Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda is felszólalt a Fidesz által szervezett "Nemzeti Konzultáció" ózdi állomásán, s cigányként magyarázta el a nemzet egyik legnagyobb jelenkori csapását egyszerűen letagadó Orbánnak és Pintérnek, hogy nem kicsit van cigánybűnözés, hanem nagyon is.
Ne foglalkozzunk most a Gárdára tett kijelentésével, ez, úgy látszik, etnikai minimum náluk, érdemes viszont odafigyelni azokra a mondatokra, amelyek rendszerint nácifasiszták és cigányirtó gárdisták szájából hangzanak el. Mert igazak.
Vannak olyan falvak, ahol nem tudnak a nem cigányok elmenni templomba, csak úgy, hogy az idős bácsi megy délelőtt, a néni megy délután - mert ha otthagyják a házaikat, akkor kirabolják.

Azt mondják, hogy nincs cigánybűnözés. De ha tíz elkövetőből tíz cigány, húszból húsz, akkor ez micsoda?

A tanár ad egy egyest a gyereknek, az hazamegy: "apa, egyest kaptam". Bemegy apa, megveri a tanárt, mert rasszista, de hat hónapja nem kérdezte meg, hova járt iskolába, azt se tudta, hogy hol van a gyerek.

Rasszista a tanár; ha engem nem gyógyít meg rákbetegségből az orvos, rasszista az orvos. A kötelező biztosításban benne van, hogy a kötelező - a cigányoknak az se kell. Rasszista a rendőr - hát mindenki rasszista ebben az országban?
A kérdés már csak az: ha még a cigányvezető szerint is van cigánybűnözés, a kormányfő és a belügyminiszter miért nem akarja ezt tudomásul venni? Vagy Orbán bólogatása a felszólalás végén álláspontja megváltoztatását adta volna hírül? Nem vagyunk túlságosan derűlátók, ez ugyanis nem egy friss vagy meglepő információ, aki kicsit is nyitott szemmel jár hazánkban, látja, mi folyik itt, s Orbán köztünk él már jó ideje...
 
Kuruc.info
Kapcsolódó: