2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

A németek zsidók tetemeivel díszítették a karácsonyfát - hazudta eskü alatt egy "túlélő"

Reklám

Nem csalás, nem ámítás, az alábbi mondatok tényleg elhangzottak, mégpedig egy bírósági tárgyalóteremben, valóságtartalmukban kételkedni pedig szigorúan tilos.
Aki az "emberi testekkel díszített karácsonyfa" történetét megosztja velünk, az nem más, mint Rudolf Vrba, vagyis Walter Rosenberg, szlovákiai zsidó, aki állítása szerint Auschwitzban raboskodott, majd 1944 áprilisában megszökött a táborból. Hajmeresztő történeteivel telekürtölte a világot, és "tekintélyes", sőt hivatásos holotúlélőnek számít. "Vallomásai" alapján számos könyvet írtak a holokausztról. Az alábbi kijelentéseit Ernst Zündel revizionista történész 1985-ös torontói perében, eskü alatt tette.
"Hadd mondjak el még valamit. A német nagykövetség és a vancouveri német konzulátus részéről is megkerestek három hónappal ezelőtt, hogy mondjam el az igazságot arról a borzalmas, de eléggé köztudott
eseményről, amely Auschwitz I-ben történt 1942 karácsonyán. A németek fölállítottak egy hatalmas karácsonyfát, odavittek egy csomó foglyot, megölték őket, majd a holttesteket felakasztották a karácsonyfára, és azt mondták, ez megfelelő díszítés ezen a helyen. Ebben az ügyben vizsgálat folyik. Ennek a bűncselekménynek az elkövetői név szerint ismertek a Szövetségi Köztársaság vancouveri konzulja előtt, és biztos vagyok benne, hogy az ügyre vonatkozó dokumentumokat nyilvánosságra fogja hozni."
Vajon hol tart a vizsgálat az ügyben?
Perge Ottó - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready