2018. június 19., kedd, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:44 Dávid-csillagok háborúja: "Lesz egy légierőnk és lesz egy űrhaderőnk" - adta ki az ukázt Trump22:32 Drónnal csempésztek cigarettát Máramarosba22:11 Súlyos kérdéseket vitatnak meg a svéd politikusok a közösségi oldalakon: ki svéd és ki rasszista?21:55 Megrovást kapott pártjától a Gabrielláékat elvtársai háta mögött pénzelni akaró bukott MSZP-elnök21:45 Lövöldözés volt Malmö központjában, de a hatóságok szerint semmi ok a pánikra21:18 Egy igazán demokrata és humanista Likud-párti képviselő: a zsidó faj a legokosabb a Földön, és a legmagasabb szintű emberi tőkét birtokolja20:36 Orbánék lassan tényleg Izraellel alkotják meg a V5-öt: még szorosabb partneri kapcsolat a terrorállammal19:46 Sovén nacionalistázta hazánkat egy szarab az ENSZ-ben - persze állva tapsolták19:20 Szlovénia beperli Horvátországot19:06 Egy volt izraeli minisztert Irán javára történő kémkedéssel gyanúsítanak a zsidó államban18:37 "Találkozunk Ásotthalmon": távozik a terézvárosi Jobbik, feloszlott a soproni alapszervezet is18:06 A vérében volt a vezetés a mezősasi BMW-snek is17:53 Egymás volt pártját elemezte Novák és Schiffer - az elvtelenedés két éve17:40 Toroczkaiék kikérik az állambiztonsági iratokat a zsidó kötvényesekkel seftelő kommunikációs igazgatóról17:02 Bagoly mondja: "Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt"
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

A holokausztcáfolásért korábban már elítélt Sylvia Stolz ezúttal 20 hónap börtönbüntetést kapott

Sylvia Stolzot 2008-ban három és fél év börtönbüntetésre ítélte a német „jogállam” bírósága, mert miközben ügyvédként védelmébe vett egy revizionista történészt, maga is a „holokauszt tagadásának bűnébe” esett. A derék ügyvédnő 2011 áprilisában szabadult. Azonban most ismét börtönbe kell vonulnia: ezúttal 20 hónapos büntetést szabott ki rá a talmudista parancsoknak engedelmeskedő bíróság, pusztán szabad véleménynyilvánítási jogának gyakorlása miatt.

Sylvia Stolz "bűnös beszéde" közben
A müncheni bíróság szóvivője, Andrea Titz elmondta: az 51 esztendős Sylvia Stolzot „faji gyűlölet szításának” vádjával ítélték el. A bíróság teljesen abszurd döntése szerint a vádlott azzal keltett „gyűlöletet” a zsidók iránt, mert egy 2012-es beszédében „tagadta a holokausztot”. Ha valakinek még eddig nem tűnt volna fel: a zsidók teljesen önkényesen döntik el, mi számít „fajgyűlöletnek” és mi nem. Tehát ha például valaki túlzottnak találja a hatmilliós áldozati számot, netán tagadja a gázkamrák létezését, vagy kétségeit hangoztatja némelyik túlélő teljesen képtelen visszaemlékezését illetően, akkor az illető „faji gyűlöletet kelt”.
De mit is mondott pontosan Sylvia Stolz, ami ismét olyannyira kiborította a „kiválasztottakat”? 2012. november 24-én Svájcban felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő beszédében elmondta: az Ernst Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. Sylvia Stolz felidézte a Zündel-per főbírájának alábbi, teljesen abszurd kijelentését:
„Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.”
Íme tehát, a holokausztinkvizíció alapelve! A „német” igazságszolgáltatást maga az igazság egyáltalán nem érdekli. A derék asszony felszólalásában kifejtette továbbá, hogy álláspontja szerint a holokausztot még senkinek sem sikerült bebizonyítania.

Sylvia Stolz és Horst Mahler - nem lehet őket "újratanítani"
Sylvia Stolz 2007-ben Ernst Zündelt védte a bíróságon, akinek a „bűne” szintén az volt, hogy a hivatalostól eltérő véleményt formált a holokauszttal kapcsolatban. Stolz akkor a bíróság előtt többek között kijelentette, hogy „a zsidó hatalom irányítja a német hatóságokat” és a „nyugati világot”, a holokausztot pedig a „történelem legnagyobb hazugságának” nevezte. A „független” bíróság ezek után kitiltotta őt a tárgyalóteremből, arra hivatkozva, hogy „szabotálja” a bírósági eljárást. Ernst Zündelt végül öt év börtönbüntetésre ítélték, védője pedig - a per során tett kijelentései miatt - három és fél év börtönbüntetést kapott.
Sylvia Stolz egyébként annak a Horst Mahlernek a felesége, akit 2009-ben összesen 11 év börtönbüntetésre ítéltek „holokauszttagadásért ” és a „náci bűnök kisebbítése” miatt. A rá hat évet kiszabó müncheni bíróság hangsúlyozta: Mahler ügyében azért is kellett ilyen szigorú ítéletet hozni, mert a vádlottat „nem lehetséges újratanítani” (!). Ugyanebben az évben egy potsdami bíróság még további öt évvel toldotta meg az akkor 73 éves férfi büntetését. Horst Mahler ma is a „demokratikus német jogállam” börtönében ül.
Perge Ottó - Haaretz nyomán
Sylvia Stolz "bűnös beszéde" a svájci Cenzúraellenes Konferencián (AZK):
(Német nyelvű, angol felirattal)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready