A megbukott kísérlet
Alig száz (mások szerint 2-300) zsidórasszista gyújtott fáklyát az általuk a fényesség ünnepének nevezett, valójában a nemzsidók elleni gyilkosságaikra emlékező dzsemborijukon a Hősök terén, a Műcsarnok előtt. A magyarok számára szakrális téren szervezett gyűlöletorgiát különféle, a magyar adófizetők pénzén élősködő, magyarellenes és antikeresztény kaftános szervezet hozta tető alá természetesen ismét a mi költségünkön. A visszataszító eseményen támogatólag vettek részt a nem először kétesen viselkedő, Mészáros Imre-féle "Gój" motorosok. Ugyancsak a mi költségünkön sok száz állig felfegyverzett ávós csicska vigyázta a hazánk felvásárlásával büszkélkedő parazitákat. A nemzeti ellenállás sikere, hogy a héberek végül nem mertek Árpád-apánk szobra előtt gyülekezni (ami különösen visszataszító provokáció, hiszen minden magyar értéket, hagyományt folyamatosan gúnyolnak, az Árpád-sávtól kiütést kapnak stb.), alig néhányan mertek eljönni, a Magyar Gárda pedig főkapitánya vezetésével ellentüntetett - nagyon helyesen. Izraelben természetesen szó sem lehet pl. a parlament vagy valamilyen zsidó hősöknek állított objektum előtt ádventi, vagy karácsony-rekordról.
Verő Tamás, antimagyar és keresztényellenes, a Talmud gyűlöletét terjesztő rabbi a maroknyi szélsőséges előtt kijelentette (hazudta), hogy sikerült a rekordkísérlet, amely azt célozta, hogy minél többen jöjjenek össze hanuka alkalmából fáklyát gyújtani. A rabbi hozzátette: eredetileg az egész Hősök terén alkották volna a fáklyát vivő emberek a hanuka alkalmából gyújtott gyertyatartó, a hanukia alakját.
Az engedélyezési problémák (a magyarok jogos tiltakozása miatt) miatt viszont csak a Műcsarnok előtt jöhettek össze a zsidórasszsiták. Verő Tamás a csürhére - amelyben mintegy két tucatnyi "Gój" motoros áruló két árpádsávos lobogó körül csoportosult - héber istenének áldását kérte.
A rabbi az MTI-nek azt hazudta: az áldáskérés mindenkire, zsidókra és nem zsidókra egyaránt vonatkozott. A hanuka a fényesség eljöveteléről, a sötétség visszaszorulásáról szól - kamuzta. A valóság ezzel szemben a zsidrákok által mai napig szentként tisztelt Talmud tanítása, amely a nemzsidókat nem is tekinti embernek, nemhogy bármiféle áldást osztana rájuk. (Ezért is állunk értetlenül és felháborodva az előtt, hogy néhány tucat "Gój" motoros a metéltekkel együtt hanukázik.)
Arra a kérdésre, hogy a Magyar Gárda erre ellenrendezvényt szervezett egy közeli helyen, azt mondta, nem sokat tud erről a kezdeményezésről.
A fáklyagyújtás egyik szélsőséges zsidó szervezője, Klopfer Dávid az MTI-vel közölte: a rendezvényükön a Goj Motorosok is részt vettek, akik - mint mondta - egyetértésüket fejezték ki, hogy a hanuka alkalmából fáklyát gyújtottak, és azzal is egyetértettek, hogy nem az egész Hősök terét foglalták el ezzel. (Az utóbbinak mi is örülünk, de a mondat első fele hihetetlen. Ha Orbán Viktor-viktor hanukázna a magyargyűlölő zsidókkal, azon nem csodálkoznánk. De hogy pont néhány goj (zsidóknál lélek nélküli állatot, nemzsidót jelent) motoros? Nem volt jobb dolguk? - a szerk.)
A cigánybűnüzőkkel korábban megbékélést kezdeményező, az élősködőknek még több közpénzt juttatni kívánó Mészáros Imre és "gój" motorosai mai akciójukkal végképp megmutatták valódi arcukat. Ráadásul az árulók a legszutykosabb talmudista hecclapban, a Magyar Rádiótól nevet lopó 168 (T)óra hasábjain határolódtak el a Magyar Gárda és más magyar szervezetek jogos ellentüntetésétől.
