2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Milyen meglepő: nem támogatja az Izrael elleni bojkottot a brit miniszter

Reklám

"Az Egyesült Királyság nem támogatja az Izrael elleni bojkottfelhívást, mivel az semmit nem old meg, és csak tovább élezi a feszültséget" - jelentette ki Peter Mendelson brit gazdasági miniszter.
Érdekes módon az Irán, korábban pedig az Irak elleni szankciókat London lelkesen támogatta. Akkor sem ő, sem más nyugati vezető nem mondta, hogy a bojkott "semmit nem old meg, és csak tovább bonyolítja a helyzetet". Minden elismerés megilleti ugyanakkor a brit szakszervezeteket, amelyek a napokban lezajlott éves értekezletükön felszólították a brit kormányt: ne engedje be az országba az illegális zsidó telepeken készült árucikkeket, és szüntesse be a katonai együttműködést Izraellel.
 
Mendelson hallani sem akar semmiféle szankcióról sőt, mint mondta, szeretné, ha elmélyülnének a brit-izraeli kapcsolatok. Ugyanakkor megjegyezte, hogy kormánya a megszállt területeken épített izraeli telepeket "illegálisnak" tekinti, amelyek ráadásul "akadályozzák a béke megteremtését" a régióban. Szép, szép, de hát Izrael tesz nagy ívben arra, ki mit tekint illegálisnak. A szankciók alighanem hatásosak lennének, hiszen a zsidó állam nem lenne képes megállni a saját lábán. De a nyugati politikusok a cionisták tenyeréből esznek, így hát Tel-Aviv tovább folytathatja a népirtást.
(Al Manar nyomán, Perge Ottó)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready