Zsidó vallási tolerancia
A kép egy Betlehem melletti faluban készült, ahol az izraeli terroristák kíméletlenül megvertek öt palesztin keresztény demonstrálót, akik a faji elkülönítést szolgáló, 8 méter magas zsidó fal ellen tiltakoztak szülőhelyükön. Egyikük Mikulásnak öltözött, de ez sem hatotta meg Dickens Scrooge nevű figurájához hasonlóan gonosz megszállókat (Scrooge* gyűlölte a karácsonyt). Krisztus szülőhelyén a palesztin és külföldi keresztény zarándokok mozgását is korlátozzák a cionrasszisták.

A pénteken, december 21-én Umm Szalamuna-ban tartott tüntetésen mintegy 50 palesztin, izraeli és külföldi békeaktivista a faji megkülönböztetést szimbolizáló, a mindennapi életet pokollá tévő apartheid

Csintalan és az SZDSZ kedvenc állama
fal ellen emelte fel szavát. Az izraeli határrendőrség több aktivistát őrizetbe vett egy időre, öt másikat megvert. A zsidók szerint az ötven demonstráló "megzavarta a közrendet". Ismerős a gergényista szöveg az izraeliek által felvásárolt Magyarországról, ugye? A magyar(országi) cionista média a hírt elhallgatta.

A szégyenletes, a Hágai Törvényszék által 2004-ben törvénytelennek minősített nyomvonalú és lebontandónak ítélt építmény (amelyhez hasonlót sem alkotott a volt dél-afrikai apartheidrendszer) egymástól is elzár arablakta településeket, például Jeruzsálemet Betlehemtől és Betlehemet két szomszédos palesztin falutól. Izrael, a legagresszívabb, illegális tömegpusztító fegyvereket birtokló haramiaállam azonban fütyül a nemzetközi jogra és tovább építi a végső formájában 650 kilométer hosszúra tervezett falat. Emellett olyan utakat is épít, amelyeket csak kajmánok használhatnak, olykor ezt ki is írják. De azért van pofájuk rasszizmusról, antiszemitizmusról ugatni világszerte, miközben hazug indokokkal háborúkat szítanak, népirtanak, s most éppen Iránra kívánják ráuszítani amerikai csicskáikat. Pesten meg az utcán hanukáznak, karöltve hazaáruló politikusainkkal, miközben a Tilos Rádióban a keresztények kiirtásáról értekeznek, állami apanázzsal megtámogatva.

Az arab keresztények fele az elmúlt években már elmenekült a gettóba zárt Betlehemből, ahol férfi, nő, idős és gyermek egész álló nap a talmudisták puskacsöveivel kell szembenézzen, de a turistákat is folyamatosan zaklatják a kaftános terroristák.

Izraeli "indoklás" szerint a "kerítés" - amely szögesdrót, betonfalrendszer és magas feszültségű kerítés kombinációja, Izrael és a palesztin földeken épült zsidó megszálló telepek biztonsága miatt szükséges. A palesztinok szerint azonban, és a tények ezt támasztják alá, embertelen gettósításukon kívül újabb lehetőséget biztosít a megszállóknak, hogy az arabok még megmaradt földjeiből tovább lopjanak és lehetetlenné tegyék egy palesztin állam megalakítását.

A hazánkat gyarmatosító kaftánrasszistáktól érdemes azért tanulni. Ha egy nap az ő rovásukra épül hasonló fal és gettó Európában, csak az izraeli "demokrácia" csodálatos vívmányaira kell hivatkozni.

*Igaz, a regény végére megjavul, csakhogy ő nem héber

Kapcsolódó cikkek:

Felmérés: a zsidók 75%-a fajvédő rasszista

Lovas István: Betlehem

Kuruc.info - Egei - AFP nyomán