2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók ::

Kíméletlenül szembesítette a cigánybűnözést tagadó Orbánékat az igazsággal a borsodi vajda


Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda is felszólalt a Fidesz által szervezett "Nemzeti Konzultáció" ózdi állomásán, s cigányként magyarázta el a nemzet egyik legnagyobb jelenkori csapását egyszerűen letagadó Orbánnak és Pintérnek, hogy nem kicsit van cigánybűnözés, hanem nagyon is.
Ne foglalkozzunk most a Gárdára tett kijelentésével, ez, úgy látszik, etnikai minimum náluk, érdemes viszont odafigyelni azokra a mondatokra, amelyek rendszerint nácifasiszták és cigányirtó gárdisták szájából hangzanak el. Mert igazak.
Vannak olyan falvak, ahol nem tudnak a nem cigányok elmenni templomba, csak úgy, hogy az idős bácsi megy délelőtt, a néni megy délután - mert ha otthagyják a házaikat, akkor kirabolják.

Azt mondják, hogy nincs cigánybűnözés. De ha tíz elkövetőből tíz cigány, húszból húsz, akkor ez micsoda?

A tanár ad egy egyest a gyereknek, az hazamegy: "apa, egyest kaptam". Bemegy apa, megveri a tanárt, mert rasszista, de hat hónapja nem kérdezte meg, hova járt iskolába, azt se tudta, hogy hol van a gyerek.

Rasszista a tanár; ha engem nem gyógyít meg rákbetegségből az orvos, rasszista az orvos. A kötelező biztosításban benne van, hogy a kötelező - a cigányoknak az se kell. Rasszista a rendőr - hát mindenki rasszista ebben az országban?
A kérdés már csak az: ha még a cigányvezető szerint is van cigánybűnözés, a kormányfő és a belügyminiszter miért nem akarja ezt tudomásul venni? Vagy Orbán bólogatása a felszólalás végén álláspontja megváltoztatását adta volna hírül? Nem vagyunk túlságosan derűlátók, ez ugyanis nem egy friss vagy meglepő információ, aki kicsit is nyitott szemmel jár hazánkban, látja, mi folyik itt, s Orbán köztünk él már jó ideje...
 
 
Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready