Bezár!
2020. augusztus 7., péntek, Ajándok, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:30 Százmilliárd dollár fölé kúszott a Facebook-zsidó vagyona17:01 Sámán, Petrovics és a nem létező Larisza - volt miről beszélnie Putyinnak és Lukasenkának16:38 Vasvillás-baltás szóváltás miatt tartóztattak le egy férfit16:12 Bemutatkozott a járványügyi bevetési egység15:51 Európában és Magyarországon is beköszönt a tartós hőség15:32 Libanoni elnök: nem kizárt, hogy a robbanást rakéta becsapódása okozta Bejrútban15:08 Megegyeztek a felvidéki magyar pártok14:39 Csak egy hírmondó maradt a Mauritánia partjainak közelében felborult migránscsónak után14:05 Nem ezt ígérték, de maguk helyett inkább munkájukat szakítják meg az olasz törvényhozók13:46 A Facebook nemzetbiztonsági kockázat: véleménydiktatúra-ellenes törvényjavaslatot nyújt be a Mi Hazánk12:39 Fosanban halálra ítéltek egy Ye Jianhui nevű kanadait12:36 Vakcinaverseny: a jövő héten bejegyzik az első orosz oltóanyagot12:25 Csak egy fegyverest sikerült elfognia az FSZB-nek Ingusföldön - igaz, a többi sem fog már robbantani12:12 Kaliforniai álom: közel húszezer rabot szabadít fel a nyitott börtönkapuk politikája11:40 A 151-es busszal ütközött össze egy személygépkocsi Kispesten
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

16 éven át erőszakolták a pakisztániak egy brit város kislányainak százait - senki nem tett semmit: "rasszizmus" lett volna

Reklám


Az elkövetők arcképcsarnoka - nálunk emberiség elleni bűnnek minősülne a képek nyilvánosságra hozatala
"Nem akartak rasszistának tűnni", ezért nem jelezték a dél-yorkshire-i Rotherhamban történt brutális szexuális visszaéléseket a szociális munkások.
Tizenhat év alatt nem kevesebb, mint 1400 gyereklányt bántalmaztak a pakisztáni elkövetők – és ez csak óvatos becslés, a szám bármekkora lehet. A kiskorúak között több 11-12 éves lány is volt – írja a The Guardian.
Az 1997 és 2013 közötti zaklatások mintegy harmada volt ismert a szociális dolgozók előtt, mégsem tettek feljelentést. Egy most nyilvánosságra hozott tanulmány egyszerre marasztalja el a segélyszervezetek aktivistáit, a rendőrséget és a városi tanácsot, amelynek elnöke azonnali hatállyal távozott is posztjáról.

Nem véletlen a gyors lemondás. 2002 és 2006 között ugyanis három feljelentés érkezett a helyi tanácshoz, de a helyhatóság egyszerűen "nem hitte el" az abban foglaltakat, ezért nem indított eljárást - írja a The Daily Mail, mely kimerítő részletességgel számol be az esetről.
Pedig az elkövetőek egészen bestiális eszközökkel érték el céljaikat. Bevett gyakorlat volt, hogy a megfélemlített kiskorúakat megverték, vagy benzinnel locsolták le, és azzal fenyegették őket, hogy lángra lobbantják a folyadékot, vagy egyszerűen lelövik őket. A társaik sérelmére elkövetett, rendkívül brutális nemi erőszakot a tőrbe csalt gyereklányok rendszeresen végignézték.

„A csoportos erőszak a gyermekkor része volt Rotherhamben” – foglalta össze az egyik fiatal áldozat.
A jelentésből az is kiderül, hogy több kiskorú szülei – hatósági fellépés hiányában - megpróbálták önmaguk kiszabadítani a pakisztáni bűnbanda karmai közül a gyereküket. Ennek általában nem lett jó vége, mert ilyen esetekben a pakisztáni elkövetők hívtak rendőrt a házhoz, és a hatóságok minden esetben a "vádaskodó, betolakodó" szülőket vették őrizetbe.

A kiskorúakat általában iskolák előtt szedték össze, nem egyszer drága ajándékokkal vették rá őket, hogy velük tartsanak. Később kábítószerrel is magukhoz láncolták a fiatalokat – derül ki a jelentésből. Hihetetlennek tűnik, de az elcsábított lányok egy jelentős része komolyan szerelmesnek érezte magát. Többen közülük még ma is azt állítják: őket valójában nem is megerőszakolták. Sokan közülük szellemi fogyatékosok voltak, vagy különféle függőségekben szenvedő szülők gyerekeiként tengették napjaikat.

Az elkövetők - már Nagy-Britanniában született pakisztániak - fehér ringyóknak hívták kis áldozataikat, és gyakran közölték velük: "használtalak, és kihasználtalak".
Gyilkoltak is - mert a megerőszakolt lány "szégyent hozott a családjukra"
Laura Wilsonon 11 éves kora óta élték ki eltérő kultúrájukat a pakisztániak. A szociális munkások róla is tudták, hogy mi történik, de ennek sem volt következménye, sőt egy az esetéről írt jelentésben kitakarták, hogy ázsiai férfiak az elkövetők.

A leszúrt és kanálisba dobott lány
Végül 2010-ben egy "szép napon" az akkor 17 éves lányt ismét megerőszakolta a pakisztáni horda, majd a 18 éves Ashtiaq Asghar leszúrta, és egy kanálisba dobta. "Bűne" az volt, hogy értesítette két erőszaktevő családját arról, mit művelnek vele, és ezzel "szégyent hozott" rájuk. Mármint a családokra.
A Daily Mail több esetet is említ, melyek során a rendőrség megmenthette volna az áldozatokat, mégsem tette. Egy esetben például rajtakapták a 24 éves, kétgyermekes Arshid Hussaint, hogy egy 14 éves, félmeztelen diáklány van az ágya alatt - majd szépen elengedték, anélkül, hogy ennek bármilyen következménye lett volna.
Rotherham a kiskorúakra vágyó bevándorlók "fővárosa" lett, mely arról híresült el, hogy a rendőrség szemet huny a gyalázat felett.
Egy 13 éves lány, akit ugyancsak egy pakisztáni horda erőszakolt meg, azt írta egy saját magának címzett levélben: "Úgy érzem, az ázsiaiak nagyon gyűlölnek engem, akkor is, ha azt mondják, hogy szeretnek. Elvették az összes álmomat és az életemet."
(Kuruc.info - The Daily Mail - Origó nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready