A liberális média elszörnyedve adott hírt arról, hogy a nácinak minősített német Nemzeti Demokrata Párt (NPD) képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. Azonban a központi iránymutatásoknak megfelelően a legtöbb liberális sajtótermék nem árulta el a „náci honatya” nevét, és főleg nem voltak kíváncsiak a véleményére. Mivel ugye ha kiderülne, hogy a „nácik” is csak emberek, (mi több, gerinces és lényeglátó emberek), akkor a cionista hazugsággépezet működésében komoly fennakadás keletkezne.
Zoom
Nos, az EU „legfeketébb báránya” nem más, mint a most 62 esztendős Udo Voigt. Édesapja még az SA-ban szolgálta a hazáját. Ellentétben a szüleiket és nagyszüleit a saját karrierje érdekében megtagadó számos honfitársával, Udo Voigt hűséges maradt a nemzetiszocializmushoz, és az 1964-ben létrehozott Német Nemzeti Demokrata Párt tagja lett. Foglalkozását tekintve repülőmérnök, de a politológia szakot is elvégezte. 1996-tól 2011-ig az NPD elnöki posztját töltötte be. Vezetése alatt sikerült a párt taglétszámát a háromszorosára emelni. A legutóbbi parlamenti választáson az NPD a szavazatok 1,3%-át szerezte meg, így országos képviselettel nem rendelkezik, két kelet-németországi állam törvényhozásában azonban jelen van.
Miután egy 1998-as kampánybeszédében hallgatóságát állítólag fegyveres harcra szólította föl, négy hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 2004-ben újabb eljárást indítottak ellene, miután Voigt tényszerűen közölte, hogy „Adolf Hitler egy nagy ember volt”. Három évvel később ismét botrányt kavartak körülötte: ezúttal azért, mert megkérdőjelezte a hatmilliós zsidó áldozati számot, illetve követelte a második világháborút követően Németországtól elrabolt területek visszaadását.

Voigt a Rudolf Hess-emlékmeneten
A tavalyi parlamenti választások során az NPD igazán figyelemfelkeltő plakátokkal rukkolt elő: a fekete bőrdzsekit viselő Voigt egy motorkerékpáron ült, alatta pedig az „Adj gázt!” felirat volt olvasható. Újabb ajvékolás következett, melynek nyomán ismételten felmerült az NPD betiltásának lehetősége. (Amellyel már 2004-ben is megpróbálkoztak.)
Zoom
Az európai parlamenti választások kampányában az NPD plakátjain a „Pénzt a nagymamának, ne pedig a szintiknek és romáknak!” jelmondattal borzolták (sikerrel) a liberálisok idegeit.
Zoom
Zoom
Ez is nácizmus
Zoom
Ez pedig kétségkívül a legbűnösebb plakát
Zoom

Két korábbi, jó hazautazást, illetve -repülést kívánó hirdetmény

Tavaly a német törvényhozás felsőháza elfogadott egy határozatot a német hazafiak törvényen kívül helyezése érdekében, melyre még az Alkotmánybíróságnak is rá kell bólintania.
Korábban Németországban a versengő pártoknak meg kellett szerezniük a voksok három százalékát ahhoz, hogy képviselőiket bejuttathassák az Európai Parlamentbe. Egy törvénymódosítás következtében azonban a három százalékos küszöb megszűnt. Valaki tehát súlyos hibát követett el, melyet aligha fognak neki megbocsátani a cionisták. Ugyanis az új szabályozásnak köszönhetően az európai parlamenti választáson a voksok 1%-át begyűjtő NPD most képviselőt küldhet Brüsszelbe.
Az NPD örvendetes sikere nyomán természetesen azonnal beindult az elhatárolósdi. Angela Merkel szóvivője, Steffen Seibert sietett kijelenteni, hogy az NPD „antidemokratikus, idegengyűlölő, antiszemita és alkotmányellenes” párt.
Perge Ottó