Most pedig a Szent-Korona Rádió beszámolójának részletei:
A Hősök tere megmenekült attól a gyalázattól, hogy zsidó hanukázók körbetáncolják őseink szobrait és a tervezett nagy hanuka-rekord is elmaradt. A Műcsarnok előtti járdán a megjelent 200-300 kajmán gyorsan lezavarta a rituálét, majd beültek ingyen buszaikba és sietősen távoztak a helyszínről, természetesen a rendőrség és egy másik biztonsági cég vigyázó őrizete mellett.
Pontban négy órakor a Műcsarnok előtti járdán a megjelent kajmánok meggyújtották fáklyáikat, daloltak egyet, néhány naiv lelkű még táncra is perdült. Miután így jól kiörvendték magukat, sorba álltak, hogy fáklyáikat a Tesco szénsavmentes vízzel teleöntött OBI-s vödörbe nyomják, felüljenek magyar adófizetői pénzen bérelt ingyen buszaikra és távozzanak a veszélyes helyszínről.
Néhány hazafi, Budaházy Gyurival és Toroczkai Lászlóval az élen, nem bízott a zsidó szervezők szavában, így árgus szemekkel figyelték a hanukázókat őseink szobra alól, egy tekintélyes méretű Árpádházi zászló mellől. Amikor a rendőrök észrevették a zászlót, azonnal felsorakoztak a hébik mellé, nehogy véletlenül is bántódás érje szegényeket.
A hanukázókra a rendőrségen kívül egy biztonsági cég is vigyázott, amelynek neve lemaradt fekete egyen-esőkabátjaikról. A cég emberei a Szent Korona Rádió sajtóigazolványt felmutató munkatársát felszólították, hogy ne fotózza őket, illetve megpróbáltak fizikai ráhatást is alkalmazni, ami mondani sem kell, nem járt sikerrel. Arcukat sállal is eltakarták, kezükben poroltót szorongattak még a fáklyák eloltása után is. Nem mondhatni, hogy kétajtós szekrények sorakoztak föl, sőt, legtöbbjük meglehetősen csámpásnak tűnt. Miután több hazafi is számonkérte őket, hogy miért takarják el az arcukat és mit keresnek ott egyáltalán, harcias kedvük alább hagyott, a hazafiakat nem kezdték lökdösni. A rendőrség emberei érdekes módon a kialakult szóváltás közben a biztonságiak mögött helyezkedtek el és nem nagyon szóltak közbe, nem próbálták a vitát megszüntetni.
A fáklyák eloltása után, míg a zsidók a buszokra vártak, a magyar hazafiak is elindultak a Hősök teréről vissza, a Jobbik rendezvényére. Az útvonal a hanukázók mellett haladt el, így nagy riadalom támadt a rendőrök és a szekusok körében, ahogy Budaházy és Toroczkai 10 méternél közelebb került a zsidókhoz. Mintha legalábbis szemkilövő puska, könnygázgránátot kilövő autó meg vízágyú együtt lett volna náluk, akkora riadalom támadt, nehogy véletlenül meggörbüljön egy héber hajszál, vagy betörjön egy orr.
Néhány hazafi még ottmaradt fél óra erejéig szópárbajt vívni a zsiráfokkal, majd szétszéledt mindenki, a hanuka füstjét elfújta a hideg szél. Nem így a Nyugati téren, ahol már ma is, hat órakor, nagy felhajtások közepette meggyújtottak egy hanuka-lángot. Bár a szél a segítségünkre sietett és kis híján meghiúsította a láng meggyújtását, végül csak fellobbant az első gyertya, és így lesz ez még nyolc napon keresztül, péntek kivételével.
Feketéző bibsik
Az összesereglett 100-150 izraelita áhítattal hallgatta végig Gyurcsótány üdvözlő levelét és a bukott főbíró, Lomniczi is fellépett, mint már ezt megszoktuk tőle. Közben bizonylat nélkül árultak hanuka gyertyákat de egy rendőr sem ment oda megnézni az engedélyüket, pedig szép számban képviseltették magukat, hátha arra kószál néhány betyár....
Az elmaradt hanuka-rekordkísérlettel egyidőben a Magyar Gárda a Regnum Marianumnál tartott tüntetést a régi-új országhódítókkal szemben. A rendezvényen felszólalt ifj. Hegedűs Lóránt, református lelkész, Kiss Róbert főkapitány és Szegedi Csanád.
(Kuruc.info - MTI-s szutykot korrigálva + Szent Korona Rádió)