2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:40 A nyolcadik lakó is halott lehet Eperjesen - hat embert vettek őrizetbe11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tussolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

Eörsi hangján szól Izrael: meg kell állítani az anticionista Oroszországot!

Reklám

Új világrend a tét, mivel Oroszország úgy hiszi, bármit megtehet, s ha nem állítják meg, más ország is áldozatául eshet, például Ukrajna vagy a balti államok - jelentette ki az MTI-nek kedden Eörsi Mátyás, aki az Európa Tanács megbízásából Grúziában tájékozódik a helyzetről.
A cionista zsidó telefonon nyilatkozva úgy vélekedett, hogy Grúziában "puszta megszállás, a lakosság terrorizálása, céltalan károkozás folyik". Arról valamiért elfelejtett szólni, hogy a háborút Grúzia kezdte, amikor augusztus 7-én lerohanta a részben gyakorlatilag független, részben orosz ellenőrzés alatt álló Dél-Oszétiát, s az oroszok állampolgáraik védelmében vágtak vissza (arról is, hogy az USA és Izrael által felfegyverzett grúzok legalább kétezer civilt öltek meg Dél-Oszétiában, míg a "vérengző" orosz medve áldozatainak száma még Grúzia szerint is csak 175 volt, jelentős részben katonák.) Meg hogy jelezzék a most onnan rikácsoló cionista rasszistáknak: eddig és ne tovább. Eörsi persze fajtajellegesen csodálkozik azon, hogy ha valaki ad egy pofont, visszakaphat egyet, olykor kettőt (lásd a palesztin önvédelem miatti vinnyogást).
Szavai szerint Grúziában humanitárius katasztrófa fenyeget - mert ez a szófordulat mindenki (pontosabban minden gój) szívét elszorítja ugyebár.
Annak a véleményének is hangot adott, hogy az orosz eljárás célja Grúzia megalázása legitim ok nélkül, s kijelentette: a tét egy új világrend kialakulása, mert ha nem állítják meg Oroszországot, más államok is áldozatául eshetnek. Pontosabban a cionista érdekérvényesítés eshet az orosz fellépésnek áldozatul (éppen az ő kialakulóban lévő világrendjüket sebezve meg) - mely fellépés, bár nem rajongunk az orosz birodalomért, de önérdekű, nemzetállami rendszerüket tartva szem előtt, nekünk is érdekünk.
(Kuruc.info - MTI)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready