Mintha Palesztinában lennénk: lezárják a fél belvárost az őshonos magyarság elől, ÁVH-s és izraeli fegyveresek biztosítják a zsidórasszista hazugság ünnepét Budapesten ma este. Több utcát és a pesti alsó rakpartot is lezárják egy szakaszon szerdán éjfélig a német munkaterápia emléknapján tartott, a magyarok pénzén finanszírozott cionista felvonulás ("Élet Menete") ideje alatt.
A Pesti alsó rakpart Lánchíd és Margit híd közötti szakaszát este hat órakor zárják le, éjfélig. Ugyanígy a Wesselényi utcát a Síp utca és a Dohány utca között, illetve a Rumbach Sebestyén utcát a Madách Imre út és Wesselényi utca között. Éjfélig a Kossuth térre sem lehet behajtani.
A menet elhaladásáig fél hattól megállítják a forgalmat a Dohány utca - Károly körút - Erzsébet tér - Deák Ferenc utca - Vörösmarty tér - Vigadó utca - Vigadó tér - Duna korzó - Eötvös tér - Pesti Alsó rakpart útvonalon is - tájékoztatott honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Az "Élet Menete" (szponzorálva a mi pénzünkből) fáklyás felvonulással az állítólag zsidó, roma vagy másságukért elítélt áldozatokra emlékeznek (hazugság: a Gulágra deportált magyarokra nem emlékeznek a cionisták - a szerk.), illetve mindazokra, akik a nyilasokkal és fasisztákkal szembeszállva mentették az "üldözötteket" (természetesen Izraelben is állami költségen emlékeznek a kommunizmus és a cionizmus áldozataira, ugye? vagy mégsem?).
A fajgyûlölő rendezvényt közösen szervezi az adófizetők pénzéből több cionrasszista parazitaszervezet: az Élet Menete Alapítvány, a Mazsihisz, a Miniszterelnöki- és a Főpolgármesteri Hivatal, a Páva utcai Holokauszt és Dokumentációs központ, illetve "civil" szervezetek.
A magyar(országi) Országgyûlés 2000-ben szégyenszemre az úgynevezett "magyarországi holokauszt" emléknapjává nyilvánította április 16-át, hogy további milliárdokat lophassanak el héber célokra. Az "Élet Menetét" május elsején a Lengyelországban, az auschwitz-birkenaui táboroknál, május nyolcadikán pedig Izraelben, Jeruzsálemben rendezik meg.
(FH korrigálva)