Kell mondani? J+++
A köztársasági elnök - ötpárti, egyhangú jelölést követően -  újabb öt évre a Magyarországi Talmudista Iroda (MTI) elnökének nevezte ki az intézményt cionista propaganda-szócsőként üzemeltető Vince Mátyást. Az MTI gyakorta tendenciózusan elhallgat, hazudik vagy manipulál, többek közt nyugati hírügynökségek híreit is rendszeresen hamisítja. A minősített többséget igénylő döntésnek az úgynevezett ellenzék nélkül esélye sem lett volna.

A Zsidesz nélkül nem ment volna

Vince mandátumának meghosszabbításáról az MTI Tulajdonosi Tanácsadói Testülete már korábban egyhangúlag döntött. A testületben a parlamenti pártok delegáltjai ülnek. Az elnökválasztás kétharmados testületi többséget igényel, az áruló Fidesz nélkül tehát esély sem lett volna a rabbicsaládba házasodott zsidó mandátumának meghosszabbítására. A Fidesz cserében egy alelnöki posztot kapott. No persze nem a magyar nemzeti érdekeket védendő. Az alelnök olvasónk információja szerint a szintén pályázó, minden parlamenti párttal mutyizó egykori munkásőr, a Vasárnapi Újságból Suchék megbízásából többek közt Tőkés Lászlót kirúgó Belénessy Csaba lesz, aki így távozik a gyengécske, szalonjobbos Lánchíd Rádió éléről.

(Természetesen a Fidesz nem a két szép szeméért, vagy a folyamatosan gusztustalanul váladékozó orráért támogatta Vincét, bár ezen sem lehetne teljesen meglepődni. Paktum köttetett, a Fidesz adja az állítólag erős jogosítványokkal rendelkező MTI alelnököt, cserébe Vince tovább fertőzheti cionizmusával a már egyre kevésbé magyar távirati irodát. A takony mellé ráadásul egy vörös disznót raknak, a köpönyegforgatásból, helyezkedésből példásan vizsgázó, nemcsak lelkületben, s egykori foglalkozását tekintve munkásőr, hanem az annak is kinéző Belénessy Csabát. Őt bírta küldeni a Fidesz. A mindenki pártkatonája és lábtörlője most válik majd meg a Lánchíd Rádiótól.

Szebb Jövőt: T. P.)

A kommunista-cionista tagok mellett az izraeli Tevának is dolgozó fideszes delegált, a cionista Gyarmati László és a többi "ellenzéki" megbízott Orbán és Kövér jóváhagyásával csont nélkül támogatta a hírszerkesztéshez sem értő judeorasszista "szakembert". Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz a ballib szekerét tolja, miközben naponta löki a kormányellenes dumát, tetteivel, döntéseivel a rezsim fennmaradását szolgálja.

A döntést Lopcsánynak is jóvá kellett hagynia. Vincén kívül még hárman pályáztak az elnökségre.

Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek:

Orbán ismét pofán köpte a jobboldalt


Hamis fordítások az MTI cikkeiben

Fideszes cionista másodállása egy izraeli cégnél