Mint ismeretes, március végén zsidók egy csoportja ülte meg a széderestét Smuél Raszkin rabbi Dohány utcai lakásában. A népes társaság ivott, énekelt, hangoskodott, és hát valaki megelégelte a csendháborítást, s este 11-kor kővel dobta be az ablakukat.

Schiffer a gyűlölködő zsidók között:
az új SZDSZ a parlamentbe készül
A józanabb zsidók kihívták a rendőröket, ám - mivel a jelek szerint nem hagyták abba a dajdajozást - idővel újabb kő röpült. Senki nem sérült meg, az ügynek viszont nagy visszhangja lett: szélsőségesekről, zsidóellenes, rasszista támadásról cikkeztek (pedig Tel-Avivban hasonló miatt talán golyó is repült volna - hát még ha 50 részeg keresztény ordítozza Jézus nevét... csakhogy ez nálunk nem szokás).
A betört ablakok miatt természetesen rongálás, nem pedig közösség elleni izgatás miatt indítottak nyomozást - fel is hördült a fél Izrael, hiszen szerintük még az is antiszemitizmus, ha egy zsidó megbotlik a zsinagóga előtt. Nálunk a TASZ vállalta a szent felháborodást (van benne gyakorlata a filoszemita társaságnak), idézet a közleményükből: "A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet álláspontja szerint a Széder estet ülők megtámadása jóval súlyosabb bűncselekmény, mint rongálás, hiszen az elkövetők feltehetőleg azért támadtak a lakásban ülőkre, mert zsidó vallásúak, ezzel pedig megvalósították a közösség tagja elleni erőszak törvényi tényállást". A zsidó- és drogosvédő TASZ korábbi vezetője egyébként Schiffer András volt, aki ma a parlamentbe igyekszik, mint "zöld és demokrata" képviselő...
No de az, hogy ötven tetűhintás nem tehet akkor és azt, amit akar Judapesten, jó ürügy egy újabb antimagyar tüntetésre. Meg is szervezték rögvest a kipás felvonulást az SZDSZ-es Ungárék április 6-ára, melyen részt vettek a hírhedtebb MSZP-s képviselők, több SZDSZ-es gazember - és elkötelezettségének jeléül jelen volt természetesen az új, ugyancsak zsidók által pénzelt és képviselt SZDSZ, az LMP listáját vezető Schiffer András is.

Böhm

Mécs

Eörsi

Szabó

Steiner

Horváth
Schiffer az LMP listavezetőjeként nem mellesleg kínosan kerüli a nyilvánosság előtt azon témákat, amelyből mindenkinek kiderülne: ugyanazt képviselik, mint az SZDSZ, csak zöld szósszal öntötték nyakon magukat, hogy minél több embert meg tudjanak téveszteni:

Elek Istvánnal (Zsidesz, a Heti Válasz alapítója és volt főszerkesztője)


Mi szóltunk időben...
S. Tibor - Kuruc.info
(Képek: mandiner blog)
Ajánlott cikkek: