Többek között a Kanadába „menekült” cigányok kapcsán felvetettük, hogy vonjuk meg tőlük a magyar állampolgárságot, mivel tettükkel már eleve igazolták, hogy arra nem tartanak igényt. Arról meg nem is beszélve, hogy a menekültstátus igénylésekor cigányaink azt hazudják, hogy itt intézményes üldöztetés, népirtás van, mindezzel nagyon komoly, pénzben is kifejezhető (elmaradó üzletkötések, beruházások, turizmus) károkat okozva az országnak. Mindez, bizony, már hazaárulásként is kezelhető.

Eddigi ötletelésünkre a cigányfajvédők válasza kategorikus nem volt – arra hivatkoztak, hogy az állampolgárságot semmi szín alatt nem lehet elvenni, még a legbrutálisabb bűnözők, sorozatgyilkosok, pszichopaták stb. esetében sem.

Nos, erre az „érvre” adott csattanós választ a nácizmussal, cigányellenes rászízmussal (mivel félzsidó) igazán nem vádolható, keménykezű francia államelnök, Sarkozy. Bejelentette, hogy igenis elveszik a bűnöző(cigányo)k francia állampolgárságát, ill. azt nem is adják meg olyanoknak, akik gyerek / fiatalkorukban a törvény ellen vétenek. Úgy véli, az állampolgárság nem alanyi jogon járó dolog, hanem azt ki kell érdemelni – és emiatt el is vehető.
Más tekintetben is érdemes példát venni a franciákról: 30 év szigorítottat akarnak kiosztani minden gyilkosra, apelláta nélkül. Ha azt nézzük, hogy a cigányság nálunk előre megtervezett gyilkosságokért is általában csak felfüggesztettet, azaz semmit sem kap (lásd: Kozák Rajmund), igenis átvételre érdemesnek tartjuk ezt a tervet (is).

Megint feltesszük az ilyenkor szokásos kérdést: cigányügyben miért nem vehetjük át a nyugati (itt: francia) gyakorlatot? Miért kell gyakorlatilag az egész világon egyedüliként ezt a gyilkos, belterjes, bennünket túlszaporodó (lásd a megdöbbentő számokat ITT), és, ahogy azt gyakorlatilag minden egyes (őszinte) megnyilatkozásában közlik, kiirtásunkra, elpusztításunkra törekvő söpredéket nem csupán eltartanunk, hanem egyenesen szaporítanunk is?

Az MNO híre következik:

Feszültség a romákkal: Sarkozy megvonná az állampolgárságot

Váljon lehetségessé a francia állampolgárság megvonása azoktól a külföldi eredetű bűnözőktől, akik veszélyeztetik a rendfenntartó erők tagjainak életét – ezzel a javaslattal állt elő Nicolas Sarkozy. A köztársasági elnök azt javasolja, legyen 30 év szigorúan letöltendő börtönbüntetés a gyilkosságot elkövetők büntetése.


Nicolas Sarkozy francia elnök pénteken azzal a javaslattal állt elő Grenoble-ban, hogy vonják meg a francia állampolgárságot azoktól a külföldiektől, akik szándékosan veszélyeztették egy rendőr, csendőr, vagy bármely más hatósági személy életét.

A cigánytáborokból kirajzó tömeg zavargása, egy csendőrőrs ostroma után Sarkozy kíméletlen lépéseket, „a bűnözés elleni háborút” hirdetett meg. Az ügy előzménye, hogy egy fosztogató cigány férfit menekülés közben lelőtt a rendőrség, s ennek nyomán zavargások törtek ki. A rendfenntartó erők több tagját megtámadták.

Méltónak kell lenni a francia állampolgárságra

Sokkterápiát jelentett be a helyzet kezelésére Sarkozy pénteken a hivatalos személyeket ért támadásokra adott válaszként. Az elnök, mint arról az MNO korábban beszámolt, kezdeményezte mintegy 300 roma tábor felszámolását.

Sarkozy úgy véli, meg kell vonni a francia állampolgárságot attól a külföldi eredetű személytől, aki veszélyezteti egy csendőr, rendőr vagy katona életét. A francia állampolgárság érdem, méltónak kell lenni rá – aki rálő a rendfenntartó erőkre, nem méltó erre többé, érvelt az államfő.

(lefigaro.fr)