Bezár!
2021. május 8., szombat, Mihály, Fehérke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:18 Buddhista templomokat fosztottak ki Amerikában romániai cigánybűnözők20:40 Ezrek tiltakoztak Portóban a munkanélküliség, a nélkülözés és a privatizáció ellen20:08 Izrael új cimborái sem díjazták az al-Aksza mecsetnél történt összecsapásokat19:44 Honvédelmi kérdések helyett inkább az elvtársi alkuk kötögetésével foglalkoztak a ballibek19:16 Darwin-díj-gyanús vasúti baleset Pápánál18:32 Lezuhant egy kisrepülőgép Törökszentmiklósnál18:10 Traktor gázolt el két illegális afgánt Temes megyében - de még ezt is túlélték17:43 Új helyre szállt ötödik repülésén a Mars-helikopter16:52 Afgán hétköznapok: több tucatnyian meghaltak egy kabuli robbantásos merényletben16:36 Százévesen meghalt Gorbacsov egykori jobbkeze15:48 Merkel elmondta, mi a németek véget nem érő, örök kötelessége14:54 A hazudozás vége: kénytelenek voltak elismerni az aberráltak, hogy a Mi Hazánk megtisztította tőlük az Andrássy utat14:25 Titkosított értékbecsléseket és pályázatokat tett közzé a Mi Hazánk Újbudán13:36 Palkovics: Ausztria és Magyarország sem támogatja az egységes európai minimálbér bevezetését12:59 "Ez itt egy spermatároló" - leszbikus "lelkészpárról" szól a DW "Magyar" legújabb hánytatóvideója
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók ::

Kíméletlenül szembesítette a cigánybűnözést tagadó Orbánékat az igazsággal a borsodi vajda


Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda is felszólalt a Fidesz által szervezett "Nemzeti Konzultáció" ózdi állomásán, s cigányként magyarázta el a nemzet egyik legnagyobb jelenkori csapását egyszerűen letagadó Orbánnak és Pintérnek, hogy nem kicsit van cigánybűnözés, hanem nagyon is.
Ne foglalkozzunk most a Gárdára tett kijelentésével, ez, úgy látszik, etnikai minimum náluk, érdemes viszont odafigyelni azokra a mondatokra, amelyek rendszerint nácifasiszták és cigányirtó gárdisták szájából hangzanak el. Mert igazak.
Vannak olyan falvak, ahol nem tudnak a nem cigányok elmenni templomba, csak úgy, hogy az idős bácsi megy délelőtt, a néni megy délután - mert ha otthagyják a házaikat, akkor kirabolják.

Azt mondják, hogy nincs cigánybűnözés. De ha tíz elkövetőből tíz cigány, húszból húsz, akkor ez micsoda?

A tanár ad egy egyest a gyereknek, az hazamegy: "apa, egyest kaptam". Bemegy apa, megveri a tanárt, mert rasszista, de hat hónapja nem kérdezte meg, hova járt iskolába, azt se tudta, hogy hol van a gyerek.

Rasszista a tanár; ha engem nem gyógyít meg rákbetegségből az orvos, rasszista az orvos. A kötelező biztosításban benne van, hogy a kötelező - a cigányoknak az se kell. Rasszista a rendőr - hát mindenki rasszista ebben az országban?
A kérdés már csak az: ha még a cigányvezető szerint is van cigánybűnözés, a kormányfő és a belügyminiszter miért nem akarja ezt tudomásul venni? Vagy Orbán bólogatása a felszólalás végén álláspontja megváltoztatását adta volna hírül? Nem vagyunk túlságosan derűlátók, ez ugyanis nem egy friss vagy meglepő információ, aki kicsit is nyitott szemmel jár hazánkban, látja, mi folyik itt, s Orbán köztünk él már jó ideje...
 
 
Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready