2008. márciusi cikkünk aktuálisabb, mint valaha, s rávilágít a parlamenti tolvajpártok szoros összefonódására. A sok hangszeren játszó, ám mindenütt az izraeli lobbit képviselő Schmidtnek, Orbán főtanácsadójának az Indexben és a Heti Válaszban is van meghatározó érdekeltsége, pl.  már elhullott SZDSZ-es zsidó férje, Ungár András üzleti partnerein keresztül. Egy-egy Nobilis Kristófja mindig akad. Sógornője a leszbika Ungár Klára, apósa ávós főtiszt volt. Köztörvényes Gordonkával is régóta üzleti-baráti kapcsolatban áll. Mária tőlünk lenyúlt (köz)pénze áll Makovecz számtalan "civil" kezdeményezése és a jószándékú nemzetieket megvezetni hivatott Magyarok Szövetsége mögött is. A fideszes holokausztnyanya bőven kap zsozsót az általa és a hódmezővásárhelyi cionista polgámester, Lázár János által gründölt kamukausztközpontra (fideszes Lázár még ortodox kaftánok betelepítését is tervezte), ahogy az elvtársai budapesti holokamu múzeuma is sok-sok milliárdjába fájt már és fog fájni a magyar választóknak. A Trianon múzeum és általában a magyar törekvések természetesen egy fillér állami/uniós támogatást nem élveznek, az ilyesmi az antimagyar és kereszténygyűlölő talmudisták kiváltsága.
* * * * * * *
2008. március 20.
Mi is csak közel tökéletesek vagyunk, de nem teljesen, így elkerülte figyelmünket az a közel két héttel ezelőtti hír, miszerint a magyargyűlölő Gerő András ágyasa, a szintén jordán-pozitív Schmidt Mária által vezetett közalapítvány 1,2 milliárd forint uniós pénzt kapott Bajnai Gordonéktól.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közreműködésével európai uniós forrásból 1,2 milliárd forintot nyert a Terror Háza Múzeumot működtető Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítvány – olvasható a múzeum honlapján. Az oktatási tárcával közösen kidolgozott, Emlékpontok elnevezésű program szerint kiképzett pedagógusok segítségével középiskolások fogják nagyszüleiket, ismerőseiket kikérdezni a XX. században nyert tapasztalataikról. Előre várhatóan 30 ezer interjút készítenek el a gyerekek, amelyeket virtuális adatbázisokba rendeznek majd a felnőttek.

A programban való részvételre az iskolák pályázhatnak, a szükséges technikai eszközöket szintén az iskolák kapják meg. Schmidt Mária múzeumigazgató Bajnai Gordon és Hiller István miniszterrel együtt ismertette a részleteket, s a látszólag szokatlan együttműködés példáján mindhárman azt hangsúlyozták, hogy ez a normális: vannak közös ügyek, annak ellenére, hogy vannak olyan dolgok, amelyben nagyon ellentétes véleményt fogalmaznak meg. Az uniós forrásokat osztó hivatal vezetője, Bajnai szerint „ha a lelkekben lehetne egyfajta nagykoalíciót teremteni, legalább az alapvető kérdésekben”, akkor jobban működne Magyarország.

*
Csupán egy megvalósítatlan ötlet maradt; egy, a Terror Háza Múzeum profiljába illő kiállítás megszervezése a 2006. szeptember–októberi rendőrterror tényeiről. Elfelejthetetlen, hogy elsőként a Gyurcsány Ferenc őszödi beszédei miatt kirobbant elégedetlenséget torolták meg a rendőrök, majd az 1956-os forradalom 50. évfordulóján, október 23-án, a Fidesz békés nagygyűlésére összegyűlt embereket verték meg törvénytelenül és brutálisan. A büntetőügyek a mai napig zajlanak a bíróságokon.

(Kuruc.info - MN-t korrigálva)