Miközben minden normális országból (lásd pl. Dánia esetét – aztán ott van Németország, Olaszország, Finnország, Anglia vagy akár már a beutazásukat is eleve lehetetlenné tevő USA vagy Kanada) azonnal és minden teketória nélkül kib*sszák a romániai cigányokat, azok nálunk szabadon gyilkolhatnak, rabolhatnak, Orbánék, a „rend kormánya”, nem akarnak / mernek tenni ellenük semmit.

Nézzük, mit csináltak drágáink, akikről a koppenhágai rendőrkapitányság szóvivője (gy.k. nem egy nevenincs közrendőr), felelősségének és büntethetőségének teljes tudatában, a következőket nyilatkozta: „[a cigányok] szélsőséges bűnözők, akik a legcsekélyebb lelkiismeret-furdalás nélkül bárkit készek megölni 100 koronáért (négyezer forint)” és „nem ugyanazokat az értékeket vallják, mint más nemzetek, számukra az életnek más jelentősége van":
Hárman rabolták ki a zalai nénit

Otthonában támadtak meg és raboltak ki egy 80 éves asszonyt román állampolgárok a Zala megyei Nemespátrón - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.


Vasárnap délelőtt ebédfőzés közben nyitott rá az asszonyra annak otthonában a három román állampolgár. Egyikük plédet dobott az idős nőre, majd társával bántalmazták őt, de a sértett hangos kiabálása menekülésre késztette a támadókat - mondta el Salamon Róbert.

Az elkövetők egy női táskát zsákmányoltak, de azzal csak a falu határáig jutottak, mert a helybéliek a rendőrök megérkezéséig visszatartották őket.

A három román állampolgárt őrizetbe vették és csoportosan elkövetett rablás miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

(MTI)