Bezár!
2020. augusztus 7., péntek, Ajándok, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:30 Százmilliárd dollár fölé kúszott a Facebook-zsidó vagyona17:01 Sámán, Petrovics és a nem létező Larisza - volt miről beszélnie Putyinnak és Lukasenkának16:38 Vasvillás-baltás szóváltás miatt tartóztattak le egy férfit16:12 Bemutatkozott a járványügyi bevetési egység15:51 Európában és Magyarországon is beköszönt a tartós hőség15:32 Libanoni elnök: nem kizárt, hogy a robbanást rakéta becsapódása okozta Bejrútban15:08 Megegyeztek a felvidéki magyar pártok14:39 Csak egy hírmondó maradt a Mauritánia partjainak közelében felborult migránscsónak után14:05 Nem ezt ígérték, de maguk helyett inkább munkájukat szakítják meg az olasz törvényhozók13:46 A Facebook nemzetbiztonsági kockázat: véleménydiktatúra-ellenes törvényjavaslatot nyújt be a Mi Hazánk12:39 Fosanban halálra ítéltek egy Ye Jianhui nevű kanadait12:36 Vakcinaverseny: a jövő héten bejegyzik az első orosz oltóanyagot12:25 Csak egy fegyverest sikerült elfognia az FSZB-nek Ingusföldön - igaz, a többi sem fog már robbantani12:12 Kaliforniai álom: közel húszezer rabot szabadít fel a nyitott börtönkapuk politikája11:40 A 151-es busszal ütközött össze egy személygépkocsi Kispesten
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Izraeli képviselő: "az Afrikából érkező menekültek fenyegetik Izrael zsidó jellegét"

Reklám


Danny Danon
Miközben a cionisták a multikulturalizmust dicsőítik, és a rasszizmust üldözik szerte a nyugati világban, Izrael „zsidó karakterének” megőrzése az egyik legfontosabb céljuk.
Izraelben június utolsó napjaiban gyűltek össze a világ különböző országaiban tevékenykedő zsidó parlamenti képviselők, nyilvánvalóan azért, hogy megbeszéljék, miként lehetne egy igazságosabb és békésebb világot teremteni. A kiemelt fontosságú eseményen Danny Danon, Likud-párti izraeli képviselő megbeszéléseket folytatott Michael Danby ausztrál honatyával (aki természetesen szintén a választott nép fia). Tárgyalásaik során az izraeli képviselő eredeti javaslattal rukkolt elő: az Afrikából Izraelbe érkező menekülteket Ausztráliában kellene letelepíteni
Hogy miért? A választ maga az izraeli politikus adta meg a Jerusalem Post című lapnak nyilatkozva: „Több ezer muszlim szivárog be izraeli területre, ami egyértelmű fenyegetést jelent az állam zsidó jellege szempontjából” – jelentette ki. A menekültek számára pedig a (végső) megoldás a következő: „Nincs helyük közöttünk, és az a javaslat, hogy telepítsük át őket Ausztráliába, helyes és igazságos.”  
A Likud-párti honatya a kérdés „humánus rendezését” szorgalmazta, de nyilatkozatában világossá tette, hogy a „cél a szilárd zsidó többség fenntartása” Izraelben.  Michael Danby, az ausztráliai képviselő pedig egyáltalán nem tiltakozott, sőt, maga is helyeselte az elképzelést. Úgy látszik, ő Ausztrália vonatkozásában nem tartja lényegesnek az országában még egyelőre túlsúlyban lévő fehérek „többségének fenntartását”. Tetszik vagy sem, de – miként az Európai Uniónak és az USA-nak – Ausztráliának is a multikulturalizmus útját kell járnia. 
Hogy milyen mértékű „fenyegetést” jelentenek Izrael „zsidó jellege” számára az Afrikából érkező jövevények? Nos, az izraeli parlament, a Knesszet Kutatási és Információs Központjának adatai szerint ez év májusában 35,638 menekült tartózkodott a zsidó állam területén, 61%-uk Eritreából érkezett. Az ENSZ azonban csak egészen elenyésző hányadukat tekinti hivatalosan is menekültnek. A világszervezet „ideiglenesen humanitárius védelem alatt álló csoportnak” minősíti az afrikai fegyveres konfliktusok elől Izraelben menedéket kereső személyek 99%-át.
Mindezek után számos politikailag súlyosan inkorrekt kérdés is felvethető, többek között a következő: ha egy izraeli képviselő minden különösebb következmény nélkül aggódhat azon, hogy 35 638 afrikai menekült fenyegeti Izrael „zsidó jellegét”, miért nevezzük „kirekesztőnek” és „gyűlöletkeltőnek” azokat a magyar közírókat és politikusokat, akik a XIX. század végén, a sok százezer fős galíciai bevándorlás tényével szembesülve, Magyarország „magyar jellegének” fenntartása miatt aggódtak?
Forrás ITT.
Perge Ottó
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready