2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek15:50 Ilyen egy haladó ország gyöngédsége: szülei feljelentették a dzsihadistát, de az osztrákok megszüntették a nyomozást15:35 Családi kör rokoni pofonokkal Vértesszőlősön
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés ::

Lakatos Pál fia vezeti a zsidók fegyveres gárdáját Magyarországon + videó

Reklám


Itthon egyelőre csak céltáblára lőnek
A médiában nem sokat hallunk a Krav-Maga nevû, izraeli központú erõszakszervezetrõl, pedig fekete egyenruhájuk és lõfegyvereik is vannak, rendszeresen gyakorlatoznak hazánkban, rohamrendõröket és civileket is képeznek. Hazai vezérük Lakatos Pálnak, a Vasárnapi Újság volt fõszerkesztõjének fia, Péter. Lakatos Pál - Kõrösi Imrével és Rozgics Máriával együtt - ennek ellenére a hazai Moszad-ügynöközõk bajnoka.
A Krav-Maga magyarországi ügyködésérõl már korábban beszámoltunk, most egy megdöbbentõ kapcsolatról rántjuk le a leplet. Mármint megdöbbentõ lehet azok számára, akik nem ismerik a Rozgics Mária-Lakatos Pál-Kõrösi Imre-Kozenkai Jenõ klánt, maffiát - vagy inkább csak piti szélhámosokat? Miközben szélsõjobbként adják el magukat és lapjukat, 640 milliós off-shore céget alapítottak felháborító körülmények közt, nyíltan merényleteket hirdettek büntetlenül, halálbrigádos fenyegetést küldtek az MVSZ vezetõinek, és még sorolhatnánk, lásd a linkelt cikkeket és kapcsolódó anyagait.
Amin tehát már meg se lepõdhetnénk: a Krav-Maga hazai igazgatója Lakatos Pál fia, Lakatos Péter. Az apától telefonon bizonyosodtunk meg errõl az információnkról, aki büszkén vállalta ezt, mint mondta: nagyon jóban vannak, kölcsönösen segítik egymást, amiben tudják...
Lakatos Péter - a www.krav-maga.hu szerint - a világszervezet központi, izraeli vezetõjének, Eyal Yanilovnak a közvetlen asszisztenseként több országában is részt vett számos katonai és rendvédelmi képzésen. Jelenleg - Eyal Yanilov felkérésére - az International Krav-Maga Federation üzletfejlesztési tanácsadójaként segíti a szervezet munkáját.

Lakatos Péter (jobbról) az izraeli katonai Krav-Maga képzés parancsnokával(Fénykép és aláírása: krav-maga.hu)

Magyarországon az edzéseket és az oktatást 38 ún. instruktor végzi 17 vidéki városban és Budapesten 12 helyszínen, köztük az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolában. Korábban már közzétettük egy szadista rebiszes iwiw-adatlapján találtakat, mely szerint õ is a Krav-Maga büszke harcosa.

Természetesen hazánkban is angol és héber nyelven állítják ki az okleveleket

A Krav-Maga támogatói között ott találjuk többek közt a UPC Magyarország Kft.-t, a VII. kerületi önkormányzatot, valamint nem meglepõen az izraeli nagykövetséget. Nem tüntették fel a BKV Zrt.-t, pedig az alábbi videó tanúsága szerint e közüzemünk is segítséget nyújt Lakatos Péterék gyakorlatozásaihoz.
 
Héjjas Iván - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready