Megszégyenülve, bilincsben vitték el luxusingatlanából a pedofil sztársajtóst, aki saját bevallása szerint szeret zsidókkal dolgozni (I like working with Jewish people. Many people think I am Jewish because I spend so much time with them).

Max Cliffordot (69) a Jimmy Savile (†82) pedofilügyében nyomozó rendőrök tartóztatták le két feljelentés alapján. A filoszemita publicistát később óvadék ellenében elengedték, a rendőrségről kijövet pedig élénken tagadta az ellene felhozott pedofilvádakat. Ő az ötödik híresség, akit a BBC-s tévésztár elleni nyomozás során tartóztatnak le, amiért kiskorúakat zaklatott a 70-es években. Gyanúba került többek között a popsztár, Gary Glitter, pár napja a híres sportriportert, Stuart Hallt (82) vitték el bilincsben.
Clifford volt az, aki a napokban a médiában arról beszélt, hogy hírességek sora kerülhet gyanúba csak azért, mert szerepelt annak idején Savile műsorában. Azt azonban nem gondolta, hogy őt is feljelentik.
– Többzsáknyi tárgyat vittek el a rendőrök az otthonából, és fotókat is készítettek nála – állította a The Sunnak egyik szomszédja.
(Blikk nyomán)