2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén17:05 ORFK: a veszélyhelyzetben érvényesek a lejárt okmányok16:57 Csütörtökön dönt a kormány a vírus elleni védekezés további lépéseiről16:44 Antiszemita a koronavírus - csak nem egy újabb náci összeesküvésről van szó?16:33 Olaszország az "egyes számú beteg" gyerekének születését ünnepeli
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Az USA alelnöke is megvallja: hatalmas a zsidó befolyás - ami persze "kizárólag a jó ügyet szolgálja"

Reklám

A tudományban, a művészetekben és a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az ott dolgozó zsidóknak tudható be – fogalmazott Joe Biden amerikai alelnök egy kedd esti rendezvényen. Sokak szerint a beszédet szóról szóra idézik majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.

Joseph Robinette "Joe" Biden, az Egyesült Államok alelnöke
"A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság" – fogalmazott Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke kedden este a Demokrata Párt havonta megrendezett fogadásán, amelyet idén májusban a zsidóságnak szenteltek a szervezők.
Joe Biden rövid beszédében kifejtette, szerinte "ami a leginkább befolyásolja az amerikai (buzijogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra". Ennek kapcsán említette a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben "kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak".
"Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be" – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a "befolyásuk tényleg hatalmas, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja".
A 70 éves politikus előadásában ezután a zsidók hozzájárulását méltatta a tudományokhoz, a bevándorlási törvény megreformálásához, a polgárjogi mozgalmakhoz, a művészetekhez, a jogtudományhoz, valamint a feminizmushoz.
"Azt gondolom, hogy még a jelenlévők többsége is alábecsüli azt a hatást, amelyet ennek a nemzetnek a gyarapodásához hozzátettek" – mondta Biden. Megjegyezte: "egy nagyszerű ország vagyunk, részben az önök hozzájárulása, részben pedig a zsidó vallási és kulturális örökségnek köszönhetően, amit magukkal hoztak".
A beszédet követően Jonathan Chait, a New York Magazine főmunkatársa úgy fogalmazott, Biden előadása sokszor már annyira túláradó volt, hogy az "szinte aggasztó". Az újságíró úgy vélte, hogy az amerikai alelnök felszólalást az "antiszemiták" "szóról szóra idézik" majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.
(HVG nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready