Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:51 Megölte gazdáját egy megvadult bika az erdélyi Tordaszentlászlón15:36 Hallatlan antiszemitizmus: közösen ítélte el Izrael annexiós terveit Németország, Franciaország, Egyiptom és Jordánia15:18 Észtország Makarov-pisztolyokat szállít Ukrajnának a szakadárok elleni harchoz14:38 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!14:25 Ha egyszer egy "üzlet" beindul…13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

Barikád-beszámoló az Élősködők menetéről: gyűlölködés, gárdázás, izraeli zászlók + képgaléria

Reklám

"Élet-Menet": emlékezés és gyűlölködés a zsinagógánál-percről percre

Több száz ávós, sokat sejtető, ám keveset mondó "Security" feliratú dzsekis civilek várakoznak a Dohány utcánál a budapesti zsinagóga épülete előtt, az úgynevezett holokauszt emléknapja alkalmából az adófizetők pénzén szervezett rendezvény miatt. Számos cionista csupán ilyen gyűlöletdzsemborik szervezéséből pompásan megél, megintcsak a mi zsebünkből. A belváros nem kis részét lezárták az őslakosok elől, szinte szükségállapot van, pedig nem Palesztinában vagyunk, hanem Budapesten. Névleg legalábbis.
"Élet-Menet" a Barikádon percről percre.
18.58. "Tiltsák be a Magyar Gárdát"

Tudósítóink beszámoltak arról, hogy bár a nap a kegyelet és a tiszteletadás jegyében zajlik, mégis inkább a gyűlöletkeltésé és az indulatoké a főszerep. A tömegben többen a fajüldöző izraeli állam zászlaját lobogtatják, sok a külföldi héber. Transzparens is láthatóak: "Tiltsák be a Magyar Gárdát", - jóllehet nem értjük, ez hogyan kapcsolódik az 1944-es eseményekhez, meg úgy egyáltalán - illetve "A holocaust az emberiség szégyene" felirattal. A vonulóknak az "utca embere" is bekiabált mondván: "ezek mindenhova vonulhatnak, engem meg megbüntetnek, ha a piroson átmegyek".
 
19.05 Mi van a bokorban?

Tudósítóink beszámoltak arról, hogy a menetet kísérő ötfős rendőri egységek oldalán a már jól ismert és betiltott gyorskötegelő lifeg. Fekete dzsekis civilek a környező bokrokat pásztázzák. Vajon mit keresnek? (Mint később kiderült, bombát kerestek, kutyákkal is, és tükrökkel vizslatták az autók alját, erre is volt pénz, a mi zsebünkből - a szerk.)
 
19.10 A "huligánokat" igazoltatják

Tudósítóink arról számoltak be, hogy a helyszínen felbukkanó körülbelül 5 Warrior kapucnis pulóverben álldogáló magyar fiatalt némi nézelődés után a rendőrök igazoltattak. A menet zavartalanul halad tovább, várhatóan a tervezett 20 órai kezdésre nem érnek le a Duna-partra, ahol többek között Demszky Gábor is gyűlölködik majd.
 
20.16 Verekedés a tömegben

Tudósítóink arról számolnak be, hogy egy embert minden látható indok nélkül ütlegelnek a Security emberei, aki a földön fekszik. További információnk egyelőre nincs. (Mint később megtudtuk, törvénytelenül elhurcoltak egy magyart, aki ellenvéleményének adott hangot a zsidórasszista felvonulással kapcsolatban - a szerk.)


20.21. Emlékezés két helyszínen

Ezekben a percekben már két helyszínen zajlik a "megemlékezés". A Duna-parton Demszky Gábor gyűlöletbeszéde véget ért, míg a Terror Háza előtt a szintén cionista Schmidt Máriát hallhatják az egybegyűltek. A Terror Háza előtti rendezvényen megjelent Mádl Ferenc és felesége, Dalma asszony, valamint Suchmann Tamás is, aki korábban nyíltan vállalta zsidó származását. Schmidt Mária után felszólal Domonkos István "túlélő" is. A zenei aláfestésről a Magyar Rádió Gyermekkórusa gondoskodik (Véletlenül ismét a mi költségünkön. Persze nem közölték, mennyit lopnak el a célra tőlünk, de az extrabiztosítást figyelembe véve akár több százmillió forintról is szó lehet - a szerk.)


20.30 "Üsd a nácit!"

Miután tudósítónk telefonon tájékoztatta a barikád.hu-t a verekedésről, néhány civil ruhás rendőr "kiszúrta" őt, ruházatát átvizsgálták, igazoltatták, majd kikísérték a helyszínről. Tudósítónk elmondta, az incidens alatt, amikor tettlegességre került a sor, a "méltósággal megemlékezők egy csoportja" felbőszülten kiabálta, hogy "Üsd a nácit!". Ez az apró mozzanat a mainstream médiából kimaradt.

(barikád.hu nyomán)


Ismét a tűzzel játszanak...

Egyáltalán: miért vannak azok még mindig ott?

Holokamu-molinó

Tisztogatnak előttük, mint

Őket védik...

bennünket vernek.

A németeknél nem lett jó vége a gyújtogatásnak...

Zsideszesek és szinte azok - vagy SZDSZ-esek és szinte azok?
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready