Richard Williamson, a holokausztcáfolás miatt meghurcolt brit püspök megkapta büntetését: egy, a németországi Regensburgban székelő bíróság 12 ezer euró pénzbüntetésre ítélte. Williamson „bűne” az volt, hogy egy svéd televízió-műsorban ki merte mondani az igazságot, nevezetesen, hogy a német koncentrációs táborokban elhalálozott zsidók száma nem éri el a 300 ezret.  


Európa-szerte működik a cionista gondolatrendőrség

Matthias Lossmann, a brit püspök ügyvédje elmondta, hogy ügyfele minden bizonnyal fellebbezést nyújt be az ítélet ellen. Amennyiben folyamodványának helyt adnak, a nyilvános tárgyalás színhelye a regensburgi bíróság lesz. Williamsonnak azonban nem kell feltétlenül megjelennie ezen a nyilvános autodafén. A regensburgi törvényszék egyébiránt azért tartja magát illetékesnek ebben az ügyben, mert a derék brit püspök ebben a városban adta nevezetes interjúját a svéd televízióállomásnak.  
Williamson elhallgattatása érdekében fellépett az egész korrupt és a cionisták előtt hason csúszó katolikus egyház, élén a szerencsétlen Benedek pápával. A bátor és szókimondó brit püspök – akiből kiváló pápa lehetne – az év elején, amikor megindult ellene a példátlan hajsza, azt ígérte, alaposan tanulmányozni fogja az úgynevezett holokauszt történetét.
Remélem, megtette, és vizsgálódásainak eredményeiről rövidesen nyilvánosan is beszélni fog.
Perge Ottó - Kuruc.info