Az élet-, család- és hagyománypárti európai online kezdeményezések gyűjtőoldala, a CitizenGO adta közzé az alábbi felhívást.
Kedves Barátunk!
Hétfő reggel 8 óra 23 perctől hekkerek támadják a CitizenGO oldalát.
Technikai csapatunk azonnal dolgozni kezdett, hogy visszaverje a támadást, és megállítsa a radikális hekkercsoportot. Elnézést kérünk, amennyiben az elmúlt napokban nem tudta elérni petícióinkat, hála Istennek mostanra sikerült visszaállítani az oldalt. Ez a legkifinomultabb és legerősebb hekkertámadást, amivel eddig a CitizenGO szembesült. Ahogy talán ön is tudja, ez nem az első eset.
Zavarja a hekkereket, hogy aktívan és sikeresen védelmezzük az életet, a családot és a szabadságot, és mindezt félelem nélkül tesszük.
Ezt a fenyegető üzenetet küldték a hekkerek:
„Élvezitek a webes támadást? Töröljétek ki az összes tartalmat... az LMBT-vel kapcsolatosakat. Töröljétek a szexista és az abortuszellenes tartalmakat is. Ha nem teszitek meg a hétvége előtt, a háború elindul, és megbánjátok.”
Technológiai csapatunk fáradhatatlanul dolgozik, hogy megállítsa őket, de a támadás folytatódik. A Spanyol Nemzeti Cyberbiztonsági Intézet részletes ismertetést nyújtott számunkra a támadásokat végrehajtó hekkerekről. A spanyol hekkercsoport azért támad minket, mert zavarja őket az értékeink melletti kiállásunk.
Megígérjük, hogy nem futamodunk meg, és tovább folytatjuk munkánkat!
Összefogásra van most szükség, ezért az a kérésünk, hogy továbbra is menjünk együtt ezen a küzdelmes úton. Kérjük, ossza meg ezt a hírt ismerőseivel (levelünket továbbküldve vagy pedig a Facebookon keresztül), és biztosítsa támogatásáról csapatunkat, kiemelten is technikai részlegünk munkatársait.
A támadás annak bizonyítéka, hogy érdemes folytatnunk kampányainkat és az emberek mobilizálását világszerte.
Mutassuk meg az internetes bűnözőknek, hogy nem hagyjuk abba kiállásunkat.
Kérjük, írjon támogató üzenetet a CitizenGO csapatának, és ossza meg a hírt ismerőseivel!
Kampányaink nagy felháborodást okoznak egyes érdekkörökben.
Hatással vagyunk a világra, ezért is aggódnak a hekkerek, és ezért foglalkoznak velünk ennyire.
Köszönjük szépen a támogatását! Értesíteni fogom minden új fejlemény kapcsán!
Üdvözlettel:
Schittl (Zaymus) Eszter és a CitizenGO csapata
A CitizenGO.org aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy Twitteren.