Aki figyeli az álHírTV Ősök Tere című műsorát, az tudja, hogy 3 napon keresztül egy stúdióbeszélgetés keretében a Hungarista Mozgalom dél-amerikai életéről folyik elemzés. Az ötlet nem rossz, a meghívott vendégek azonban nem „első körös” emigrációkutatók, és ezt leveheti bármely néző, aki egy kicsit is képben van a hungaristák emigrációtörténetét illetően.
 

Paksa, a "szakértő"
Ha nem ismernénk Liszkay csatornáját, akkor megdöbbenve vennénk tudomásul, hogy a HírTV nem tudott mást előrángatni a műsorához, mint egy egyetemista zsidógyereket Paksa Rudolf személyében, akinek túlzottan magabiztos viselkedése, és beképzelt stílusa végig érezhető volt az interjú alatt. Természetesen személyiségéből adódóan állati baromságok sorát adta elő tudományosan, így megtudhattuk, hogy a hungarista emigráció összes vezetőjének Venezuelában kellett volna az emigrációs tevékenységet folytatnia.

Megtudhattuk a kis metélttől azt is, hogy ennek alapján Dél-Amerika volt az emigrációs Hungarista Mozgalom központja, információt kaphattunk róla, hogy Gömbös Ernő évekig Dél-Amerikában élt. (???) Tudomást szerezhettünk arról is, hogy az „Aranyvonat” (aminek ugye a tartalmát amerikai katonák tették el "nemes" célokra) készletének egy részét Szálasi Ferenc kormánya svájci bankszámlára helyezte (azzal a céllal, hogy ebből finanszírozza a későbbi emigrációs életet), illetve mindezek alapján szembesülhettünk azzal a ténnyel, hogy a hungarista emigráció nagy és egyetlen szakértőjét láthatjuk a televízióban.

Döbbenetes, hogy tudományegyetemek beengednek egy ekkora barmot doktori hallgatóik sorába. Vérlázító, hogy zsidó takonypócok akarnak hungarista szakértőt játszani, és szégyenletes, hogy a HírTV ehhez asszisztál.

Paksa figyelmébe ajánlanánk a magyarországi zsidóság története témát, dolgozza ki inkább azt. Forrásokat a dolgozatához biztos gyorsan kapna rabbijától.

Jéney Szabolcs - Kuruc.info