Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Választás 2014, Videók ::

Itt a legújabb lenyűgöző cigány kampányfilm

Reklám

Célegyenesbe érkezett a 2014-es választási kampány. Érthető politikai megfontolásokból minden párt a lehető legkedvezőbb benyomást igyekszik kialakítani magáról leendő választóiban, s ezért arra is ügyelnek kommunikációs szakembereik, hogy a párt profilját megfelelő arcú, lehetőleg vonzó, jóképű és kellő retorikai készségekkel rendelkező nők és férfiak jelenítsék meg ország-világ előtt.

Áládár, a húzóarc
Nos, ezt illetően a Magyarországi Cigány Pártnak sikerült egy hatalmas, bődületes öngólt lőnie. A klip vetekszik az azóta elhalálozott MDF négy évvel ezelőtti választási bemutatkozó filmecskéjével. Az alább megtekinthető kis videón egy bizonyos Leila és Pali elképesztően hamis gajdolással teremti meg a kellően cigányos bukéjú hangulati előkészítést a „romavezérek” magvas, eszmei-politikai mondanivalójának egérfarknyi hosszúságú terjedelemben történő kifejtéséhez.
Mindazonáltal a gyanútlan néző számára az a titkok világának örök balladai homályában marad, vajon mitől is „buli” az, ha egy állampolgár április 6-án, élve alkotmányos jogával, választani megy majd. Netán a cigányság kollektív tudatalattijában a voksoláshoz, a kampányidőszakhoz eleve holmi ingyenes kortespálinka-osztogatás és az ital leöblítésének eufórikus képzete kapcsolódik?
Rejtély továbbá az is, hogy miért épp a titokzatos 39 998-as bűvös számot emlegeti régi jó SZDSZ-es ismerősünk, Horváth Aladár jogvédő – ámbár eme picinyke apróságon ne akadjunk fenn, hiszen közismert, hogy bizonyos privilégizált hazai etnikumok fiktív történelme pincétől padlásig dugig van tömve fantasztikusabbnál fantasztikusabb, légből kapott, mitikus számsorokkal –, amely végösszeg az épületes „zenei” produkciót nyújtó Leilával és Palival kiegészülve rögvest kerek, egész számra, 40 000-re nő.
Azért ne legyünk igazságtalanok, illetve csúnya „kirekesztő nácisták-fasiszták” és próbáljuk a hazai liberálisok és antirasszista frontharcosok által mitizált „másságos” gondolkodásmódot és „eltérő kultúrát” mint potenciális rejtett erőforrást is megérteni. Könnyen lehet, hogy ama 40 000 cigány fiatalt ez a kis film egy kívülálló számára elképzelhetetlen és felfoghatatlan esztétikai gyönyörben, valamint heuréka élményben részesíti majd, és sorsfordító történelmi elhatározásra ösztönzi: az április 6-ai „bulin” a választási íven beírja a három plusz jelet, pontosabban az egyetlen ikszet az MCP előtt árválkodó négyzetbe.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready