2018. október 16., kedd, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:11 Újabb börtönbüntetés vár Egyiptom előző elnökére21:06 Salvini két afrikai miatt vár magyarázatot Macronéktól20:36 "Mostantól Magyarország semmit sem tehet Kárpátalja területén anélkül, hogy arról tájékoztatná az ukrán kormányt"20:18 Az orosz ortodox egyház megszakítja kapcsolatait a konstantinápolyi patriarkátussal19:34 A botrányok hatására felfüggesztették az együttműködési tárgyalásokat a "XXI. századiak"19:08 Szabó Balázs: több száz jobbikos kaphatott százezreket, hogy támogatásként befizessék a pártkasszába18:33 Pompeo Szaúd-Arábiába megy, hogy megkérdezze a királytól, ugye nem ők ölték meg az újságírót18:09 Migránsok további ezrei mennek élősködni Németországba családegyesítés címén17:55 Túszejtés miatt kiürítették a kölni pályaudvart17:41 Észtország kártérítést követel Moszkvától a szovjet megszállás miatt17:02 Jövőre indul a hazai fegyvergyártás16:44 Budaházy: el a kezekkel a nemzeti ellenállástól!15:54 Állatkertben akart medvével szelfizni egy nagyon okos román lány - már jobban van15:35 Megfeneklett a tárgyalás, Brüsszel a megállapodás nélküli brit kilépésre is felkészül15:17 A szíriai terroristák folytatni akarják a harcot - Aszadék állnak elébe
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

A holokausztcáfolásért korábban már elítélt Sylvia Stolz ezúttal 20 hónap börtönbüntetést kapott

Sylvia Stolzot 2008-ban három és fél év börtönbüntetésre ítélte a német „jogállam” bírósága, mert miközben ügyvédként védelmébe vett egy revizionista történészt, maga is a „holokauszt tagadásának bűnébe” esett. A derék ügyvédnő 2011 áprilisában szabadult. Azonban most ismét börtönbe kell vonulnia: ezúttal 20 hónapos büntetést szabott ki rá a talmudista parancsoknak engedelmeskedő bíróság, pusztán szabad véleménynyilvánítási jogának gyakorlása miatt.

Sylvia Stolz "bűnös beszéde" közben
A müncheni bíróság szóvivője, Andrea Titz elmondta: az 51 esztendős Sylvia Stolzot „faji gyűlölet szításának” vádjával ítélték el. A bíróság teljesen abszurd döntése szerint a vádlott azzal keltett „gyűlöletet” a zsidók iránt, mert egy 2012-es beszédében „tagadta a holokausztot”. Ha valakinek még eddig nem tűnt volna fel: a zsidók teljesen önkényesen döntik el, mi számít „fajgyűlöletnek” és mi nem. Tehát ha például valaki túlzottnak találja a hatmilliós áldozati számot, netán tagadja a gázkamrák létezését, vagy kétségeit hangoztatja némelyik túlélő teljesen képtelen visszaemlékezését illetően, akkor az illető „faji gyűlöletet kelt”.
De mit is mondott pontosan Sylvia Stolz, ami ismét olyannyira kiborította a „kiválasztottakat”? 2012. november 24-én Svájcban felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő beszédében elmondta: az Ernst Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. Sylvia Stolz felidézte a Zündel-per főbírájának alábbi, teljesen abszurd kijelentését:
„Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.”
Íme tehát, a holokausztinkvizíció alapelve! A „német” igazságszolgáltatást maga az igazság egyáltalán nem érdekli. A derék asszony felszólalásában kifejtette továbbá, hogy álláspontja szerint a holokausztot még senkinek sem sikerült bebizonyítania.

Sylvia Stolz és Horst Mahler - nem lehet őket "újratanítani"
Sylvia Stolz 2007-ben Ernst Zündelt védte a bíróságon, akinek a „bűne” szintén az volt, hogy a hivatalostól eltérő véleményt formált a holokauszttal kapcsolatban. Stolz akkor a bíróság előtt többek között kijelentette, hogy „a zsidó hatalom irányítja a német hatóságokat” és a „nyugati világot”, a holokausztot pedig a „történelem legnagyobb hazugságának” nevezte. A „független” bíróság ezek után kitiltotta őt a tárgyalóteremből, arra hivatkozva, hogy „szabotálja” a bírósági eljárást. Ernst Zündelt végül öt év börtönbüntetésre ítélték, védője pedig - a per során tett kijelentései miatt - három és fél év börtönbüntetést kapott.
Sylvia Stolz egyébként annak a Horst Mahlernek a felesége, akit 2009-ben összesen 11 év börtönbüntetésre ítéltek „holokauszttagadásért ” és a „náci bűnök kisebbítése” miatt. A rá hat évet kiszabó müncheni bíróság hangsúlyozta: Mahler ügyében azért is kellett ilyen szigorú ítéletet hozni, mert a vádlottat „nem lehetséges újratanítani” (!). Ugyanebben az évben egy potsdami bíróság még további öt évvel toldotta meg az akkor 73 éves férfi büntetését. Horst Mahler ma is a „demokratikus német jogállam” börtönében ül.
Perge Ottó - Haaretz nyomán
Sylvia Stolz "bűnös beszéde" a svájci Cenzúraellenes Konferencián (AZK):
(Német nyelvű, angol felirattal)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready