2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Publicisztika ::

Perge Ottó: A cionista propaganda módszerei

Reklám

2007 szeptemberében a nemzetközi sajtó világgá kürtölte a borzalmas hírt: 69 izraeli katona megsérült, amikor is palesztin ellenállók kilőttek egy rakétát a Gázai övezet közelében fekvő Zikim katonai bázisra. A rakéta egy sátorba csapódott be, ahol az zsidó katonák éppen aludtak.

A hivatalos izraeli bejelentés szerint 69-en megsérültek, közülük 11-en könnyebben illetve súlyosan (!), és egy katona szenvedett komolyabb sérüléseket. Mármost ha 11-en sebesültek meg "könnyebben illetve "súlyosan", akkor miért van tele a sajtó azzal, hogy 69 izraeli katona sérült meg? Nem maradtak adósak a válasszal: 50 katona ugyanis "sokkot kapott". Ami persze nem is csoda, hiszen ha az ember éppen egy sátorban alszik, és egy rakéta csapódik be a közelében, akkor megesik, hogy sokkot kap.

Rendben van. De akkor alkalmazzuk ugyanezt a módszert a gázai palesztinok esetében. Bátran kimondhatjuk: a Gázai övezetben az áldozatok száma valójában 1,5 millió, akik közül 1400-an meghaltak, 5000-en "komolyabban, vagy könnyebben megsebesültek", a többiek pedig sokkot kaptak. Elvégre ha a világ legsűrűbben lakott területén, három héten át a legmodernebb harci technika alkalmazásával bombáznak, és a világ negyedik legerősebb hadserege hajt végre akciókat, akkkor érthető, ha sokkot kapnak ott az emberek. Vagy talán sokkot kapni is csak a kiválasztottaknak lehet?

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready