2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tussolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Izraeli képviselő: "az Afrikából érkező menekültek fenyegetik Izrael zsidó jellegét"

Reklám


Danny Danon
Miközben a cionisták a multikulturalizmust dicsőítik, és a rasszizmust üldözik szerte a nyugati világban, Izrael „zsidó karakterének” megőrzése az egyik legfontosabb céljuk.
Izraelben június utolsó napjaiban gyűltek össze a világ különböző országaiban tevékenykedő zsidó parlamenti képviselők, nyilvánvalóan azért, hogy megbeszéljék, miként lehetne egy igazságosabb és békésebb világot teremteni. A kiemelt fontosságú eseményen Danny Danon, Likud-párti izraeli képviselő megbeszéléseket folytatott Michael Danby ausztrál honatyával (aki természetesen szintén a választott nép fia). Tárgyalásaik során az izraeli képviselő eredeti javaslattal rukkolt elő: az Afrikából Izraelbe érkező menekülteket Ausztráliában kellene letelepíteni
Hogy miért? A választ maga az izraeli politikus adta meg a Jerusalem Post című lapnak nyilatkozva: „Több ezer muszlim szivárog be izraeli területre, ami egyértelmű fenyegetést jelent az állam zsidó jellege szempontjából” – jelentette ki. A menekültek számára pedig a (végső) megoldás a következő: „Nincs helyük közöttünk, és az a javaslat, hogy telepítsük át őket Ausztráliába, helyes és igazságos.”  
A Likud-párti honatya a kérdés „humánus rendezését” szorgalmazta, de nyilatkozatában világossá tette, hogy a „cél a szilárd zsidó többség fenntartása” Izraelben.  Michael Danby, az ausztráliai képviselő pedig egyáltalán nem tiltakozott, sőt, maga is helyeselte az elképzelést. Úgy látszik, ő Ausztrália vonatkozásában nem tartja lényegesnek az országában még egyelőre túlsúlyban lévő fehérek „többségének fenntartását”. Tetszik vagy sem, de – miként az Európai Uniónak és az USA-nak – Ausztráliának is a multikulturalizmus útját kell járnia. 
Hogy milyen mértékű „fenyegetést” jelentenek Izrael „zsidó jellege” számára az Afrikából érkező jövevények? Nos, az izraeli parlament, a Knesszet Kutatási és Információs Központjának adatai szerint ez év májusában 35,638 menekült tartózkodott a zsidó állam területén, 61%-uk Eritreából érkezett. Az ENSZ azonban csak egészen elenyésző hányadukat tekinti hivatalosan is menekültnek. A világszervezet „ideiglenesen humanitárius védelem alatt álló csoportnak” minősíti az afrikai fegyveres konfliktusok elől Izraelben menedéket kereső személyek 99%-át.
Mindezek után számos politikailag súlyosan inkorrekt kérdés is felvethető, többek között a következő: ha egy izraeli képviselő minden különösebb következmény nélkül aggódhat azon, hogy 35 638 afrikai menekült fenyegeti Izrael „zsidó jellegét”, miért nevezzük „kirekesztőnek” és „gyűlöletkeltőnek” azokat a magyar közírókat és politikusokat, akik a XIX. század végén, a sok százezer fős galíciai bevándorlás tényével szembesülve, Magyarország „magyar jellegének” fenntartása miatt aggódtak?
Forrás ITT.
Perge Ottó
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready