A Kidma Zsidó Diákszervezet célja, hogy a szabadidő eltöltésére vonzó alternatívát biztosítson minden érdeklődő zsidó - és nem zsidó - fiatal számára.
Programjainkon szívesen látunk minden olyan fiatalt, aki azonosulni tud alapértékeinkkel: a párbeszéddel, a toleranciával és a szolidaritással. Tagjaink számára fontosak a zsidó hagyományok, de a Kidma Egyesület nem vallási alapon szerveződik, programjaink fókuszában a magyar és zsidó közélet, a zsidó kultúra valamint Izrael áll - áll a fent megnevezett diákszervezet oldalán.
Nem kívánunk részletesebben foglalkozni velük (megtehetik viszont olvasóink, pl. találkozhatnak is a vezetőkkel az alább meghirdetett programon), szükségesnek tartjuk viszont bemutatni, mit jelent magyarul a héber ésszel megfogalmazott tolerancia. És olvasóinkkal keressük a választ a kérdésre, vajon hol van az aljasság, a pofátlanság, az érzéstelenség határa (miközben nekünk naponta zokogni kell valamiféle hol volt, hol nem volt holokauszt miatt).
Íme egy kidmás programajánló:

Igen, jól látják, Solymosi Eszter "konzervvérén" gúnyolódnak a toleráns izraeliták.
Számukra joggal okoz derültséget a szörnyű tragédia felemlegetése a gyilkosság évfordulóján, hiszen akkor vált egyértelművé eleik kimosdatása révén az, hogy Magyarország immár nem akar, nem tud szembeszállni a mindent elpusztító zsidó térhódítással.
Akkor indult el az a folyamat, ami ma már teljes erővel tombol: hogy bárki gyilkolhatja büntetlenül a magyart, hiába ismerjük az elkövetőket, és azt tehetnek a zsidók ezzel az országgal, amit csak akarnak.
Amíg hagyjuk.
Kuruc.info
Kapcsolódó: