Nem véletlenül tiltakozunk kézzel-lábbal az LMP, ill. a holdudvarában levő „szakemberek” azon ötlete ellen, hogy importáljunk munkaerőt. Nyugat-Európában ennek „eredményei” láthatók: Európán kívülről legnagyobbrészt Afrikából és az arab országokból érkeztek „munkavállalók”. Gyakorlatilag mind írástudatlan, segílyes, munkakerülő, ráadásul legnagyobbrészt véresszájú, vallását ránk erőltetni próbáló mozlim is. Nem véletlen, hogy a németek után az angolok is most jelentették be, hogy tökük tele van az életképtelen, kontraproduktív multikultival. (Az afrikaiak esetében ezen felül az AIDS igen nagymérvű elterjedéséről is beszélhetünk.)

Apropó, LMP.  A már neve alapján se éppen magyar (de nem is sváb) Kaufer Virág legújabban éhséglázadásra (értsd: a magyarok kifosztására, rosszabb esetben kiirtására) uszítja a cigányságot. Ahelyett, hogy pl. a tanulás, munka, de legalábbis az udvar kisuvickolásának és a kiskertművelésnek az előnyeit (és ez utóbbi mikéntjét) elemezné nekik. A libsik kapcsolódó cikke ITT; az olvasói megjegyzések feltétlen figyelmet érdemelnek.

Visszatérve az AIDS-es niggerekre, pár hete már beszámoltunk egy kenyai nőnemű majomról, aki úgy próbálta végigfertőzni a várost, hogy mindenkivel lefeküdt, miközben jól tudta, AIDS-es. Arról a színes tetűről is hírt adtunk, aki HIV-fertőzött vérrel köpött le a magyar őrt. Nos, példájuk nem egyedüli: most egy olyan, szudáni illetőségű nigger erőszakolt meg egy 16 éves finn lányt, aki szintén AIDS-ben szenved (és ezt tudta).  A származást, mint szinte mindig, egyértelműsítette a korrekt, normális finn média (szemben a cigány származásról mindig is kussoló magyarral) – tessék, ITT [Google „fordítás” ITT], az Etelä-Suomen Sanomat (nem egy náci zuglap, hanem a nálunk is jól ismert Sanoma konszern része) oldalán lehet ellenőrizni. Kell ehhez kommentár? Csodálkozunk ezek után, hogy a derék finnek egyenesen niggervadász halálbrigádokat szerveznek?

Öröm az ürömben: ez még tovább növeli majd az amúgy is bivalyerős finn Jobbik (legújabb cikkünk róluk ITT) támogatottságát.