2020. június 1., hétfő, Tünde, Torda, Kund napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:12 A "nácizmus fölött aratott győzelem" évfordulója miatt még inkább provokatívnak minősíti az orosz vezérkar a májusi amerikai-brit flottagyakorlatot17:53 Új ebolajárványgóc alakult ki Kongóban - eddig négy halottnál mutatták ki a vírust17:35 RTL Klub: érettségijét ünnepelte a rendvédelmi iskolában tanuló gyulai késelő17:21 Részlegesen megnyitotta határait Észtország és Litvánia17:06 Gyújtogattak a Fehér Háznál, Trumpot állítólag bunkerbe menekítették, templomot gyaláztak meg stb.16:59 Nem engedélyezik Hongkongban és Makaóban a Tienanmen téri komcsi vérengzés áldozatairól való megemlékezést16:46 Gőbl Gábor: A 100 éve zajlott országrablás akkor teljesül be végleg, amikor lemondunk a revízióról!16:29 Már nem kell sokat aludni, és tényleg konzultálhat megint a nemzet16:13 Trianon 100 - Istentisztelet a Hazatérés Templomában15:58 Késekkel élőzve várták a cigányok az éjjel a kutyáikra támadó nácifantomot15:41 Világszerte tüntettek a négerek és rajongóik, Kanadában betörték a rasszista kirakatokat15:20 Elkapta a koronavírust az örmény miniszterelnök, a családja is fertőzött14:59 Nyitogatják a határokat a Nyugat-Balkánon is14:43 Veszélyhelyzet és Trianon a heti parlamenti programban14:04 MTÜ: újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén, egyre több a szállásfoglalás a nyárra
24 óra legolvasottabbjai

Géntemető, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Helikopterrel akart rendőrkapitányságra és kórházra támadni, hogy kiengedje a koronavírusos betegeket

Reklám

Egy michigani férfi azt tervezte, hogy a partiőrségtől ellop egy helikoptert, megtámadja a rendőrséget és lövöldöz a kórházban, hogy megzavarja a hatalmat és kiszabadítsa a koronavírusos betegeket – írta a clickondetroit.com.
A 70 éves Jesse Theodore McFadden azzal hívta fel a segélyhívószámot vasárnap reggel nyolckor, hogy útban van az amerikai partiőrség Bay City-i állomásához, hogy ellopjon egy helikoptert. A diszpécsernek a férfi azt is elmondta, hogy a helikopterre azért van szüksége, hogy megtámadjon egy rendőrkapitányságot, majd egy kórházban lövöldözésbe kezdjen.
Zoom
Mindez ahhoz kell, hogy megzavarja a hatalmat a kórházban, kinyissa az ajtókat, és kiengedje a koronavírusos betegeket a karanténból.
McFadden azt is mondta, hogy van nála egy automata gépfegyver.
A diszpécser azonnal értesítette a rendőröket és a partiőrséget, és azt is hozzátette, hogy a férfivel korábban is volt már dolga a hatóságoknak, mikor a fegyverével fenyegetőzött, és ellenállt a rendőri intézkedésnek.
A férfi 10:30-kor ért a partiőrség kapujához, ott megpróbált a kapukóddal bejutni, de többszöri próbálkozásra sem sikerült, úgyhogy hívta az állomás kommunikációs központját, hogy adjanak neki belépési engedélyt.
Ezt megtagadták tőle, mire McFadden azzal fenyegetőzött, hogy a Ford pickupjával – ami egyébként nem az övé volt – nekihajt a sorompónak. Végül 10:39-kor, még mielőtt a rendőrök odaértek volna, elhajtott.
A rendőrök egy benzinkútnál találtak rá az üres, de járó motorú kocsira, aminek a vezetőülés felőli ajtaja nyitva volt. McFadden éppen jött ki a kútról, mikor megállították, míg a többiek átnézték a pickupot. Az anyósülésen találtak egy Mossberg 500A sörétes puskát. Mikor a rendőrnél meglátta a fegyvert a férfi, egy másikat megpróbált megütni, és ellenállt annak is, hogy letartóztassák. Ez azonban végül sikerrel járt.
(24)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready