2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Az USA alelnöke is megvallja: hatalmas a zsidó befolyás - ami persze "kizárólag a jó ügyet szolgálja"

Reklám

A tudományban, a művészetekben és a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az ott dolgozó zsidóknak tudható be – fogalmazott Joe Biden amerikai alelnök egy kedd esti rendezvényen. Sokak szerint a beszédet szóról szóra idézik majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.

Joseph Robinette "Joe" Biden, az Egyesült Államok alelnöke
"A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság" – fogalmazott Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke kedden este a Demokrata Párt havonta megrendezett fogadásán, amelyet idén májusban a zsidóságnak szenteltek a szervezők.
Joe Biden rövid beszédében kifejtette, szerinte "ami a leginkább befolyásolja az amerikai (buzijogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra". Ennek kapcsán említette a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben "kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak".
"Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be" – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a "befolyásuk tényleg hatalmas, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja".
A 70 éves politikus előadásában ezután a zsidók hozzájárulását méltatta a tudományokhoz, a bevándorlási törvény megreformálásához, a polgárjogi mozgalmakhoz, a művészetekhez, a jogtudományhoz, valamint a feminizmushoz.
"Azt gondolom, hogy még a jelenlévők többsége is alábecsüli azt a hatást, amelyet ennek a nemzetnek a gyarapodásához hozzátettek" – mondta Biden. Megjegyezte: "egy nagyszerű ország vagyunk, részben az önök hozzájárulása, részben pedig a zsidó vallási és kulturális örökségnek köszönhetően, amit magukkal hoztak".
A beszédet követően Jonathan Chait, a New York Magazine főmunkatársa úgy fogalmazott, Biden előadása sokszor már annyira túláradó volt, hogy az "szinte aggasztó". Az újságíró úgy vélte, hogy az amerikai alelnök felszólalást az "antiszemiták" "szóról szóra idézik" majd, mint bizonyítékot a zsidó összeesküvésre.
(HVG nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready