2019. január 21., hétfő, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Egy finn városban már kötelező: egy 17 éves fiú és egy felnőtt férfi "szerelméről" szóló filmet nézettek az iskolásokkal - a hiányzók büntetést fizethettek21:37 Nagy lépést tett a férfi-kézilabdaválogatott az olimpiai selejtező felé21:14 Egész Spanyolország a csodában bízik: versenyt futnak az idővel a kútba zuhant kisfiút kereső mentőcsapat tagjai20:42 Viharzóna az USA felett - 15 tagállamra adtak ki riadót20:13 Heller Ágnest újraélesztik, félárbócon a Spinoza zászlaja, Kunhalmi szomika: náci karlendítés a Sneider-lagziban19:45 Kihallgatásra idézték be Moszkvában egy háborús vígjáték rendezőjét19:17 Twitter-csiripelésekben osztotta a demokratákat Trump18:43 Nagyon unatkozhatott a kiskunhalasi R. Viktor18:13 A magzatgyilkosság és az eutanázia ellen tüntettek életvédők Párizsban17:45 Moszkva: hét izraeli rakétát semmisített meg a szíriai légvédelem - négy F-16-ossal támadtak a zsidók17:24 Könnygázzal oszlatták a Macedónia névváltoztatása ellen tüntetőket Athénban16:55 A brit cégvezetők háromnegyede ellenzi a megállapodás nélküli Brexitet16:33 A Nagy Testvér is beköltözik a recepcióra: a rendőrség szabadon csemegézhet a vendégek adatai között16:04 Gazirtásra és amerikai sportokra is készülhettek a fiatalok Versegen15:27 Érdemes időben beadatni az influenza elleni védőoltást
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

A holokausztcáfolásért korábban már elítélt Sylvia Stolz ezúttal 20 hónap börtönbüntetést kapott

Sylvia Stolzot 2008-ban három és fél év börtönbüntetésre ítélte a német „jogállam” bírósága, mert miközben ügyvédként védelmébe vett egy revizionista történészt, maga is a „holokauszt tagadásának bűnébe” esett. A derék ügyvédnő 2011 áprilisában szabadult. Azonban most ismét börtönbe kell vonulnia: ezúttal 20 hónapos büntetést szabott ki rá a talmudista parancsoknak engedelmeskedő bíróság, pusztán szabad véleménynyilvánítási jogának gyakorlása miatt.

Sylvia Stolz "bűnös beszéde" közben
A müncheni bíróság szóvivője, Andrea Titz elmondta: az 51 esztendős Sylvia Stolzot „faji gyűlölet szításának” vádjával ítélték el. A bíróság teljesen abszurd döntése szerint a vádlott azzal keltett „gyűlöletet” a zsidók iránt, mert egy 2012-es beszédében „tagadta a holokausztot”. Ha valakinek még eddig nem tűnt volna fel: a zsidók teljesen önkényesen döntik el, mi számít „fajgyűlöletnek” és mi nem. Tehát ha például valaki túlzottnak találja a hatmilliós áldozati számot, netán tagadja a gázkamrák létezését, vagy kétségeit hangoztatja némelyik túlélő teljesen képtelen visszaemlékezését illetően, akkor az illető „faji gyűlöletet kelt”.
De mit is mondott pontosan Sylvia Stolz, ami ismét olyannyira kiborította a „kiválasztottakat”? 2012. november 24-én Svájcban felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő beszédében elmondta: az Ernst Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. Sylvia Stolz felidézte a Zündel-per főbírájának alábbi, teljesen abszurd kijelentését:
„Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.”
Íme tehát, a holokausztinkvizíció alapelve! A „német” igazságszolgáltatást maga az igazság egyáltalán nem érdekli. A derék asszony felszólalásában kifejtette továbbá, hogy álláspontja szerint a holokausztot még senkinek sem sikerült bebizonyítania.

Sylvia Stolz és Horst Mahler - nem lehet őket "újratanítani"
Sylvia Stolz 2007-ben Ernst Zündelt védte a bíróságon, akinek a „bűne” szintén az volt, hogy a hivatalostól eltérő véleményt formált a holokauszttal kapcsolatban. Stolz akkor a bíróság előtt többek között kijelentette, hogy „a zsidó hatalom irányítja a német hatóságokat” és a „nyugati világot”, a holokausztot pedig a „történelem legnagyobb hazugságának” nevezte. A „független” bíróság ezek után kitiltotta őt a tárgyalóteremből, arra hivatkozva, hogy „szabotálja” a bírósági eljárást. Ernst Zündelt végül öt év börtönbüntetésre ítélték, védője pedig - a per során tett kijelentései miatt - három és fél év börtönbüntetést kapott.
Sylvia Stolz egyébként annak a Horst Mahlernek a felesége, akit 2009-ben összesen 11 év börtönbüntetésre ítéltek „holokauszttagadásért ” és a „náci bűnök kisebbítése” miatt. A rá hat évet kiszabó müncheni bíróság hangsúlyozta: Mahler ügyében azért is kellett ilyen szigorú ítéletet hozni, mert a vádlottat „nem lehetséges újratanítani” (!). Ugyanebben az évben egy potsdami bíróság még további öt évvel toldotta meg az akkor 73 éves férfi büntetését. Horst Mahler ma is a „demokratikus német jogállam” börtönében ül.
Perge Ottó - Haaretz nyomán
Sylvia Stolz "bűnös beszéde" a svájci Cenzúraellenes Konferencián (AZK):
(Német nyelvű, angol felirattal)


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready