2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Holokamu ::

Marad Irán derék anticionista elnöke

Reklám

A cionisták legfőbb ellensége, korunk "új Hitlere", a kiváló, bátor és gerinces Mahmúd Ahmadinezsád az előzetes felmérések eredményeire rácáfolva alighanem simán megnyerte az iráni elnökválasztást. A Belügyminisztérium a voksok kétharmadának az összeszámlálása után közölte: a hivatalban lévő elnök a szavazatok 65, 2%-kát kapta, legfőbb ellenfele, a "mérsékelt", "liberális" Mir Hossein Mousavi mögött pedig a polgároknak mindössze 31%-a sorakozott fel.

Az IRNA, a hivatalos perzsa hírügynökség immár tényként közölte Ahmadinezsád újraválasztásának tényét. A hajnali órákban Teherán és más iráni nagyvárosok utcáit ellepték Ahmadinezsád hívei, és önfeledten ünnepelték a fölényes diadalt. Igaz, még péntek késő este, a szavazóhelyiségek bezárását követően Mousavi bejelentette saját győzelmét, amit alighanem igencsak megbánhatott azóta.

A szombat reggeli hivatalos állás a következő: Ahmadinezsád 15 913 256 szavazatot kapott, ellenfelét pedig 4 628 912 iráni polgár támogatta. A harmadik helyen Mohsen Rezai, az Iráni Forradalmi Gárda egykori parancsnoka áll, akire 470 549-en voksoltak, a negyedik pedig a parlament korábbi elnöke, Mehdi Karroubi 212 855 szavazattal. A részvételi arány hihetetlenül magas, közel 80%-os volt! A vesztes Mousavi hívei közül néhányan választási csalásról beszélnek, mások pedig arról, hogy az ellenzéki erők igyekeznek majd elégedetlenséget és zűrzavart kelteni az USA és Izrael legnagyobb örömére.

Tanulhatunk a büszke perzsa néptől: mint a választási eredményekből kiderül, az irániak nem hajlandók térdre borulni sem Izrael, sem Amerika előtt. Washington és Tel-Aviv természetesen a "mérsékelt" Mousavi győzelmében reménykedett, bár biztosak lehetünk abban, hogy régóta készen állnak a forgatókönyvek Ahmadinezsád újabb győzelme esetére is. Sőt, vannak olyan vélemények, amelyek szerint az USA és Izrael nem is bánja a velük bátran dacolni merő eddigi államfő újraválasztását, mert így könnyebb megindokolni a Teherán elleni háborút. A cionisták már régóta azt hazudják, hogy a "holokauszttagadó iráni elnök Izrael elpusztítására tör, egy újabb holokausztot akar", ezért jogos az ellene indított háború. Az iráni nép bátorságát mutatja, hogy nem ijedt meg a cionista fenyegetésektől.

Perge Ottó - Kuruc.info
(Kép: MR)
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready