Az ausztráliai revizionista Frederick Tobent egy helyi szövetségi bíróság bűnösnek találta "bírósági utasítások be nem tartásában", amelyek megtiltották számára, hogy "a zsidósággal kapcsolatos kritikus anyagokat, és a kortörténet bizonyos részleteivel kapcsolatos kritikus téziseket" a saját honlapján nyilvánosságra hozzon. A demokrácia, a szólás és sajtószabadság nevében... Érdekes módon a kaftánosok hivatkoznak a gondolkodás szabadságára - amikor saját emberellenes nézeteikről van szó, míg a valódi másként gondolkodókat a spanyol inkvizíciót megszégyenítő módon meghurcolják több országban, nem ritkán törvényellenesen.

Frederik Toben a bíróságon
A korrupt, cionista befolyásoltságú bíróság ezzel elismerte az Ausztráliai Zsidó Tanács egykori elnöke, Jeremy Jones által magánemberként tett feljelentés jogosságát. Jones különösen amiatt érezte magát megsértve, hogy a Toben által nyilvánosságra hozott anyagokban többek között az is szerepel, hogy azok a zsidók, akik a holokauszt-tagadókkal vitába szállnak, csak nagyon behatárolt intelligenciával rendelkeznek.
(A mi nézőpontunkból ez a meghatározás nem felel meg az igazságnak, mert talán jobb lett volna, ha Toben az illető zsidókat inkább egy kicsiszolt, bár eléggé egyoldalú intelligenciával jellemezte volna, amellyel főleg a történelmi események manipulálásában másokkal szemben előnyt élveznek. Így a valódi tényállás közelebb kerülne az igazsághoz.)
A bíróság 2009. április 24-én Tobent 28 esetben találta "bűnösnek".
Ma kihirdették az ítéletet: 3 hónap börtön. Mindenesetre az ítéletvégrehajtást két hétre felfüggesztették, ezzel lehetőséget adva Tobennek, hogy élhessen a fellebbezés jogával.
Április 16-án, miután a bíróság bűnösnek találta, a kutató a következőket mondta a sajtó képviselőinek: „Ha Önök hisznek valamiben, és véleményüket szabadon szeretnék hangoztatni, akkor fel kell készülniük, hogy ezért akár áldozatot is hozzanak“.
(Kuruc.info - Altermedia.info)
Kapcsolódó: - Holokamu-dosszié