Bár lapunk hasábjain már lecsengett a túlnyomórészt muzulmán törökök EU-csatlakozásának ügye, de az alább ismertetendő eset kapcsán mindenképp érdemes megemlíteni, miért nem vagyunk hívei annak, hogy – az EU-ba való felvételükkel – megkönnyítsék a mozlimok beutazását, letelepedését, munkába állását. Nem, nem azért, mert barnább a bőrük. Azért, mert minden más vallású, ezen belül keresztény megtérítésére, vagy, ha nem megy, kiirtására felesküdött muzulmánok. Aztán: adót csalnak, az adófizetés kikerülésével elért „nyomott” áraikkal tönkreteszik a magyar kiskereskedőket, kifőzdéseket és, nem mellesleg, olyan szinten semmibe veszik a keresztények életét, hogy a saját, kicsinyes céljaik elérése érdekében azokat minden további nélkül feláldozzák.

Ahogy ez most Finnországban történt. Az egyik nagyváros, Tampere központjában, egy emeletes lakóház földszintjén levő pizzériájukat felgyújtották iraki tulajdonosai, hogy bezsebeljék a biztosítási pénzt. Igenám, de pl. aki látta a Pokoli tornyot, az jól tudja, a tűz felfelé terjed. Ahogy most is történt. Ráadásul az anyagi kár mellett emberéleteket is követelt ezeknek a lényeknek a vadállatias, esztelen cselekedete: három, feljebb tartózkodó, a húszas éveiben járó, fehér, keresztény finn (azaz a halál esetében lehető legrosszabb kombináció – menten nem lenne az, ha pl. három munkakerülő, mozlim szomáliai lett volna az áldozat...) bennégett a tűzben.

Így szétégett a pizzéria fölötti folyosó


Jellemző a finn baloldalra és liberálisokra, hogy az elején, amikor még csak sejteni lehetett, hogy ez (is) a közel-keletiektől (irakiak, törökök stb.) Finnországban megszokott önfelgyújtó akció volt, hogy a Jobbik finn megfelelője, a Perussuomalaiset elleni uszításra, hangulatkeltésre, ill. úgy általában a finnek lerasszistázására, lenácizására próbálták felhasználni az esetet. A szocdemek egyik hangadója, Päivi Lipponen, volt ennek a fővezére, aki – akárcsak a TGM-félék Ártatlanjauzsika felvágása után – azonnal a fehér finnek, Perussuomalaiset-hívő skinheadek tombolásának próbálták beállítani az esetet, hogy ezzel próbálják a jelenlegi finnországi politikai „elit” hatalmát alapjaiban veszélyeztető párt üstökösszerű további emelkedését, népszerűsödését megtörni. Aztán, ahogy TGM-ünk, Lipponen is kőkeményen felsült, amikor a rendőrség bejelentette, hogy ez (is) biztosítási csalás volt...

Finnországban irdatlan felháborodást okozott a több, mint egy hete történt esemény. Nemcsak a három ártatlan kívülálló halála miatt. Azért is, mert a cigányok, ill. a mozlimok az elmúlt egy év során már számarányukat sok-sok nagyságrenddel meghaladó mértékben irtottak ki rossz időben rossz helyen tartózkodó finneket. (Lásd pl. Shkupolli [mozlim] és a júliusi hármas gyilkosság [korcs]). Nem véletlen, hogy a finn Jobbik, a Perussuomalaiset támogatottsága nőttön nő, és már maga a finn kormánypárt, a Kokoomus is azt mondja, hogy jövőre reálisan 35%-ot vár a Perussuomalaiset-nek...

Hadd ajánljuk az ITT található hozzászólást (eredeti legalul), amelyben leírtakat nem ártana nekünk sem megfogadni. Ennek írója arra reagál, hogy az egyik hozzászóló azt mondja, ha így folytatódik a muzulmánok Finnországba áradása, akkor hamarosan el kell menekülniük az őslakos finneknek:

„Soha! Nem adjuk senkinek sem oda az őseink földjét és sírjait, és különösen nem azért, hogy azon mecseteket építsenek – legalábbis nem polgárháború nélkül! Vagyunk olyan szinten fegyverforgatók és van annyi fegyverünk, hogy ezzel a helyzettel bánni tudjunk! És ahogyan az Artturi Leinonen-novellában is olvasható, amikor az apa elmegy hárborúzni az orosz ellen, és odaadja a szántó-ló szíját a 14 éves fiának: „Most elmegyek az orosz ellen harcolni. Ha nem tudom elűzni őket, akkor neked kell azt megtenned!” Ebben a szellemben neveljük továbbra is a gyerekeinket.

Nem fogják a bevándorlóvédők tönkretenni Finnországot. Ha kell, ugyanúgy, ahogy 95 évvel ezelőtt, fegyverrel felkelünk ellenük. Finnország a finneké és nem jöttment, sz@r bevándorlóbűnözőké!”
Kapcsolódó cikkek finnül tudóknak (a nyelvet nem ismerők számára a Google Translate viszonylag normálisan lefordítja a cikkeket, fórumokat):
A rendőrség szerint biztosítási csalás áll a[z ön]gyújtogatás hátterében (Google Translate „fordítás”)

A Perussuomalaiset vezető ideológusának, Jussi Halla-aho-nak kitűnő összefoglalása a történtekről (Google Translate „fordítás”)
A Tamperében leégett pizzéria tulajdonosát és annak fivérét keresik letartóztatási céllal

Soha ne feledjétek, mit mondott Lipponen [nehogy véletlenül rájuk, vagy a pártjukra szavazzatok]

Hol legyen Lipponen-féreg munka-búvóhelye, ha kiesik a Parlamentből?

A Lipponen-cikkről készült képernyőfotó ITT van; eredetijét csendben eltüntette az Uusi Suomi webportálról, amikor a rendőrség hivatalosan bejelentette, szó nincs finn-támadt-mozlim-esetről, hanem (megint) öngyújtogatás volt.

A bevándorlók megöltek három finnt (jó hosszú, tartalmas)

Félnek a bevándorlók a finnek bosszújától
(Exkluzív ezen anyagunk is, mivel nem tudunk arról, hogy – bevándorló/színesbőrű-ellenes indulatokat felkorbácsoló kényessége miatt – bármelyik magyarországi médium foglalkozott volna az üggyel.)
Függelék: a lefordított hozzászólás eredetije:  Ei hel...ssä. Emmehän me nyt tokikaan isiemme maata ja vanhempiemme hautoja ilmaiseksi anna kenellekään, eikä varsinkaan moskeijan tontiksi - eikä ainakaan ilman uutta Nuijasotaa ! Sen verran on asekuntoisia ja koulutettuja miehiä ja kättä pidempää kalliovarastoissa, että tämä asia saadaan kyllä laitettua vielä kondikseen.

Ja kuten Artturi Leinosen novellissa, jossa isä lähtee kynnöspellolta talvisotaan ja antaa hevosen ohjakset 14-vuotiaalle pojalleen : "Minä lähden tästä nyt ryssää ajamaan. Ja jos en minä saa ajettua, niin aja sinä!". Tähän henkeen kasvatamme vielä valtaosan lapsistamme, riippumatta siitä mitä DDR-peruskoulussa mamutetaan.

Ei kukkahattutätien joukko ja heidän "maahantuotoksensa" mielin määrin Suomen maata ja kansakuntaa pääse raiskaamaan ja sabotoimaan. Mennään sitten vaikka jääkärien tien ja Pohjanmaan kautta kuten 95 vuotta sitten, mutta tämä asia ei jää tähän, ehei.

Joka muuta integroitumisunta näkee, tulee heräämään kellon pirinään tai jollain muulla työkalulla koputukseen. Suomi ei kuulu kaiken maailman paCkaperseille, jotka tänne päätetään haalia - Suomi kuuluu suomalaisille.

Maassa maan tavalla, ja tavat säädetään pian kohdalleen. Lähdetäänpä nyt vankoista tosiasioista. Muutosvaaleissa tavataan 2011 !