2021. szeptember 21., kedd, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:40 Jakab az egyik szokásos operettkeménykedésével megsértette a buzikat13:03 A veszélyhelyzet meghosszabbításáról vitáztak az Országgyűlésben12:42 Több ezer adag kábítószert rejtett el autójában egy pécsi férfi12:20 Katonai puccskísérlet Szudánban11:58 Karbantartás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-as több szakaszán11:44 Fagyott az éjjel11:24 Dúró: intelligens ez a vírus, tudja, hogy a vadászati kiállításon nem szabad terjedni10:52 "Fiú"bűnözés Salgótarjánban: az egyik elkövető 15 éves, társa gyermekkorú10:21 Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy háziorvost Balassagyarmaton09:42 Miközben mi csak kísérgetjük a migránsokat, még Biden Amerikájában is lóhátról, ostorral kergetik őket09:24 18 évesen 28 - ha a katalizátorlopás olimpiai versenyszám lenne, indiai mutánsaink komoly eséllyel indulhatnának09:17 Öt beteg halt meg, 289 új fertőzöttet találtak08:55 Még mindig divat a bodzaszedés erőforráséknál - egy kis verés és rablás a természetes velejárója08:33 Sajnos még mindig nincs mindenki tisztában azzal, hogy a cigány "ajándéknak" borsos ára van07:54 Itt a pulzust, vérnyomást, véroxigénszintet, lépést, alvást is mérő okoskarkötő (x)
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Holokamu ::

Zsidó: „Szűz Máriának igen sok férfival volt szexuális kapcsolata”

Lior Mordeháj Schlein izraeli szatirikus, újságíró és televíziós műsorvezető a kereszténység két fontos személyiségét, Jézus Krisztust és Szűz Máriát tette nevetség és gyalázkodás tárgyává a nagy nézettségnek örvendő 10. Csatorna ('Árúc 10) nevű tévében. A nemzetközi zsidóság kegyeit hajhászó Vatikán az Izraelben élő keresztények megkeresésére kénytelen-kelletlen tiltakozott a keresztényeket mélyen sértő és megalázó tévéműsor miatt – számol be az esetről a Háárec.

Lior Mordeháj Schlein
Az izraeli 10. Csatorna nevű tévében ezen a héten láthattuk Lior Mordeháj Schlein Mint egy szűz (K'mo betulá) című, rendkívül ízléstelen műsorát, amelynek középpontjában a Boldogságos Szűzanya és Jézus Krisztus gyalázása és gúnyolása áll. Az Izraelben élő nagy lélekszámú palesztin és európai gyökerű keresztény közösségek nem hagyták annyiban a dolgot, mert jogászaik útján perrel fenyegették meg a szerzőt és a tévécsatornát, valamint a Szentszékhez is fordultak segítségért.
Lior Mordeháj Schlein a fent említett Mint egy szűz című műsorában kijelentette, hogy Szűz Mária egyáltalán nem volt szűz, sőt ellenkezőleg, életében igen sok férfival folytatott szexuális kapcsolatot. De a „művész” ezzel még nem elégedett meg, hanem felidézve az Újszövetség ismert történeteit maró gúny tárgyává tette Jézus Krisztus csodatetteit. Schlein gúnyolódó műsorát ezen a héten sugározta a 10. Csatorna, s az adás után az Izraelben élő keresztények azonnal értesítették a botrányos esetről a zsidók előtt hajbókoló Szentszéket, amely pénteken egy kénytelen-kelletlen kiadott hivatalos közleményben többek között leszögezte: „A tévéműsor gúny tárgyává teszi és megszentségteleníti Jézust és Máriát. A Mint egy szűz című műsor vulgáris, sértő és intoleráns a keresztények vallási érzelmeivel szemben.” - áll a Vatikán közleményében.
S régi jó szokásunkhoz híven ezúttal is szemelgettünk a hírt közlő Háárec című héber nyelvű napilap szerkesztőségébe beérkezett olvasói levelekből:
1. Úgy hiszem, s valószínűleg a keresztények pápái is úgy gondolják, hogy ez a hölgy egyszerűen teherbe esett házasságon kívül. S hogy elkerülje a szégyent, mindenkinek elkezdte mesélni, hogy a gyermek apja maga az Isten. Persze a család is jobbnak látta elfogadni ezt a mesét, hogy ne essen csorba a becsületén. Ennyi az egész, így jött a világra Jézus. S mindez azért történt, mert nem ismerték az elővigyázatos, biztonságos szexet. Hagyjátok csak békén Schleint. Ha ennek a történetnek az lenne a következménye, hogy a német pápa mégsem látogatna meg bennünket, akkor csak nyertünk a dolgon. (Sandmann)
2. Le kell mondani Lior Schlein tervezett vatikáni útját! (Aláírás nélkül)
3. A Vatikán támogatja az antiszemitizmust, de Isten őrizz, hogy valaki nevetni merészeljen Jézuson. Micsoda kétszínűség! Milliókat gyilkoltak meg a kereszténység nevében, a Vatikán keblére öleli az antiszemita nézeteket hirdető papokat, sőt az sem zavarja, hogy az egész világon a zsidók meggyilkolására uszítanak. De Isten őrizz, hogy valaki nevessen Jézuson és Márián. Kedves pápa úr, mondjon le! Vagy pedig viselkedjék tisztességesen. A kereszténység amúgy is csődbe ment. (Ávi)
4. Szerintem a kétezer éves üldöztetés, inkvizíció, holokauszt és megszámlálhatatlan pogrom után szabad nevetnem azon, hogy Mária nem volt szűz. Mikor érdekelt valakit az, hogy a zsidókon gúnyolódnak? Mirjám és Jesu'á (Mária és Jézus – a szerk.) héber nevek, viselői pedig Izrael országának gyermekei voltak. Éppen ezért hagyjanak minket és Lior Schleint békén! (Slomi)

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready