2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Friss hírek ::

Felfüggesztették a Nobel–díjas tudóst, mert igazat mondott a niggerekről

Reklám

Sajnos bocsánatot kért valós megjegyzése miatt a 79 éves James Watson, aki 1962-ben orvosi Nobel-díjat kapott azért, mert Francis Crickkel együtt felfedezte a DNS szerkezetét.

A 79 éves Nobel-díjas tudós – aki 1962-ben orvosi Nobel-díjat kapott azért, mert Francis Crickkel együtt felfedezte a DNS szerkezetét – a napokban ugyanis azt az igazságot találta mondani, hogy az afrikai kontinens jövője nem rózsás, mégpedig azért, mert az afrikaiak genetikailag meghatározottan nem olyan intelligensek, mint az európaiak.

Az amerikai genetikus professzor a The Sunday Times című brit lapnak nyilatkozta ezt, nagy-britanniai könyvbemutató-körútja előtt. Mondatait óriási felháborodás fogadta, emberjogi szervezetek követelték a visszavonását, s a londoni tudományos múzeum le is mondta a meghívását. Pedig ha valaki kompetens ennek megállapításában, akkor az a professzor úr.

„Nem is tudom, hogyan mondhattam ilyet. Fenntartások nélkül bocsánatot kérek mindenkitől, akit utalásom megsértett. Állításomnak egyébként semmiféle tudományos alapja nincs” – közölte nyilatkozatában a zsidó nyomásra meghátráló idős tudós.

Az Egyesült Államokban, abban a kutató-laboratóriumban, amelynek a vezetője, bejelentették, hogy átmenetileg felfüggesztik őt a munkavégzés alól.

(radio.hu korrigálva)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready