Százezer fős demonstrációt szerveznek a zsidó szélsőségesek az "erőszak és a kirekesztés", értsd, a faji uralmukat, bűncselekményeiket megkérdőjelező magyar hazafiak ellen október 4-re. Miután szeptember 20-án a fizetett cigányok, a hatalmas médiakampány és a közpénzből történő szervezésük ellenére is alig 2 ezer mocskot tudtak utcára vinni Kurcsányék. A Tarka Magyar elnevezésű, velejéig hazug cionrasszista tüntetésen a "kisebbségeket ért atrocitások, a lincshangulat és az elharapódzó erőszak minden formája" ellen tiltakoznak, miközben a valóságban a cigány vérrasszisták lopnak, rabolnak, lincselnek szinte napi rendszerességgel országszerte - cionista támogatással.
A szervezők szerint az utcai megmozdulásokat legtöbbször a politikai haszonszerzés motiválja, ezért arra kérik a politikusokat, hogy ne menjenek el a rendezvényre. A zsidó "civilek" szerint a törvényhozásban résztvevők tehetnek arról, hogy az utcán erőszakos csoportok randalírozhatnak. Ezt a zsidó szélsőségesek természetesen nem arra értik, hogy erőszakos ÁVH-sok randalíroznak és szemeket lőnek ki az utcákon.
„Arra szeretnénk kérni a politikusokat, hogy nekik demokratikus eszközeik biztosítottak arra, hogy tegyenek ezek ellen a jelenségek ellen, és hogy a társadalomnak ne kelljen figyelmeztetni a politikusokat, most egyelőre kell, ezért megyünk ki az utcára” – nyilatkozta Bódis Kriszta, a magyarellenes, cionista tüntetés hazug szóvivője.
(hírTV-s szutyok korrigálva)