Jogerősen egy év felfüggesztett börtönre ítélték a Fővárosi Bíróságon szerdán Sas Józsefet, az értettségi nélküli, zsidó adócsaló, humortalan humoristát 20 milliós adócsalásért. A másodfokú ítélet miatt büntetett előéletűvé vált a színigazgató, emiatt várható volt, hogy a főváros megvonja tőle a bizalmat, és a Fidesz is felszólította a lemondásra. Magyarán a szocionista egypártrendszer már nem tudott indokot találni megmentésére, így aztán lemondott. Egy év felfüggesztett 20 millióét cserébe pedig nem más, mint jogi megfogalmazása annak, hogy hülye aki adót fizet manapság.
Péntek reggel a Pártkeltében Horváth Csaba főpolgármester-helyettes bejelentette, hogy Sas József lemondott. Azért ott és azért ő, mert a gulyásdemokráciánkban egy színvonaltalan, humormentes kabarészínház vezetőjének lemondása közszolgálati hír, melyet mindenképp valami nagysúlyú politikusnak kell bejelenteni.
"Évtizedek óta mondhatom barátomnak Jóskát, ismerem az üggyel kapcsolatos lelki válságát" - nyilatkozta a Borsnak Selmeczi Tibor, aki szerint Sas nélkül is működne Magyarország egyetlen megmaradt kabarészínháza. Szomorúan kell megállapítanunk, hogy biztos akad hazánkban annyi barom, aki a fenti mondta után még sajnálja is fogja a zsidógyereket, akivel így elbántak a szemét magyarok. Ezek a barmok pedig másnap befizetik adójukat, hisz ha egy napot késnének, akkor az alapkamat dupláját számolják fel nekik, a behajtó elviszi mindenüket.
Reméljük, hogy Sas József kiiktatásával együtt a Mikroszkóp Színház is megszűnik, ami eddig is a tehetségtelenség, színvonaltalanság, a kormánypárti bájvigyorgás fellegvára volt.
(Zsindex nyomán, Geyer)