Kedves Szavazóim!
Nagy tisztelettel megköszönöm azoknak az embereknek a fáradozását, akik hozzásegítettek, hogy közönségszavazatok alapján 2014-ben Hajdú-Bihar megye legnépszerűbb sportolója lehettem!
Hála Nektek, hiszen szinte tízszer több szavazattal a második helyezett előtt!

Az is nagy örömre ad okot, hogy a népszerűségi szavazás messze túlmutatott a Hajdúság határain. Minden szavazóm hite engem természetesen hálára kötelez.
2014-ben harcoltam Olaszországban, Törökországban, Kínában, Mongóliában, megint Törökországban, Magyarországon, Dél-Koreában és Amerikában.
Ismét mindenhol mindenkit legyőztem.
Ezekhez a győzelmekhez viszont rátok, hitetekre, tudatotokra, reményeitekre mindig nagy szükségem van.
Zoom
2014-ben 2 világbajnoki címet, 6 világrekordot és egy olasz rekordot lőttem. Most, 2015-ben legalább 5 világversenyt látok magam előtt, azaz egyre fogy az időm a felkészüléseket illetően. Ebben a munkában viszont a jelen szavazás okán megnyilvánult emberek szeretete további erőt biztosít számomra.
Amikor ott állok egy-egy ázsiai vagy azon túli világversenyen, az utolsó nyílvesszőm kilövése előtt, amikor már nagyon fogytán vannak tartalékaim, akkor úgy szoktam erőt venni fáradságomon, hogy ránézek a magyar zászlóra, és felidézem magam előtt azoknak az embereknek az arcát, szavait és gondolatait, akik a győzelem reményében útra bocsátottak.
Ma ezen szavazás eredménye egy ilyen útra bocsátó képet jelent számomra, ami legközelebbi versenyeimen erőt, nagyon sok erőt fog adni!
Ebben az évben túllövök a 907 méteres álomhatáron, értetek is, hogy ismét a győztes jogán megmutathassam a világnak országom és városom zászlaját!
Zoom
Mától megint több ezer okom van, hogy ismét messzebb lőjek mindenkinél a világon!
Köszönöm!
Barátsággal,
a Farkas