2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:32 A teljesíthetetlen két méter21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Publicisztika ::

Perge Ottó: A cionista propaganda módszerei

Reklám

2007 szeptemberében a nemzetközi sajtó világgá kürtölte a borzalmas hírt: 69 izraeli katona megsérült, amikor is palesztin ellenállók kilőttek egy rakétát a Gázai övezet közelében fekvő Zikim katonai bázisra. A rakéta egy sátorba csapódott be, ahol az zsidó katonák éppen aludtak.

A hivatalos izraeli bejelentés szerint 69-en megsérültek, közülük 11-en könnyebben illetve súlyosan (!), és egy katona szenvedett komolyabb sérüléseket. Mármost ha 11-en sebesültek meg "könnyebben illetve "súlyosan", akkor miért van tele a sajtó azzal, hogy 69 izraeli katona sérült meg? Nem maradtak adósak a válasszal: 50 katona ugyanis "sokkot kapott". Ami persze nem is csoda, hiszen ha az ember éppen egy sátorban alszik, és egy rakéta csapódik be a közelében, akkor megesik, hogy sokkot kap.

Rendben van. De akkor alkalmazzuk ugyanezt a módszert a gázai palesztinok esetében. Bátran kimondhatjuk: a Gázai övezetben az áldozatok száma valójában 1,5 millió, akik közül 1400-an meghaltak, 5000-en "komolyabban, vagy könnyebben megsebesültek", a többiek pedig sokkot kaptak. Elvégre ha a világ legsűrűbben lakott területén, három héten át a legmodernebb harci technika alkalmazásával bombáznak, és a világ negyedik legerősebb hadserege hajt végre akciókat, akkkor érthető, ha sokkot kapnak ott az emberek. Vagy talán sokkot kapni is csak a kiválasztottaknak lehet?

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready