2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Géntemető, Antimagyarizmus ::

"Dögöljetek meg, rákos parasztok!" - Rikárdó-tenyésztőink egytől egyig elvágnák a tetves magyarok nyakát (16+)

Reklám

Történetünk ott kezdődik, hogy egy Horváth Károly és Viktória profillal rendelkező cigány a minap megosztotta Fb-oldalán egy kommunista blog (mert az működhet Magyarországon, nem is egy) írását, melyben az elvtársak ironikusnak szánt bejegyzésben ítélték el Novák Előd szerencsére nagy port kavart gondolatait a Rikárdó-jelenségről.
Az elftik szerint az egyre közeledő nemzethalál veszélyére felhívni a figyelmet nácizmus:
Támogatjuk Novák Előd, jobbikos, náci politikus cigány kisbaba elleni kirohanását.
Véleményünk szerint az idei elsőszülött kisbaba megszületésekor már felelős volt Trianonért, valamint az ukrán válságért. A kisded súlyos mértékben rontja hazánk nemzetközi megítélését, és felelős az elmúlt 8 évért. A gyermek jelenléte előrevetíti a görög radikális baloldal győzelmét, amelytől elhatárolódunk.
Mivel a baba 1 naposan már bűnöző, roncsolja a tiszta genetikai állományt, és nem olvas kurucinfot, követeljük lemondását!
Követeljük, hogy a gyermek írásban mondjon le elsőszülött jogairól, és azt adja át a soron következő fehér gyermeknek. A válság megoldásáig mind a 625 Magyar Gárda szervezet készültségbe helyezését követeljük.
(Irónia volt)
Az az igazság, hogy az internacionalista csürhétől nem is vártunk többet. Természetesen a bejegyzést megosztó cigányoktól sem, akik azért tettek egy szép kis csavart a történetbe. Az országot teleszülő élősködők sajnos képtelenek voltak felfogni, hogy a komcsik pont az ő szaporulatuk érdekében tárták ország-világ elé magvas gondolataikat. Az élmunkások becsületére váljék, hogy olvasóik értelmi színvonalával tisztában lévén, a firkálmány alá biggyesztették, hogy "irónia volt" - így jó esetben még a legvörösebb köddel elárasztott (szó szerint) szürkeállománnyal rendelkező elvtársaik is megérthették, miről van szó. Arra még ők sem gondolhattak, hogy léteznek olyan élőlények, akik még náluk is különlegesebb anyagból lettek gyúrva. Igen, a cigányokról van szó, akiknek még így sem esett le a mondanivaló, és a komcsikból is nácit faragtak.
A megosztás hatására a Horváth nevű honfoglaló galeri mindenféle tiszteletkör nélkül a magyar gazdanép kiirtásával kezdett el fenyegetni a nagy nyilvánosság előtt.
Az alábbi, sajnos mindennapos esetből kiderül, ki is akarja kiirtani a másikat. Ez bizony nem előítélet, hanem egy olyan tapasztalati tudás, amit a 4-es, 6-os vonalát életükben át nem lépő gettólakók megmondóemberei soha nem tudnak nekünk megcáfolni. Alább a Facebook-diskurzus.
(A paraszt a cigány szlengben a magyar megfelelője.)
A képekre kattintva megtekinthető a magyarokat kiirtani kívánó cigányok közösségi oldala.
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready