2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Videók ::

A Rozmár őszinte vallomása: ciántablettával mérgezne meg minket - mp3 (itt a száma!)

Reklám


Ha egy politikus a gyilkos Sztojkának és a többi mocsokfajzat cigánybűnözőnek javasolta volna ezt a megoldást, már rég meghurcolták volna. De ezt természetesen csak a tisztességes magyar hazafiaknak tartogatja  a hazánk cionista gyarmatosításában jelentős szerepet játszó tolvajpárt volt vezére. (Kuncze amúgy sváb, fajtája szégyene, a cionizmus egyik hazai díszgója.)
A zsidópárt díszgój képviselője, volt elnöke - akinek mostanában műsora van az übercionista, vicsorgóan antimagyar Klubrádióban - ezúttal nem Gyurcsány Ferenccel, hanem a köztörvényes miniszterelnök egyik tanácsadójával beszélgetett élő adásban. Az adófizetőktől ellopott pénzen élősködő Démosz alapítványt vezető Dessewffy Tiborral többek között arra keresték a választ, hogyan lehetne javítani a társadalmi közhangulaton, és arra a következtetésre jutottak, hogy a középosztály depressziója tulajdonképpen megalapozatlan, annak gyökere inkább a magyarok nemzeti sajátosságaiban keresendő (Miközben a zsidók szerint az ő sajátosságaikról beszélni már rasszizmus).
Kuncze Gábor egyenesen azt mondta(hazudta): nem érti, mit panaszkodunk, jobban élünk mint 15 éve (ő biztosan: csupán az előző ciklusban 10 millió körül vette fel csak benzinre, számla nélkül az adófizetők pénzéből. A mezei polgárt pedig 100 ezres tartozásért kikészíti az APEH). Akinek pedig baja van az országgal, az elmehet, megmondta Fletó is. Aki nem megy, annak pedig ott a ciántabletta. A szélsőséges miniszterelnök szélsőséges tanácsadója nem utasította el a felvetést.
Darth Vader mobilszáma: +36-30-948-5101
Továbbá ezeken is el lehet érni: +36-24-379-154, +36-1-266-5472
Lakcíme: 2316 Tököl, Aradi u 57.
Információink szerint Kuncze Gábor lakásán az éjszaka közepén is lehet igényelni ciántablettát, csak csengetni kell!
(Kuncze Gábor egyszer-kétszer való felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis kellemes beszélgetésre, pláne ha az érintett közszereplő, amennyiben nem fenyegetünk és nem utalunk semmilyen erőszakra. A törpepárt ex-elnöke bizonyára örömmel cseverészik el olvasóinkkal a ciántabletta hatásairól, Izrael gyönyörűségeiről vagy épp szegény cigányaink kirekesztettségéről, de más témát is fel lehet vetni. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonló programok a voipszolgaltato.lap.hu-n. Érdemes az utóbbira regisztrálni, hisz számtalan antimagyar elérhetőségeit közzétettük már, legyen az épp Dobrev Klára, Demszky Gábor, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Gergényi Péter vagy épp Vágó István. A jövőben sem vesszük el a lehetőséget olvasóinktól. Hisz épp a liberálisok szokták mondani, hogy fontos a párbeszéd...)
 

MP3 Hosting Service Provided by mp3Upload.ca
 
 
(HírTV nyomán Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready