Történetünk ott kezdődik, hogy egy Horváth Károly és Viktória profillal rendelkező cigány a minap megosztotta Fb-oldalán egy kommunista blog (mert az működhet Magyarországon, nem is egy) írását, melyben az elvtársak ironikusnak szánt bejegyzésben ítélték el Novák Előd szerencsére nagy port kavart gondolatait a Rikárdó-jelenségről.
Az elftik szerint az egyre közeledő nemzethalál veszélyére felhívni a figyelmet nácizmus:
Támogatjuk Novák Előd, jobbikos, náci politikus cigány kisbaba elleni kirohanását.
Véleményünk szerint az idei elsőszülött kisbaba megszületésekor már felelős volt Trianonért, valamint az ukrán válságért. A kisded súlyos mértékben rontja hazánk nemzetközi megítélését, és felelős az elmúlt 8 évért. A gyermek jelenléte előrevetíti a görög radikális baloldal győzelmét, amelytől elhatárolódunk.
Mivel a baba 1 naposan már bűnöző, roncsolja a tiszta genetikai állományt, és nem olvas kurucinfot, követeljük lemondását!
Követeljük, hogy a gyermek írásban mondjon le elsőszülött jogairól, és azt adja át a soron következő fehér gyermeknek. A válság megoldásáig mind a 625 Magyar Gárda szervezet készültségbe helyezését követeljük.
(Irónia volt)
Az az igazság, hogy az internacionalista csürhétől nem is vártunk többet. Természetesen a bejegyzést megosztó cigányoktól sem, akik azért tettek egy szép kis csavart a történetbe. Az országot teleszülő élősködők sajnos képtelenek voltak felfogni, hogy a komcsik pont az ő szaporulatuk érdekében tárták ország-világ elé magvas gondolataikat. Az élmunkások becsületére váljék, hogy olvasóik értelmi színvonalával tisztában lévén, a firkálmány alá biggyesztették, hogy "irónia volt" - így jó esetben még a legvörösebb köddel elárasztott (szó szerint) szürkeállománnyal rendelkező elvtársaik is megérthették, miről van szó. Arra még ők sem gondolhattak, hogy léteznek olyan élőlények, akik még náluk is különlegesebb anyagból lettek gyúrva. Igen, a cigányokról van szó, akiknek még így sem esett le a mondanivaló, és a komcsikból is nácit faragtak.
A megosztás hatására a Horváth nevű honfoglaló galeri mindenféle tiszteletkör nélkül a magyar gazdanép kiirtásával kezdett el fenyegetni a nagy nyilvánosság előtt.
Az alábbi, sajnos mindennapos esetből kiderül, ki is akarja kiirtani a másikat. Ez bizony nem előítélet, hanem egy olyan tapasztalati tudás, amit a 4-es, 6-os vonalát életükben át nem lépő gettólakók megmondóemberei soha nem tudnak nekünk megcáfolni. Alább a Facebook-diskurzus.
(A paraszt a cigány szlengben a magyar megfelelője.)




A képekre kattintva megtekinthető a magyarokat kiirtani kívánó cigányok közösségi oldala.
(Kuruc.info)