető kulcs-idézete: “Rohadt magyarok! … Úgyis többen leszünk, és kinyírunk benneteket!” Megjegyezzük, a MH nem a Jobbik vagy egyenesen a szélsőjobb lapja, hanem a Likud-testvérpárt, cigányfajvédő, Balogh Artúrt, Hegedűs Zsuzsát, schmidtmacát és a többi szennyet a holdudvarában tudó Zsideszé. Van ezek után bárkinek bármi kétsége afelől, hogy a cigányok valóban ki fognak bennünket irtani, el fognak üldözni, „legjobb” esetben meg kurvaként, rabszolgaként fognak „alkalmazni” ugyanúgy, ahogy most is teszik azokon a vidékeken, ahol már ők vannak többségben? Ezért kell a Jobbikra szavazni, ezért kell, ha kell, fegyverrel és kényszerítő eszközökkel, megálljt parancsolni az orkok esztelen szaporodásának! Ha meg nem tetszik az EU-nak, akkor felajánljuk az összes deviánscigányunkat nekik, náluk biztosan jobb soruk lesz, mint a rászístáfásísztá Magyarországon...
Rasszista romák: Te szemétláda, te b…i magyar!
Vádat emelt az ügyészség öt józsefvárosi cigány ellen, aki megvert és szidalmazott egy főiskolai hallgatót azért, mert magyar. A vádlottaknak közösség tagja ellen elkövetett erőszak miatt kell felelniük a bíróság előtt.

Az eset tavaly szeptember 23-án történt. K. Gergelyt előbb R. János támadta meg, és rasszista mondatokkal sértegette: „Rohadt szemétláda, te buzi magyar, mit képzelsz magadról, hogy mersz bejönni az én utcámba!” A főiskolás megpróbált eljutni a kollégiumig, de támadója és a társaságában lévő H. Teréz utána eredt, s tovább sértegette: „Köcsög magyar, rohadt magyar, megölünk!” – kiabálták utána. Amikor utolérték, R. Gábor kétszer is gyomron rúgta a sértettet, majd a vádlottak többször megütötték, a fiú a földre esett. K. Gergelynek sikerült bemenekülnie a kollégiumba, a gyanúsítottak utánamentek, s R. János egy harminccentis késsel fenyegetőzött. A kollégium előtt álló gyanúsítottak és társaik közül többen azt kiabálták, hogy „Rohadt magyarok! Hozzátok ki! Megtalálunk, megölünk! Úgyis többen leszünk, és kinyírunk benneteket!”

Vádat emelt az ügyészség öt józsefvárosi cigány ellen, akik egy főiskolást szidalmaztak és megvertek azért, mert magyar. A vádlottaknak közösség tagja ellen elkövetett erőszak miatt kell felelniük a bíróság előtt.

Frissítés: alább a teljes cikk; a fentebb olvasható címlapos beharangozót is megtartottuk, mert a főcikkben nem szerepel például az az igen lényeges, a cigányok többségi nemzet-kiirtási elképzeléseit bemutató idézet, hogy “Rohadt magyarok! Úgyis többen leszünk, és kinyírunk benneteket!”
„Köcsög magyar” – kiabálta a rasszista roma 

Vádat emelt az ügyészség öt józsefvárosi cigány ellen, akik egy főiskolást szidalmaztak és megvertek azért, mert magyar. A vádlottaknak közösség tagja ellen elkövetett erőszak miatt kell felelniük a bíróság előtt.

Rasszista bűntett miatt emelt vádat az ügyészség az ellen az öt józsefvárosi cigány ellen, akik tavaly szeptemberben a Budapesti Műszaki Főiskola egyik hallgatóját megverték és szidalmazták azért, mert magyar – tudta meg a Magyar Hírlap. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megerősítette információnkat, és elmondta: a VIII. kerületi ügyészség R. János és négy társa ellen társtettesként elkövetett, közösség tagja elleni erőszak miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra nyújtott be vádiratot. A vádlottak száma nem végleges. Gulyás Imre alezredes, a fővárosi rendőrség szervezett bűnözés elleni osztályának vezetője elmondta: a napokban újabb két embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben, ezért esetükben a vizsgálatot elkülönítették az alapügytől.

A vádirat szerint R. János tavaly szeptember 23-án délelőtt, a VIII. kerületi Horváth Mihály tér és Német utca kereszteződésénél K. Gergely főiskolai hallgatót, minden indok nélkül megtámadta. A sértett lefogta a gyanúsított két karját, majd megkísérelt továbbhaladni a Budapesti Műszaki Főiskola felé, a Tavaszmező utcában. R. János a társaságában lévő H. Terézzel követni kezdte a főiskolást, közben folyamatosan szidalmazta őt, és azt kiabálta, hogy „rohadt szemétláda, te buzi magyar, mit képzelsz magadról, hogy mersz bejönni az én utcámba”. Mindeközben H. Teréz K. Gergely mögé lépett, megfogta a nyakát, és kétszer-háromszor ököllel a hátára ütött. A sértett a fogásból kiszabadulva futásnak eredt, ekkor H. Teréz „köcsög magyar, rohadt magyar, megölünk!” felkiáltással segítséget hívott. Erre több cigány szaladt ki a környező házakból, és a főiskolás után futottak. Utolérve őt „Rohadt magyarok! Rasszisták! Rohadt szemetek vagytok!” szavakat kiabálva H. Gyula, R. Ferenc és R. Gábor beszorította K. Gergelyt a kollégium épülete mellett található egyik beugróba, majd ott több alkalommal megkísérelték megütni, a sértett azonban az ütéseket folyamatosan hárította, majd ismét elkezdett szaladni az iskola felé, de a vádlottak utolérték őt – áll a vádiratban. A kollégium előtt megverték, majd amikor bemenekült az épületbe, utána akartak menni, és azt kiabálták, hogy megölik. A vádlottak cselekményének a rendőrök megérkezése vetett véget.