Egy náci haláltábor áldozatának bőrébe kötötték a gyanú szerint azt a náci fotókat tartalmazó világháborús fényképalbumot, amit egy lengyel bolhapiacon vásárolt egy gyűjtő, majd juttatott el az auschwitzi múzeumba - írja az érintettség miatt megrendülten a Zsindex.
A fényképalbum borítóján egy tetoválás nyomait és emberi szőrzetet lehetett felfedezni,
és feltűnően kellemetlen szaga volt.
A gyűjtő az auschwitzi holokausztmúzeumba vitte az albumot, ahol a szakértők megállapították: nem kérdéses, hogy az album az emberiség elleni bűncselekmény bizonyítéka - írja a lap.
A Zsindex - érthető módon - inkább nem csatolta cikkéhez az auschwitzi múzeum által bemutatott képeket, de ezek lennének a "perdöntő bizonyítékok":
A gyanú szerint az albumot a buchenwaldi koncentrációs táborban készítették. A hololegendárium szerint Ilse Kochról, a táborparancsnok, Karl-Otto Koch feleségéről "azt beszélték", hogy az érdekesnek talált tetoválásokkal rendelkező férfi foglyokat megölette, bőrükből lámpaernyőt, asztalterítőt és albumokat készíttetett - idézi bőszen a lap a gulfnews.com cikkét.
Zoom
Az eredeti képek helyett ezt az illusztrációt használták, de erről a képről bővebben olvashat alább
A „buchenwaldi boszorkányként” is emlegetett nőt a háború után életfogytiglani büntetésre ítéltek, az emberi bőrkikészítéssel kapcsolatos vallomásokat azonban az ügyészség nem használta fel, mert azokat nem találta igazoltnak - teszi hozzá csalódottan a lap.
Nos, olvasóink eléggé tájékozottak ahhoz, hogy átlássanak a holomanipuláció fátylán, és tudják, hogy az emberbőrből készült akármi, pl. könyvborító vagy éppen lámpaernyő (mint ahogy a zsidók zsírjából készített szappan, a kiválasztottak származási országának megfelelően váltakozó színnel lángoló kémények, föld alól spontán előtörő vérgejzírek és társaik is) csupán dajkamesék, melyeket nem is a gaz holokauszttagadók, hanem a hivatásos holopapok cáfoltak meg korábban, de a tamáskodók kedvéért álljon itt egy idézet a méltán legendás holokausztvitánkból. A zsidóbőrből készült lámpaernyő mítoszáról szóló idézet nem mástól származik, mint Karsai László történésztől, akit jobboldali elhajlással vádolni - mint köztudott - dőreség lenne.
(...) Ami az emberi bőrből készült lámpaernyőt illeti, a rémhír forrása a buchenwaldi koncentrációs tábor, annak parancsnoka, Karl Koch és felesége, Ilse. A Koch-házaspárról már 1943-ban egy SS vizsgálóbizottság megállapította, hogy korruptak és kegyetlenek voltak. Ilsét a rabok és az őrök is „Buchenwald kurvájának” nevezték. (...) Elterjedt a híre, hogy Ilse megöletett néhány tetovált foglyot, hogy bőrüket lámpaernyő készítéséhez használja fel. 1943-ban az SS belső vizsgálata feltárta, hogy Karl Koch sikkasztott és megöletett két foglyot, akik tudták róla, hogy szifiliszes. Karl Kochot halálra ítélték, Ilsét felmentették. Konrad Morgen SS-bíró a háború után Ilse perében mint tanú azt vallotta, hogy amikor házkutatást tartottak a Koch-házaspár lakásán, nem találtak emberbőrből készült lámpaernyőt. Nem sokkal azután, hogy 1945 tavaszán az amerikai csapatok felszabadították Buchenwaldot, Billy Wilder rendező készített egy filmet a táborról. Egy kép később széles körben elterjedt ebből a filmből. (Ezt illesztette cikkébe illusztrációként az Index - Kuruc.info szerk.) Ezen egy asztal látszik, rajta többek között két zsugorított koponya, tetovált emberi bőrnek látszó tárgyak és egy asztali lámpa. A film narrátor-szövege szerint a lámpaernyő emberi bőrből készült. Wilder filmje hatására vált a náci barbarizmus emblematikus tárgyává az emberi bőrből készült lámpaernyő. Ilse Koch perében 1947-ben az ügyészek egy zsugorított koponyát és három tetovált emberi bőrdarabot is bemutattak, de lámpaernyőt nem. A tanúvallomások zöme másodkézből, hallomásokon alapuló volt. Egy hajdani buchenwaldi fogoly azt vallotta, hogy ő látott Ilse Koch asztalán emberbőrből készült lámpaernyőt. Ilse Kochot elítélték, de életfogytiglani börtönbüntetését később enyhítették, főleg a terhelő tanúvallomások megbízhatatlansága miatt. Később egy német bíróság ismét életfogytiglani börtönre ítélte, 1967-ben öngyilkos lett a börtönben. (...) A holokauszt egyediségének bizonyítására ezért a bőrből készült lámpaernyő történet alkalmatlan.
Persze ha elég büdös az a bőr, az akár bizonyító erővel is bírhat...
(Kuruc.info)
A holokamu összes dogmáját megdöntő írásaink gyűjteménye: Holokamu-dossziéval hajtunk fejet korunk hősei, a revizionisták előtt