2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Publicisztika ::

Perge Ottó: A cionista propaganda módszerei

Reklám

2007 szeptemberében a nemzetközi sajtó világgá kürtölte a borzalmas hírt: 69 izraeli katona megsérült, amikor is palesztin ellenállók kilőttek egy rakétát a Gázai övezet közelében fekvő Zikim katonai bázisra. A rakéta egy sátorba csapódott be, ahol az zsidó katonák éppen aludtak.

A hivatalos izraeli bejelentés szerint 69-en megsérültek, közülük 11-en könnyebben illetve súlyosan (!), és egy katona szenvedett komolyabb sérüléseket. Mármost ha 11-en sebesültek meg "könnyebben illetve "súlyosan", akkor miért van tele a sajtó azzal, hogy 69 izraeli katona sérült meg? Nem maradtak adósak a válasszal: 50 katona ugyanis "sokkot kapott". Ami persze nem is csoda, hiszen ha az ember éppen egy sátorban alszik, és egy rakéta csapódik be a közelében, akkor megesik, hogy sokkot kap.

Rendben van. De akkor alkalmazzuk ugyanezt a módszert a gázai palesztinok esetében. Bátran kimondhatjuk: a Gázai övezetben az áldozatok száma valójában 1,5 millió, akik közül 1400-an meghaltak, 5000-en "komolyabban, vagy könnyebben megsebesültek", a többiek pedig sokkot kaptak. Elvégre ha a világ legsűrűbben lakott területén, három héten át a legmodernebb harci technika alkalmazásával bombáznak, és a világ negyedik legerősebb hadserege hajt végre akciókat, akkkor érthető, ha sokkot kapnak ott az emberek. Vagy talán sokkot kapni is csak a kiválasztottaknak lehet?

Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready