2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Gyilkolnak, tanárt vernek, szifiliszt terjesztenek a hajdúhadházi cigányok

Reklám

Hajdúhadházzal, a cigány iskolai integráció “mintatelepülésével”, már számtalan cikkünkben foglalkoztunk (lásd pl. EZT). Az alább olvasható, legújabból többek között az derül ki, hogy derék romáink nemcsak gyilkolnak (lásd a fenti cikket), hanem tanárt is vernek, ill. szifiliszt terjesztenek. Ha valakinek a hepatítisz, a tetvek, ill. a TBC (pl. Fadd – lásd EZT) nem lenne elegendő. Ezek az emberszabású lények nemcsak azért veszélyesek, mert nemcsak élősködők, ill. a fehéreknél kb. százszor hajlamosabbak gyilkolni, hanem azért is, mert két lábon járó fertőzésforrások.

  Apropó, TBC. Tudja-e azt a Kedves Olvasó, hogy a TBC egy, főleg tőlünk keletre dühöngő mutációját sokkal-sokkal nehezebb, körülményesebb és drágább gyógyítani, mint az amúgy sem könnyű “köznapi” verziót? (Ezt a hírt nem tudjuk, lehozta-e a magyar média; mi finnül olvastunk róla pár napja, mint új téma.) Adja ég, hogy orkjaink ne ezt terjesszék…
Az eredeti cikk:
Csak úgy "belenyúlnak a bugyijába"
A szifilisz még a kisebb probléma, amikor a tanárokból hülyét lehet csinálni.
Videó - Iskolatársak a történtekről

Egy 14 éves lány szifilisze, és úgy egyáltalán, a gyerekek egy kisebb részének zabolázatlan szexuális élete miatt aggódik több hajdúhadházi család. A lány nemi betegségéről a Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusaitól értesültünk először. Elmondásuk szerint a nyolcadikos lányt a múlt héten például egy fiú osztálytársával kapták szexen egy iskolai vécében. A nagyobb baj, hogy a lánynak még két "fiúja" van, s a három srác közül az egyik már – így mondják – biztosan szifiliszes.

Videó a helyszínről

A helyi gyermekorvosi rendelőben megerősítették, hogy a tanintézmény egy lány diákja ezzel a betegséggel jelentkezett náluk körülbelül egy hónapja. Az orvos arról tájékoztatott, hogy a kezelést megindították, bár azt nem tudják, mi módon kapta el.

Hétfőn beszéltünk a lánnyal is, aki külsőre nem több, nem kevesebb egy mai kamasznál. Azt mondta, gyógyulóban van, bár tudja, hogy "visszább kellene fognia magát a fiúkkal". A betegséget – reagált – egy barátjától kaphatta el, s cáfolta azt a pletykát, mely szerint prostituált volna.

Az önkormányzati oktatási referens, Tóth Valéria megkeresésünkre közölte: az iskolában fokozottan fertőtlenítik a mellékhelyiségeket, s felvilágosító eladásokat tartanak a gyerekek és a pedagógusok számára.

Kikapós kiscsajok

"Egy fiú utánament a női vécébe, ahol egy tanárnő hát, nehezen félreérthető helyzetben találta őket", mondták a pedagógusok a Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Iskolában, ahol nem az a hír, hogy két 14 éves konkrétan a suli budijában szexel, ahová akár egy alsós is benyithat, hanem az, hogy az egyikük – vagy már mindkettő – szifiliszes.

Az iskola előtti korláton ülő hat-hét kamaszfiú eleinte szégyenlős volt, amikor az esetről kérdezzük őket, ám aztán megeredt a nyelvük, és hitetlenkedésünk hallatán esküdöztek rá: hasonló vécészagú összefonódások hetente megesnek, s több olyan lány jár a Bocskaiba, akik hagyják magukat, de legalábbis tűrik az effajta közeledést.

Hetedikes a börtönből

A pedagógusok szerint – névvel egyikük se kívánt nyilatkozni, de anélkül beszédesek voltak – ez az első ilyen lebukás. Míg egyikük azt mondta, a szifiliszes bakfis osztályában a fiúk – származásuktól függetlenül – sportot űznek abból, hogy a "lány bugyijába nyúlkálnak" (ez egészen pontosan azt jelenti, hogy "megujjazzák", amit a szifiliszre tekintettel vagyuk kénytelenek rögzíteni), addig egy másik tanár vitatta ezt.

S míg előbbi úgy érzi, szépen lassan kicsúszi a kezükből mindenfajta irányítás, addig kartársa – nem mellesleg a főnöke – úgy érzi, a problémák 95 százalékát képesek kezelni.

– Ha nem is gyakran, de sajnos előfordul, hogy az idősebb gyerekek pénzt, szendvicset kényszerítenek ki a kisebbektől, bár a legtöbb gond messze a verekedéssel van.

Ez nemrég odáig fajult, hogy két egymást csépelő gyerek úgy elsodorta a közbeavatkozni szándékozó takarítónőt, hogy az asszony elesett és eltörött a karja. Jellemző, hogy a balhé kezdeményezőjét, egy hetedikes fiút kevéssel előtte engedték ki a börtönből, és mi felvettük az iskolába.

Egy másik tanuló gyakorlatilag hülyét csinált belőlünk: az iskola tíz számítógépéből lopta ki a memóriát, de még csak eljárás se indult ellene.

Régebben simán kicsaptuk az ilyen gyerekeket, míg ma egyetlen lényegi szempont, hogy bezsebelhessük utánuk a kvótapénzt – panaszolta egy rutinos tanárnő. Társa amiatt van elkeseredve, hogy azok a pedagógusok, akik képtelenek maguknak tekintélyt parancsolni a fellépésükkel – sok van ilyen – gyakorlatilag képtelenek órát tartani az osztályok egy részében.

  Ternészetesen szerettük volna hallani az iskolaigazgató (Hajdu Mariann) véleményét is, ám ő a múlt hét óta beteg. Azt üzente, hogy csak a helyi oktatási referenstől kérhetünk nyilatkozatot.
Keretes anyag: Fertőzéstől nem kell tartani

Az iskolában hétfőn egyebek mellett arról tartottak előadást a gyerekeknek, hogy miként kell felhúzniuk az óvszert. Emellett arról is hallhattak, milyen veszélyekkel jár, ha fűvel-fával lefekszenek, valamint a nemi betegségekről, azok terjedéséről is beszéltek nekik. Ez utóbbiról a pedagógusoknak is fejtágítást szerveztek, a szülői munkaközösséget pedig tájékoztatták az eddig tudható – cikkünkben ismertetett – legfontosabb tényekről.

Igazgatói utasításra fokozottan fertőtlenítik a mellékhelyiségeket. Tóth Valéria, a hajdúhadházi önkormányzat oktatási referense lapunknak hangsúlyozta: attól nem kell tartani, hogy a szifiliszt bármelyik gyerek elkapná például egy vécéülőkéről, ajtókilincsről, netán csaptelepről.
(HAON)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready