2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Videók ::

A Rozmár őszinte vallomása: ciántablettával mérgezne meg minket - mp3 (itt a száma!)

Reklám


Ha egy politikus a gyilkos Sztojkának és a többi mocsokfajzat cigánybűnözőnek javasolta volna ezt a megoldást, már rég meghurcolták volna. De ezt természetesen csak a tisztességes magyar hazafiaknak tartogatja  a hazánk cionista gyarmatosításában jelentős szerepet játszó tolvajpárt volt vezére. (Kuncze amúgy sváb, fajtája szégyene, a cionizmus egyik hazai díszgója.)
A zsidópárt díszgój képviselője, volt elnöke - akinek mostanában műsora van az übercionista, vicsorgóan antimagyar Klubrádióban - ezúttal nem Gyurcsány Ferenccel, hanem a köztörvényes miniszterelnök egyik tanácsadójával beszélgetett élő adásban. Az adófizetőktől ellopott pénzen élősködő Démosz alapítványt vezető Dessewffy Tiborral többek között arra keresték a választ, hogyan lehetne javítani a társadalmi közhangulaton, és arra a következtetésre jutottak, hogy a középosztály depressziója tulajdonképpen megalapozatlan, annak gyökere inkább a magyarok nemzeti sajátosságaiban keresendő (Miközben a zsidók szerint az ő sajátosságaikról beszélni már rasszizmus).
Kuncze Gábor egyenesen azt mondta(hazudta): nem érti, mit panaszkodunk, jobban élünk mint 15 éve (ő biztosan: csupán az előző ciklusban 10 millió körül vette fel csak benzinre, számla nélkül az adófizetők pénzéből. A mezei polgárt pedig 100 ezres tartozásért kikészíti az APEH). Akinek pedig baja van az országgal, az elmehet, megmondta Fletó is. Aki nem megy, annak pedig ott a ciántabletta. A szélsőséges miniszterelnök szélsőséges tanácsadója nem utasította el a felvetést.
Darth Vader mobilszáma: +36-30-948-5101
Továbbá ezeken is el lehet érni: +36-24-379-154, +36-1-266-5472
Lakcíme: 2316 Tököl, Aradi u 57.
Információink szerint Kuncze Gábor lakásán az éjszaka közepén is lehet igényelni ciántablettát, csak csengetni kell!
(Kuncze Gábor egyszer-kétszer való felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis kellemes beszélgetésre, pláne ha az érintett közszereplő, amennyiben nem fenyegetünk és nem utalunk semmilyen erőszakra. A törpepárt ex-elnöke bizonyára örömmel cseverészik el olvasóinkkal a ciántabletta hatásairól, Izrael gyönyörűségeiről vagy épp szegény cigányaink kirekesztettségéről, de más témát is fel lehet vetni. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonló programok a voipszolgaltato.lap.hu-n. Érdemes az utóbbira regisztrálni, hisz számtalan antimagyar elérhetőségeit közzétettük már, legyen az épp Dobrev Klára, Demszky Gábor, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Gergényi Péter vagy épp Vágó István. A jövőben sem vesszük el a lehetőséget olvasóinktól. Hisz épp a liberálisok szokták mondani, hogy fontos a párbeszéd...)
 

MP3 Hosting Service Provided by mp3Upload.ca
 
 
(HírTV nyomán Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready