A World Zionist Organization (Cionista Világszövetség) képviselője, Jakov Hagoel erős bírálattal illette a világ legnagyobb kínai online piacterét, az AliExpresst, miután a gaz náci birodalmi sassal ellátott termékekkel kereskedett - számolt be a tragikus esetről a zsidó gárda, vagyis a TEV honlapja.
Néhány játékszett többek között korhű SS-egyenruhát viselő legófigurákat, és - dobpergés - legó Adolf Hitlert is tartalmaz!
Zoom
„Az emberiség ellenségét rivaldafénybe helyezni, és tiszteletben részesíteni teljességgel megengedhetetlen”
- horkant fel Hagoel, hozzátéve,
a kínai óriásvállalat köteles eltávolítani az említett "antiszemita termékeit".
Enyhe szépséghiba, hogy a legószetthez a tengelyhatalmak mellé a szövetségesek katonáit is meg lehet vásárolni, hiszen e nélkül nehéz lenne modellezni vagy újra játszani a háború során kibontakozó eseményeket - mert ugye ez a bűnös tevékenység lenne a játék célja.
Zoom
Német legószettek az AliExpressen

Zoom
Egyébként zsidókat ábrázoló figurákat nem ajánl az AliExpress, így a második nagy világégés minden egyes részletét képtelenség pontosan rekonstruálni, de lehet, hogy pont ez a Cionista Világszövetség hasfájása. Igaz, az ő játékukhoz a Kínai Népköztársaság összes fröccsöntőjét munkatáborba kellene zárni, hogy a kellő mennyiségű (mind a hatmilliárd darab... - a szerk.) figura elkészülhessen.
Zoom
Még 1996-ban egy lengyel művész, Zbigniew Libera installációja rázta meg a művészvilágot - emlékeztet továbbá a TEV -, melyben legóelemekből felépítette Auschwitz kicsinyített mását. A modellt a világ számos múzeumában bemutatták, beleértve New York Zsidó Múzeumát is. A művész hírhedt náci haláltábort ábrázoló művéhez a Lego ingyen biztosította az építőkockákat - dicsekszik a zsidó gárda.
Az viszont érdekes, hogy a Cionista Világszövetségnek nem tűnt fel a világelső kínai piactér nevének utolsó két betűje...
(Kuruc.info - TEV nyomán)