Úgy kezdődött, hogy felvették, ahogy a taxisok összevernek egy férfit, majd közelebb mentek...
Frissítés: Jobbik: azonnali vizsgálatot a tévéstábot ért inzultus miatt!
Azonnal vizsgálja ki a Belügyminisztérium és a rendőrség, hogy az N1TV-t ért atrocitás hogyan végződhetett a stáb igazoltatásával és a bántalmazók szabad távozásával!
A stáb felvételén egyértelműen látszik, hogy közterületen leütöttek egy személyt, ezt követően a bántalmazók a felvételt készítő tévéseket primitív módon fenyegetni kezdték, a stáb hölgy tagjait is perceken át válogatott ocsmányságokkal illették. Viszont az arra járó rendőri egység a tévéstábot igazoltatta ahelyett, hogy az egyértelmű bűncselekmény elkövetőit vonta volna eljárás alá, sőt velük szó szerint „bratyizni” kezdtek.
A Jobbik szerint az eljárás tűrhetetlen, és minden jó érzésű embert felháborít! Azonnali vizsgálatot követelünk az ügyben! Világos válaszokat várunk az alábbi kérdésekben: hogyan lehetséges, hogy a nyilvánvaló bűncselekmény ügyében az elkövetővel szemben nem járnak el annak ellenére, hogy az esetről felvétel készült? Miért az esetet rögzítő stábot vetik alá rendőri vegzálásnak? A vizsgálat derítse ki azt is, van-e összefonódás a rendőri egység tagjai és a bántalmazó taxisofőr között! A rendőrség becsületén esett csorba miatt követeljük, hogy az eljárás legyen példásan gyors és szakszerű, a vizsgálati megállapításokat pedig kövessék megfelelő jogi és személyi konzekvenciák! - áll a Jobbik közleményében.
2. frissítés: akár a viteldíjakról is elcseverészhetünk Gelencsér Zsolttal
Gelencsér Zsoltnak hívják az N1TV stábjára támadó egyik úriembert, aki választékos szókincsével, határozott fellépésével - Facebook-oldala tanúsága szerint - a Tele 5 Taxi jó hírnevét öregbíti. Az alábbi képre kattintva juthatnak el adatlapjára azon olvasóink, akik esetleg a taxitarifák változása iránt kívánnak érdeklődni.