Bezár!
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:21 Tovább nőtt a cseh fegyverek és hadianyagok kivitele12:58 A belügyminiszter szerint erőszakos hatalomátvételi kísérlet zajlik Szerbiában12:34 A Mi Hazánk már tavaly követelte a most Kocsis Máté által emlegetett pedofil-adatbázist12:10 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát: "ez nem abúzus"11:16 "Benettkének bekapta a bigáját" - cigánygyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolnak egy volt rendőrt11:13 Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz! (x)10:52 Dúró: az iskolaőrség csak felületi kezelés; képzés formájában sem jogos a kártérítési igény10:50 Meghalt két idős, krónikus beteg, tízzel nőtt a fertőzöttek száma10:40 A Facebok eltávolította Trump egyik korábbi tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait10:14 Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben09:52 Kötözős rablások és olasz meló - újabb rasszista rendőri intézkedésekre került sor09:04 Az SZDSZ-utódok megnyalták tíz ujjukat - "nácizmusról" való fantáziálgatás a PestiSrácok hasábjain08:16 Járdán (is) menekülő motoros üldözéséről tett közzé videót a rendőrség07:47 Kölcsönös tiszteletről és bizalomról nyilatkozott Trump és a mexikói elnök - a falról nem esett szó07:32 Gázüzemű autóbuszt tesztel a Volánbusz Zalaegerszegen
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés ::

Lakatos Pál fia vezeti a zsidók fegyveres gárdáját Magyarországon + videó

Reklám


Itthon egyelőre csak céltáblára lőnek
A médiában nem sokat hallunk a Krav-Maga nevû, izraeli központú erõszakszervezetrõl, pedig fekete egyenruhájuk és lõfegyvereik is vannak, rendszeresen gyakorlatoznak hazánkban, rohamrendõröket és civileket is képeznek. Hazai vezérük Lakatos Pálnak, a Vasárnapi Újság volt fõszerkesztõjének fia, Péter. Lakatos Pál - Kõrösi Imrével és Rozgics Máriával együtt - ennek ellenére a hazai Moszad-ügynöközõk bajnoka.
A Krav-Maga magyarországi ügyködésérõl már korábban beszámoltunk, most egy megdöbbentõ kapcsolatról rántjuk le a leplet. Mármint megdöbbentõ lehet azok számára, akik nem ismerik a Rozgics Mária-Lakatos Pál-Kõrösi Imre-Kozenkai Jenõ klánt, maffiát - vagy inkább csak piti szélhámosokat? Miközben szélsõjobbként adják el magukat és lapjukat, 640 milliós off-shore céget alapítottak felháborító körülmények közt, nyíltan merényleteket hirdettek büntetlenül, halálbrigádos fenyegetést küldtek az MVSZ vezetõinek, és még sorolhatnánk, lásd a linkelt cikkeket és kapcsolódó anyagait.
Amin tehát már meg se lepõdhetnénk: a Krav-Maga hazai igazgatója Lakatos Pál fia, Lakatos Péter. Az apától telefonon bizonyosodtunk meg errõl az információnkról, aki büszkén vállalta ezt, mint mondta: nagyon jóban vannak, kölcsönösen segítik egymást, amiben tudják...
Lakatos Péter - a www.krav-maga.hu szerint - a világszervezet központi, izraeli vezetõjének, Eyal Yanilovnak a közvetlen asszisztenseként több országában is részt vett számos katonai és rendvédelmi képzésen. Jelenleg - Eyal Yanilov felkérésére - az International Krav-Maga Federation üzletfejlesztési tanácsadójaként segíti a szervezet munkáját.

Lakatos Péter (jobbról) az izraeli katonai Krav-Maga képzés parancsnokával(Fénykép és aláírása: krav-maga.hu)

Magyarországon az edzéseket és az oktatást 38 ún. instruktor végzi 17 vidéki városban és Budapesten 12 helyszínen, köztük az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolában. Korábban már közzétettük egy szadista rebiszes iwiw-adatlapján találtakat, mely szerint õ is a Krav-Maga büszke harcosa.

Természetesen hazánkban is angol és héber nyelven állítják ki az okleveleket

A Krav-Maga támogatói között ott találjuk többek közt a UPC Magyarország Kft.-t, a VII. kerületi önkormányzatot, valamint nem meglepõen az izraeli nagykövetséget. Nem tüntették fel a BKV Zrt.-t, pedig az alábbi videó tanúsága szerint e közüzemünk is segítséget nyújt Lakatos Péterék gyakorlatozásaihoz.
 
Héjjas Iván - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready