Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:21 Így támad az antirasszista kölyökniggerhorda11:57 Többtucatnyi halálos áldozata van az indiai átvizeknek11:36 Országos halünneppé tennék július második szombatját11:22 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér10:33 Felborult egy román országjelzésű kisbusz az M7-esen - egy halott, 8 sérült10:16 Földcsuszamlások és árvizek pusztítanak Dél-Japánban - tucatnyian eltűntek09:59 Meghalt egy beteg, két új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak09:41 Rendőröket ejtett túszul egy bennszülött törzs Venezuelában, hogy visszakapják koronavírus-fertőzött vezetőjük holttestét09:26 Lezuhant egy kisrepülőgép Utah-ban09:08 Kanadai katona Trudeau váratlan teherautós látogatója - 22 vádponttal nézhet szembe08:50 Éjféltől újra humanitárius korridort nyitottunk08:35 Svédországban máig nem sikerült elérni a márciusban kitűzött tesztelési célt08:17 Trump a Rushmore-hegynél mondta el véleményét az amerikai forradalom eltörlésére törő kultúrbalról
24 óra legolvasottabbjai

Választás 2010 ::

Vona: Nem a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmadát, hanem fordítva

Reklám

A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke szombaton este egy veszprémi nagygyűlésen.
Azt hallani ugyanis, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van, fogalmazott a Jobbik vezére.
A Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub televíziókat.
Vona Gábor szerint az országot csak tudatosan, készakarva lehetett ennyire szétverni, és ezt nem a magyar emberek tették, hanem a politikusok. Mint mondta: a politikusok azért reszketnek tőlünk ennyire, mert tudják jól, hogy a radikális változás rajtuk fog kezdődni.
Ha van párt, amelynek nem fog megremegni a térde, ha Draskovicsot, Szilvássyt, meg a többieket be kell zárni a börtönbe, azok mi vagyunk - jelentette ki a Jobbik elnöke.
Szerinte ha a Fidesz nyerné meg a választásokat, akkor sem lesz jobb. Pintér Sándor lesz állítólag a Fidesz belügyminiszter-jelöltje, s állítólag az övé lesz nem csak az összes rendvédelmi fegyveres testület, hanem a titkosszolgálatok is, s övé lesz az APEH - mondta.
Akinek mindez a kezében van, bárkit el tud tüntetni - fogalmazott, megjegyezve: a Fidesznek a legfontosabb célja az lesz, hogy a Magyar Gárdát, a Jobbikot eltüntesse. A Fidesz bennünket ellenségnek tart, az összes lakossági fórumukon már csak arról beszélnek, hogy miért kell a Jobbikot eltaposni - mondta.
A Jobbik programjáról szólva kiemelte: a számonkérés csak félmunka, ugyanis olyan törvényeket kell hozni, hogy a jövőben a politika ne válhasson még egyszer a társadalom ellenségévé. El kell törölni a képviselők mentelmi jogát, törvénybe iktatni a visszahívhatóságukat, eltörölni a végkielégítésüket, nyilvánosságra kell hozni az ügynöklistákat, a nemzeti vagyont pedig alkotmányos védelem alá kell helyezni - tette hozzá.
Vona Gábor szavait nagy taps, éljenzés fogadta. A pártelnök szerint a multinacionális tőkét meg kell rostálni, a meglévő hiteleket újra kell tárgyalni, s a magyarokon már nincs mit tovább szorítani; adót kell csökkenteni és munkahelyeket teremteni.
A Jobbik elnöke kijelentette: aki nem akar dolgozni, bár tudna, az ne egyék. Szerinte a"cigány kisebbség egy jelentős része - tisztelet a kivételnek - életvitelszerűen rendezkedett be arra, hogy szociális segélyekből éljen, és esze ágában sincs dolgozni. A Jobbik minden erővel támogatni fogja a tisztességes gyermekvállalást, de nem fogja támogatni a megélhetési gyermekgyártást - mondta.
A nagygyűlésen bemutatkoztak a Jobbik Veszprém megyei képviselőjelöltjei: Ajkán Ferenczi Gábor tanár, Balatonfüreden Kepli Lajos mérnök, Pápán Erőss Bulcsú tanár, Tapolcán Dobó Zoltán közgazdász, Várpalotán Szabó Richárd agrármérnök, Veszprémben pedig Kovács Rajmund középvezető és Forgó Gyula üzemmérnök indul a választásokon.
(MTI)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready