Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket22:51 Továbbra is hülyének néznek mindenkit: "a menedékkérők be akarják fogadni az európai értékeket"22:15 Nőtt Ausztria lakossága, főleg a bevándorlás következtében21:50 Kár, hogy nem áll módunkban Csenyétére költöztetni egy hónapra az Európa Tanács rasszizmusellenes bizottságának tagjait21:14 Néger "szabadságharcos" szobrát is ledöntötték Amerikában21:01 Több mint 2 milliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés20:43 Hatvannyolc évesen meghaltak a világ leghosszabb életű összenőtt ikrei20:28 Tapsolhatnak a megszállók: összeomlott a Bay-kastély Ördögkúton 20:15 Drasztikus korlátozásokat vezetnek be Izraelben a járvány megfékezésére19:47 Egyre több a fertőzött a fiatalabb korosztályokban Tokióban19:02 Megöléssel fenyegette a rendőröket egy visszaeső, de felfüggesztettel kényeztetett egyed18:16 "Gyűlöletes bűncselekmény": megfelelő színűre akarta festeni a sárga Black Lives Matter-feliratot egy asszonyka Amerikában17:35 "Francia"ország: nem akarta maszk nélkül felengedni őket, agyhalottra verték a buszsofőrt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Az USA alelnöke is megvallja: hatalmas a zsidó befolyás - ami persze "kizárólag a jó ügyet szolgálja"

Reklám

A tudományban, a művészetekben és a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az ott dolgozó zsidóknak tudható be – fogalmazott Joe Biden amerikai alelnök egy kedd esti rendezvényen. Sokak szerint a beszédet szóról szóra idézik majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.

Joseph Robinette "Joe" Biden, az Egyesült Államok alelnöke
"A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság" – fogalmazott Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke kedden este a Demokrata Párt havonta megrendezett fogadásán, amelyet idén májusban a zsidóságnak szenteltek a szervezők.
Joe Biden rövid beszédében kifejtette, szerinte "ami a leginkább befolyásolja az amerikai (buzijogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra". Ennek kapcsán említette a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben "kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak".
"Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be" – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a "befolyásuk tényleg hatalmas, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja".
A 70 éves politikus előadásában ezután a zsidók hozzájárulását méltatta a tudományokhoz, a bevándorlási törvény megreformálásához, a polgárjogi mozgalmakhoz, a művészetekhez, a jogtudományhoz, valamint a feminizmushoz.
"Azt gondolom, hogy még a jelenlévők többsége is alábecsüli azt a hatást, amelyet ennek a nemzetnek a gyarapodásához hozzátettek" – mondta Biden. Megjegyezte: "egy nagyszerű ország vagyunk, részben az önök hozzájárulása, részben pedig a zsidó vallási és kulturális örökségnek köszönhetően, amit magukkal hoztak".
A beszédet követően Jonathan Chait, a New York Magazine főmunkatársa úgy fogalmazott, Biden előadása sokszor már annyira túláradó volt, hogy az "szinte aggasztó". Az újságíró úgy vélte, hogy az amerikai alelnök felszólalást az "antiszemiták" "szóról szóra idézik" majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.
(HVG nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready