A zsidóknak csak a holokauszt fáj, ez nem
Henry Morgentaler évtizedek óta küzd az abortusz legalizálásáért. A 85 éves zsidaja több ezer abortuszt végzett el illegálisan - most pedig a nőkért és az emberiség szolgálatáért megkapta Kanada legmagasabb állami kitüntetését. A botrányos kitüntetés miatt most sok egykori díjazott is visszaadta kitüntetését.
A legmagasabb kanadai kitüntetés, az Order of Canada visszaadásával Jean-Claude Turcotte bíboros tiltakozását fejezi ki, amiért a rendjelet a zsidó gyilkosnak is odaítélték. Nagyon helyesen - tesszük hozzá mi. Kevés ilyen ember van, aki ilyet meg mer tenni, és nem csak a szája jár. 
A 72 éves Turcotte bíboros – akit a szegények körében végzett példaadó tevékenységéért tüntettek ki az Order of Canada rendjellel 1996-ban – szeptember 11-i nyilatkozatában elmondta: állásfoglalása személyes meggyőződéséből fakad, amely szerint az életet a fogantatástól a halálig tiszteletben kell tartani.
Morgentaler 85 éves lengyel származású holokauszt-túlélő, aki a háború után Montreálba emigrált, ahol 1969-ben nyitotta meg első abortuszklinikáját. Több ezer abortuszt végzett, akkor még illegálisan, amiért több hónapot töltött börtönben. A magas kitüntetésre idén júliusban a „nőkért végzett szolgálatáért, valamint és a humanizmus és a polgári jogok területén vállalt vezető szerepéért" jelölte a független Order of Canada bizottság – írja a CBCNews.
Morgentaler jelölése óta Turcotte bíboroson kívül öten adták vissza Order of Canada kitüntetésüket: két ma is élő kitüntetett, valamint három elhunyt kitüntetett családja, illetve az általuk alapított alapítványok.
(Magyar Kurír nyomán Kuruc.info)
Az alábbi képeket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Nem bénáznak: a kukába kerül



10 hetes magzat. Az abortusz során darabokra tépik, és úgy távolítják el

Megy a többihez


Nem szaloncukrot csomagolnak


És végül egy megható kép:

Ezt a képet egy fényképész készítette egy operáció alatt, amin egy súlyos gerinc rendellenességet próbáltak helyrehozni, az anyai méhen belül a terhesség 23. hetében.
A fényképész akkor még nem gondolta, hogy élete egyik legfontosabb képe lesz ez, mivel a cél, csupán a méhen belüli gerincműtét sikere volt.
Amíg Paul Harris, az Egyesült Államok, Tenesse állam, Nashville városi, Vanderbilt egyetemen követte soron a műtét folyamatát, megörökítette azt a pillanatot, amikor a baba, az anyai méhből kiemelte a kis kezét és az őt operáló orvos ujjat megfogta.
Ez a hihetetlen fénykép, a világ rengeteg újságjában megjelent, míg Írországban az egyik "legerősebb zászlója" lett az abortusz legalizációja ellen.
Az icipici kéz, ami meghódította a világot, Sámuel Alexanderé, aki tavaly december 28-án megszületett. (A fénykép amikor készült, kevesebb mint 5 hónapja volt a mama hasában.)
Ha komolyabban elgondolkodunk, megértjük, hogy az élet tényleg csak egy szálon múlik. Az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem tudták volna életben tartani a kisfiút a méhen kívül, így a méhen belül kellett megoldani azt a rendellenességet, amit nem tudott volna túlélni. A méhet bevarrták, hogy a baba normálisan nőjön tovább.

(Comunio.hu)