A halal az iszlám előírásainak megfelelő dolgot jelent. Az ausztráliai Halal Tanúsítási Hatóság (Halal Certification Authority) főnöke Mohamed Elmouelhy üzletember, aki az alábbiakat írta Facebook-oldalán. A történet júliusban történt, de aktualitásából mit sem veszített, ugyanis hűen tükrözi a muszlim gondolkodásmódot (a fordítás pedig az eredeti bejegyzés nyelvtanát):
Zoom
„a Hebrew University szerint az ausztrál férfiaké spermaszáma 52%-kal csökkent az elmúlt 40 évben úgyhogy férfiaitok pusztulóban lévő fajta. Az ausztrál nőknek ránk van szüksége, hogy megtermékenyítsük őket, és hogy állandóan muszlim babákkal vetessük őket körbe, miközben a sörvedelés, cigarettaszívás, kábítószer-befecskendezés csak álmodozhatnak arról, amire a muszlim férfiak képesek. Ha az országot meghagyják a bigottaknak, a fehér faj további 40 év múlva ki fog halni. A muszlimoknak kötelességük, hogy asszonyaitokat boldoggá tegyék, mert ti hanyatlóban vagytok, jobb, ha mentek magatoknak sírhelyet választani a helyi temetőtökben. Ha nem engedhetitek meg magatoknak, kövessetek el öngyilkosságot az olcsóbb alternatíva a bigottaknak.”
Zoom
Úgy tűnik, hogy a bejegyzést azóta törölték, azonban a képernyőmentések, valamint számos tudósítás felkorbácsolta az indulatokat. A társas média felhasználói élesen kritizálták Elmouelhyt, elmondták f*szfejnek, embernek aligha nevezhető hulladéknak, kicsavart, koszos, szexista bigottnak, míg mások a hatóságokat arra szólították fel, hogy rúgják ki az országból.
Nem Mohamed a rasszista, hanem az, akinek nem tetszik a véleménye
A baloldali szélsőséges csoport, az Antifa viszont megvédte a muszlim üzletembert. A melbourne-i Antifa-csoport ezt írta Facebook-oldalán: „Rasszisták támadják Mohamed Elmouelhyt – több muszlim baba jó dolog! bigottak”
Zoom
Ugyanez a csoport verőlegényei voltak azok, akik júniusban ragacsos folyadékot öntöttek és csillámot fújtak Andrew Boltra, a Sky News konzervatív kommentátorára, amikor könyvét reklámozta Melbourne-ben.
Emlékeztetőül: a jeruzsálemi Hebrew University kutatási eredménye szerint az Ausztráliából, Új-Zélandról, Észak-Amerikából és Európából való férfiak spermaszáma 1973 és 2011 között kb. 52 százalékkal esett vissza.
Az elemzés nem fejti ki a csökkenés okait, azonban kutatók korábban a vegyszerekkel és rovarirtószerekkel, dohányzással, stresszel és elhízottsággal kapcsolatos összefüggésekre hívták fel a figyelmet. Ez azt sugallja, hogy a spermamennyiség a férfiak egészsége viszonyában visszatükrözi a modern életvitel hatásait, valamint szélesebb körű egészségügyi kockázatokat jelez előre.
„Ez a tanulmány sürgős ébresztő a kutatók és az egészségügyi hatóságok számára világszerte, hogy vizsgálják meg a spermaszámban való éles, folyamatban lévő visszaesés okait”, mondta Hagai Levine, aki a kutatásban társvezetőként vett részt.
Ami pedig a muszlimokat illeti, Ausztrália muszlim lakossága több mint 604 000 emberre szaladt fel, megelőzve a buddhizmust a legnépszerűbb nem keresztény vallások között. Ez jelentős ugrás az egy évtizeddel korábbi 341 000-es lélekszámhoz képest.
(Hidra - Kuruc.info)
Források: