Új világrend a tét, mivel Oroszország úgy hiszi, bármit megtehet, s ha nem állítják meg, más ország is áldozatául eshet, például Ukrajna vagy a balti államok - jelentette ki az MTI-nek kedden Eörsi Mátyás, aki az Európa Tanács megbízásából Grúziában tájékozódik a helyzetről.
A cionista zsidó telefonon nyilatkozva úgy vélekedett, hogy Grúziában "puszta megszállás, a lakosság terrorizálása, céltalan károkozás folyik". Arról valamiért elfelejtett szólni, hogy a háborút Grúzia kezdte, amikor augusztus 7-én lerohanta a részben gyakorlatilag független, részben orosz ellenőrzés alatt álló Dél-Oszétiát, s az oroszok állampolgáraik védelmében vágtak vissza (arról is, hogy az USA és Izrael által felfegyverzett grúzok legalább kétezer civilt öltek meg Dél-Oszétiában, míg a "vérengző" orosz medve áldozatainak száma még Grúzia szerint is csak 175 volt, jelentős részben katonák.) Meg hogy jelezzék a most onnan rikácsoló cionista rasszistáknak: eddig és ne tovább. Eörsi persze fajtajellegesen csodálkozik azon, hogy ha valaki ad egy pofont, visszakaphat egyet, olykor kettőt (lásd a palesztin önvédelem miatti vinnyogást).
Szavai szerint Grúziában humanitárius katasztrófa fenyeget - mert ez a szófordulat mindenki (pontosabban minden gój) szívét elszorítja ugyebár.
Annak a véleményének is hangot adott, hogy az orosz eljárás célja Grúzia megalázása legitim ok nélkül, s kijelentette: a tét egy új világrend kialakulása, mert ha nem állítják meg Oroszországot, más államok is áldozatául eshetnek. Pontosabban a cionista érdekérvényesítés eshet az orosz fellépésnek áldozatul (éppen az ő kialakulóban lévő világrendjüket sebezve meg) - mely fellépés, bár nem rajongunk az orosz birodalomért, de önérdekű, nemzetállami rendszerüket tartva szem előtt, nekünk is érdekünk.
(Kuruc.info - MTI)