Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Ilyen egy igazi LMBTQP-ikon: holdfényben, a sírokra fektetve erőszakolta a tunéziai kisfiúkat a buzi francia filozófus

Sírhelyeken erőszakolt meg 10 éves tunéziai kisfiúkat az egyik legismertebb francia filozófus, Michel Foucault (1926-1984) - írja az Origó.
Zoom
Fotó: SIPA/REX
Az oldal cikke szerint minderről Guy Sorman francia-amerikai esszéíró, a "francia neoliberalizmus alapítója" a France 5 közszolgálati televízióban beszélt a közelmúltban. Beszámolójuk alapján Guy Sorman a műsorban azt mondta: "szerintem fontos lenne tudni, hogy a szerző (Foucault) mennyire volt mocskos alak. Amit Foucault művelt fiatal tunéziai gyerekekkel, azt én is láttam, és hibáztattam is magamat, hogy akkor nem jelentettem fel (...)". A részletekről Guy Sorman elmondta, hogy Michel Foucault 8, 9 és 10 éves kisfiúkkal egy tunéziai temetőben találkozott, majd - szavai szerint - "holdfényben, a sírokra fektetve erőszakolta meg őket".
Guy Sorman kijelentése alig-alig kapott médiavisszhangot. Mint hozzátették, az érdektelenség azért is meglepő, mert a (francia) nemzetgyűlés éppen most fogadott el egy olyan törvényjavaslatot, amely a kiskorúak szexuális erőszak elleni védelmét erősíti, többek között azzal, hogy a 15 évben húzták meg a beleegyezési korhatárt". Azaz ez alatt a kor alatt, ha egy nagykorú szexuális kapcsolatot létesít egy kiskorúval, az a törvény erejénél fogva nem minősülhet beleegyezésnek, a nagykorú tehát (pedofil) bűncselekményt követ el.
Michel Foucault az egyik legnagyobb hatású francia filozófus: szélsőbaloldali gondolkodóként kezdte, majd támogatta Khomeini ajatollah iráni fanatizmusát, élete végén pedig az (elméleti) újkonzervativizmushoz került közel. A cikk felidézte azt is, hogy Michel Foucault volt az AIDS egyik első ismert "áldozata", élettársa, Daniel Defert az AIDS ellen küzdő alapítványt hozott létre közös vagyonukból.
A portál cikke szerint egyetlen vád és vádoló még nem jelent bizonyítékot, azonban Foucault életében tett, "több mint furcsa megjegyzései teszik hihetővé a szemtanú leírását", aki a többi között azt mondta róla, hogy Michel Foucault "semmilyen erkölccsel nem rendelkezett", és "egy megátalkodott, bűntudatot nem érző élvhajhász volt".
A cikk François Bousquet esszéíró, a La Nouvelle Librairie nevű híres könyvesbolt igazgatójának szavait idézve a többi között azt írta, hogy a genderideológia "támaszt találhat Foucault műveiben". Ha igaz, amit Guy Sorman mondott, akkor Foucault munkássága saját szexuális terveit szolgálta ki - állapította meg a cikk, majd kiemelte, hogy ez pedig egy olyan feltevés, amit "a finnyás értelmiség" nem tudna elfogadni. "Ha ugyanis a mű és az alkotó között ilyen titkos paktumot vélnénk felfedezni, ez egyben azt is jelentené, hogy megkérdőjelezzük intellektuális relevanciáját és mondanivalóját. És Foucault nem is tett mást, mint radikálisan megkérdőjelezte a társadalmi és erkölcsi rendet. Francois Bousquet szerint az, hogy ez mekkora károkat okozott és okoz ma is, már a napnál is világosabb".
Nem meglepő
Aki egy kicsit is ismeri Foucault "közéleti munkásságát", annak nem szolgálhatnak nagy meglepetéssel a fentiek. A Wikipédia angol nyelvű szócikke is megemlíti, hogy nyíltan képviselte a pedofil törekvéseket, "felszabadítónak" tartva a felnőttek és kiskorúak közti szexuális viszonyt.
Képes volt azt hazudni, hogy kisgyerekek is fel tudják mérni, miről van szó, és bele tudnak egyezni az aktusba. 1977-ben Sartre-ral és Derridával, két másik aberrálttal együtt petíciót írtak a francia parlamenthez, a felnőttek és 15 év alattiak szexuális kapcsolatának "dekriminalizálását" kérve.
Még nyílt levelet is megjelentetett a Le Monde-ban három elítélt pedofil védelmében, a szexualitásról írt könyvében pedig a fiatal fiúk iránti "szerelemről" áradozott. Igazi LMBTQP-ikon...
(Kuruc.info - MTI nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready