Bezár!
2020. július 2., csütörtök, Ottó, Jenő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:35 Szerencséje volt a medvével a hülye román libának11:12 Nem hagyja magát az ügyészség: súlyosabb büntetést kér a kipaleverőnek10:41 Az antifa-néger anarchia vége: Seattle polgármestere elrendelte a város elfoglalt övezetének felszabadítását10:20 Karácsony pártocskája szerint ha menne ingyen pénz a putriba, az meghozná Lionkáék kedvét az iskolába járáshoz10:12 Orbán: nem engedünk be nem uniós polgárokat10:02 Elhunyt egy idős, krónikus beteg, kilenccel nőtt az igazolt fertőzöttek száma09:48 Kézfertőtlenítő miatt gyulladt ki több autó09:21 Megnyílt a Stuttgarti Magyar Kulturális Intézet08:52 Mississippi még a lobogóját is lecseréli a négerek kedvéért - Floyd és a többi bűnöző arcképét kellene az új zászlóra tenni08:18 Reméljük, a lányok adásvétele, verése és futtatása szintén bekerül az ET által kért "roma történelem"-oktatás fejezeteibe08:06 Lemészároltak huszonnégy embert egy mexikói drogrehabilitációs központban07:51 5 kegyetlen betegség, amit a helytelen ülés okoz (x)07:44 Az Egyesült Államokban ismét rekordot döntött az új fertőzöttek száma07:33 Drámaian nőtt a fakitermelés az uniós országokban06:53 Mostantól csak terápiás javallat nélkül forgalmazhatók homeopátiás készítmények
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Anyaország ::

MSZP-Zsidesz-ZSDSZ-MDF paktum: újabb öt évig Vince az MTI elnöke

Reklám


Kell mondani? J+++
A köztársasági elnök - ötpárti, egyhangú jelölést követően -  újabb öt évre a Magyarországi Talmudista Iroda (MTI) elnökének nevezte ki az intézményt cionista propaganda-szócsőként üzemeltető Vince Mátyást. Az MTI gyakorta tendenciózusan elhallgat, hazudik vagy manipulál, többek közt nyugati hírügynökségek híreit is rendszeresen hamisítja. A minősített többséget igénylő döntésnek az úgynevezett ellenzék nélkül esélye sem lett volna.

A Zsidesz nélkül nem ment volna

Vince mandátumának meghosszabbításáról az MTI Tulajdonosi Tanácsadói Testülete már korábban egyhangúlag döntött. A testületben a parlamenti pártok delegáltjai ülnek. Az elnökválasztás kétharmados testületi többséget igényel, az áruló Fidesz nélkül tehát esély sem lett volna a rabbicsaládba házasodott zsidó mandátumának meghosszabbítására. A Fidesz cserében egy alelnöki posztot kapott. No persze nem a magyar nemzeti érdekeket védendő. Az alelnök olvasónk információja szerint a szintén pályázó, minden parlamenti párttal mutyizó egykori munkásőr, a Vasárnapi Újságból Suchék megbízásából többek közt Tőkés Lászlót kirúgó Belénessy Csaba lesz, aki így távozik a gyengécske, szalonjobbos Lánchíd Rádió éléről.

(Természetesen a Fidesz nem a két szép szeméért, vagy a folyamatosan gusztustalanul váladékozó orráért támogatta Vincét, bár ezen sem lehetne teljesen meglepődni. Paktum köttetett, a Fidesz adja az állítólag erős jogosítványokkal rendelkező MTI alelnököt, cserébe Vince tovább fertőzheti cionizmusával a már egyre kevésbé magyar távirati irodát. A takony mellé ráadásul egy vörös disznót raknak, a köpönyegforgatásból, helyezkedésből példásan vizsgázó, nemcsak lelkületben, s egykori foglalkozását tekintve munkásőr, hanem az annak is kinéző Belénessy Csabát. Őt bírta küldeni a Fidesz. A mindenki pártkatonája és lábtörlője most válik majd meg a Lánchíd Rádiótól.

Szebb Jövőt: T. P.)

A kommunista-cionista tagok mellett az izraeli Tevának is dolgozó fideszes delegált, a cionista Gyarmati László és a többi "ellenzéki" megbízott Orbán és Kövér jóváhagyásával csont nélkül támogatta a hírszerkesztéshez sem értő judeorasszista "szakembert". Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz a ballib szekerét tolja, miközben naponta löki a kormányellenes dumát, tetteivel, döntéseivel a rezsim fennmaradását szolgálja.

A döntést Lopcsánynak is jóvá kellett hagynia. Vincén kívül még hárman pályáztak az elnökségre.

Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek:

Orbán ismét pofán köpte a jobboldalt


Hamis fordítások az MTI cikkeiben

Fideszes cionista másodállása egy izraeli cégnél
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready